Online alışveriş siteler

kızlar online alışveriş sitemiz açıldı.. girip bi bakmanızı tavsiye ederim. kendim gidip sizin için seçtim hepsini.. 'stiliva.com'

morhipo yaşanan hatadan ötürü özür mesajı yollamış ve oluşan aradaki farkı hediye çeki olarak iade etmeyi teklif etmiş. en azından bu kadar kısa sürede cevap vermeleri ve hatalarını telafi etmeye çalışmaları ciddi çalışabildiklerini gösteriyor, yine de şans verilebilir ama dikkatli olmak lazım... bundan sonra alışveriş yaptığım bütün siteler için ekstra daha dikkatli olucam

kıssadan hisse: problem yaşadığınızda sıcağı sıcağına hakkanızı arayın, 3-5 demeyin, peşini bırakmayın...

Şimdi benim de içime şüphe düştü. Bende ayakkabı aldım. Yoksa daha ucuz ürünleri, daha uygun diye pahalımı alıyoruz anlayamadım. Ama bazı markaların fiyatları bellidir zaten anlaşılır bir sorun olup olmadığı.

Bende morhipo, markafoni, trendyol, do a kozmetik (bunlardan yaptım), limango, arabulvar, modagram, TakaTuka, idefix, DR, bunlardan da uygun birşey bulduğumda güvenerek alışveriş yapabilirim. SSL 3D sertifikası olup olmadığına, sertifikalarının hangi tarihe kadar geçerli olduğuna bakıyorum.

http://www.alisverissiteleri.net/online-alisveris.asp?section=ssl_sertifika_kontrolu

Bilgisi olmayanlar bu linki okurlarsa daha rahat alışverişlerini yapabilirler. :)

Son düzenleme:
kızlar ben trednyol daybuday morhipo markafoni hepsiburada.com bunlardan alışveriş yapıyorum şu ana kadar hiç bir sorunum olmadı siz başka nerelerden yapıyorsunuz

.1v1y.com varmış kızlar reklamlarda gördüm şimdi üye oldum sizce güvenli bir yer mi:72:

bebek alışverişi konusunda güvenilir bildiğiniz siteler varmı?
cok var ama hangisine güvenilir bilemedim.
bebek alışverişini netten yapan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim....

Şu ana kadar bir çok siteden alışveriş yaptım.

Gittigidiyor dan çok alışveriş yaptım hiç pişman olmadım. Çok para verdiğim ürünler çok kaliteliyken oldukça uygun olan ürünlerin kalitesi ehh gibiydi. Yani ne kadar ekmek o kadar köfte :)

Markafoni
tam bir tüketici dostu, markalar orijinal. Ancak fiyatlar yüksek. İndirim sitesinin başka ne amacı olabilir ki?

Trendyol
da iyidir yalnız markalar taklit çıkabiliyor. Ayrıca bazen mağazada daha uyguna bulabiliyorsunuz, şaşırmayın.

Daybuyday
da fazla çeşit yok daha doğrusu kampanyalar sık sık yenilenmiyor. Ancak ürünleri gerçekten kaliteli ve gerçekten indirimli.

1v1y
de daybuyday tarzında pek bi farkı yok. Onun da ürünleri sık sık yenilenmiyor ama kaliteli.

Vipdükkan
pişman olduğum tek site. Ürünleri o kadar kalitesiz ki. Ayrıca ürünü günlerce vitrinde tutup, kargolanması için kampanya süresini günlerce bekletip (15 gün kadar) ürünün durumunu sorduğumda ellerinde olmadığını söyleyebiliyorlar. Yani ben sormasam ohoo... Oyuncak tarzı bişey almıştım, hediye veririm diye paketini bile açmadan itiraz sürem bitti. Sonradan paketi açtığım gibi çöpe... Onun dışında millete olmayan ürünü satıp para iadesini de aylarca sallayabiliyorlar.

Son düzenleme:
Trendyol'dan memnun olacağımı zannediyordum. İlk defa alışveriş yaptım. Ama ayakkabı (BAMBİ) 2. giymede altı çıktı ve püsküllerin yapışkanları çıktı. Ayağımı vurmasıda tabii var. Yapıştırmışlar geri yollamışlar. Yapışkanda dışarıya bulaştırılmış. Face sayfalarına sorunumu yazdım ama bir süre sonra silmeyi tercih etmişler, hatanın ayakkabıyı aldığım firmada olduğunu düşünüyordum ama yorumumun silinmesi güvenimi kaybettirdi. Üyelikten çıktım. Trendyol'dan alışveriş yapacağımı zannetmiyorum artık ve bambiden ayakkabı kesinlikle almayacağım. İndirimli fiyatı bile çok olan bir ürünün ikinci giyilmede böyle bir sorunu olacaksa güvenerek alamam.

Markafoni'den ve morhipodan şimdilik memnunum. Özellikle morhipo'nun kutusu ve lokumu gerçekten çok güzel. Limango da yeni birşey diyemiyorum şu an, kargoda sorun çıktı ama çok önemsemiyorum.

Son düzenleme:
Trendyol'dan memnun olacağımı zannediyordum. İlk defa alışveriş yaptım. Ama ayakkabı (BAMBİ) 2. giymede altı çıktı ve püsküllerin yapışkanları çıktı. Ayağımı vurmasıda tabii var. Yapıştırmışlar geri yollamışlar. Yapışkanda dışarıya bulaştırılmış. Face sayfalarına sorunumu yazdım ama bir süre sonra silmeyi tercih etmişler, hatanın ayakkabıyı aldığım firmada olduğunu düşünüyordum ama yorumumun silinmesi güvenimi kaybettirdi. Üyelikten çıktım. Trendyol'dan alışveriş yapacağımı zannetmiyorum artık ve bambiden ayakkabı kesinlikle almayacağım. İndirimli fiyatı bile çok olan bir ürünün ikinci giyilmede böyle bir sorunu olacaksa güvenerek alamam.

Markafoni'den ve morhipodan şimdilik memnunum. Özellikle morhipo'nun kutusu ve lokumu gerçekten çok güzel. Limango da yeni birşey diyemiyorum şu an, kargoda sorun çıktı ama çok önemsemiyorum.

Bak Morhipoyu unutmuşum. Aralarında en kalitelileri o. Eşime 2 tane kazak aldım indirimden, yani başka hiç bir yerde o paraya o kadar kaliteli kazak bulamam. Ayrıca kargo ve paketlemede çok özenliler. Lokum olayına katılıyorum. :1: Ama keşke kampanyalarını daha fazla yenileseler.

Ben Trendyol'dan ayakkabı almıştım, ayakkabı beklediğim gibi gelmedi yani o paraya mağazadan daha kalitelisini bulabilirdim. Zaten fotoğrafta o kadar görkemli duran ayakkabıyı görünce büyük hayalkırıklığına uğradım. Bir kere asla rahat değil (rahat olması gereken bir ayakkabı), kalitesiz malzeme, kenarlarında tutkal izleri, özensiz dikişler, yerinden çıkmak üzere olan bir aksesuar, toz toprak içinde ambalaj... Temizlicem diye yarım paket ıslak mendil bitirdim. Hem de marka falan değil direk çakma. Zaten iade ettim, iki gün sonra yine satışa koymuşlar.

Son düzenleme:
Benim aldığım modelde mokasen modeli çok rahat olması gerekiyordu ama maalesef ayağımı mahvetti. Şimdi baktım facedeki yorumlarım görünüyor, anlayamadım. Seninde trendyol ile ilgili yorumlarından sonra daha dikkatli olacağım. Ayakkabıyı da güvenilir markalardan alırım. Diğer markayı güvenilir zannediyordum onun için almıştım, o fiyat bana çok gelse de. Neyse bana bir ders oldu emin olmadığım markaları kullanmamak için.

kızlar birde marjin.com var iki tane ayakkabı aldım gayet rahat ve güzeldi fiyatlar biraz pahalı ama ayakkabıları mesela bugün sipraiş veriyseniz ertesi gün elinizde çok hızlılar

daybudayde seçenek yok ama ürünleri kaliteli
trendyolla sorun yaşamadım hiç
morhipo markalı ürünler geliyor ama fiyatları çok yüksek
markafoni güzel bir kaç kez alışveriş yaptım
1v1y.com hep aynı ürünler siteyle kimse ilgilenmiyor:31:

kızlar modasetten alışveriş yapan varmı güvenilir mi bi sitemi?

ben yapıyorum ama bu son zamanlardaki hediye çekleri beni benden alıyor
illa 100TL olucak ve illa yeni ürünlerden almak zorundasın yeni ürünlerin indirimli olanlarıda sayılmıyor
yine de ürünlerini beğeniyorum genelde ykmde filan satılan markalar yer alıyor fashion friends,batik,beon vs vs.
aldığım hoş bişiler oldu doğrusu..bu arada güvenilir..kredi kartım olmadığından kapıda ödemeli alıyorum..
sonuç olarak şöyle söleyim 10 üzerinden 8-9 şimdilik benim için..:51:

ya morhipodan çok memnundum ama bugün başıma gelen olay gerçekten beni çok kırdı ve "ne" yerine konduğumuzu anlayamadım. kesinlikle ürünü iade edicem bu şekilde asla kabul etmem ayıp denen bi şey var, olay şöyle gelişti:

ürün 75tl ödediğim bir ayakkabıydı ve ayakkabı elime geldiğin altında 49tl yazıyodu, ya bu nedir ya, ayıptır yaaaa, gerçekten çok kırıcı!..durumu e-posta yoluyla müşteri ilişkilerine bildirdim bakalım ne olacak? aşağıya fotolarını yüklüyorum. durum 1-2 liralık fark da değil ki ya???:19:hadi yapıyosunuz böle bi şey ürünleri gönderirken kontrol de mi etmiyosunuz???

Eki Görüntüle 519779 Eki Görüntüle 519780

Bütün indirimli alışveriş siteleri aslında bindirimli fiyat üzerinden indirim yapılmış gibi gösteriyorlar! İlk açıldıklarında "Mağaza kira ücreti yok, çalışan yok, dükkan masrafı yok, indirim var" lafı ile yola çıktıklarında ciddi indirimler vardı. Şimdi uyandılar, olması gereken fiyata satıyorlar. Bir ayakkabı indirimli dahi olsa alışveriş sitelerinde 70 tl. E zaten ben tüm mağazalarda 70 tlye buluyorum ve iyi bir ayakkabıya ödenmesi gereken en makul ücret 70 tldir. 50den aşağıya aldığın ayakkabı iyi çıkmaz, 100 ve üzerini ödemek saçmalık. Geçen gün bir ünlü dükkanda 599a düşmüş ayakkabılar gördüm. İnsanlar indirimli(!) bir ayakkabıya 600 tl vermemeli bence. Talep oldukça fiyatlar yükseliyor.

Alışveriş sitelerinden 70 tlye ayakkabı almaktansa, ayağıma giyip 70 tl ödemeyi tercih ederim ben.

Bütün indirimli alışveriş siteleri aslında bindirimli fiyat üzerinden indirim yapılmış gibi gösteriyorlar! İlk açıldıklarında "Mağaza kira ücreti yok, çalışan yok, dükkan masrafı yok, indirim var" lafı ile yola çıktıklarında ciddi indirimler vardı. Şimdi uyandılar, olması gereken fiyata satıyorlar. Bir ayakkabı indirimli dahi olsa alışveriş sitelerinde 70 tl. E zaten ben tüm mağazalarda 70 tlye buluyorum ve iyi bir ayakkabıya ödenmesi gereken en makul ücret 70 tldir. 50den aşağıya aldığın ayakkabı iyi çıkmaz, 100 ve üzerini ödemek saçmalık. Geçen gün bir ünlü dükkanda 599a düşmüş ayakkabılar gördüm. İnsanlar indirimli(!) bir ayakkabıya 600 tl vermemeli bence. Talep oldukça fiyatlar yükseliyor.

Alışveriş sitelerinden 70 tlye ayakkabı almaktansa, ayağıma giyip 70 tl ödemeyi tercih ederim ben.

işte her malın bi alıcısı olduğu için bu işin sonu gelmez
bugün ne giysemde sokak modası gibi küçük bi bölüm koymuşlar orda caddedeki milletin üstündeki kıyafetin ayakkabının fiyatını duyunca :53: gerçi abartı koyularakda söleniyo olabilir ama :44: bööle bi kesim de var kabul etmek lazım..

ben yapıyorum ama bu son zamanlardaki hediye çekleri beni benden alıyor
illa 100TL olucak ve illa yeni ürünlerden almak zorundasın yeni ürünlerin indirimli olanlarıda sayılmıyor
yine de ürünlerini beğeniyorum genelde ykmde filan satılan markalar yer alıyor fashion friends,batik,beon vs vs.
aldığım hoş bişiler oldu doğrusu..bu arada güvenilir..kredi kartım olmadığından kapıda ödemeli alıyorum..
sonuç olarak şöyle söleyim 10 üzerinden 8-9 şimdilik benim için..:51:

peki hızlı mı ne kadar sürede siparişin eline ulaşıyor acaba?

peki hızlı mı ne kadar sürede siparişin eline ulaşıyor acaba?
canım örneğin bugün sipariş verdin en geç salı elinde ztn sisteme tel verdiğin için
aras kargo arıyo seni (kapıda ödemeli aldıysan getiriyolar)
sen istanbuldandın sanırım o yüzden bugün aldıysan yarın gelir ööle düşün canım
yada aynı gün kuryeyle filan gönderiyolar..

canım örneğin bugün sipariş verdin en geç salı elinde ztn sisteme tel verdiğin için
aras kargo arıyo seni (kapıda ödemeli aldıysan getiriyolar)
sen istanbuldandın sanırım o yüzden bugün aldıysan yarın gelir ööle düşün canım
yada aynı gün kuryeyle filan gönderiyolar..

gayet iyiymiş canım diğer sitelerde kapıda ödeme yok bu sitede en çok beğendiğim tarafı kapıda ödeme zaten kesinlikle denemeliyim ozaman :)

Back
X