Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morhipo yaşanan hatadan ötürü özür mesajı yollamış ve oluşan aradaki farkı hediye çeki olarak iade etmeyi teklif etmiş. en azından bu kadar kısa sürede cevap vermeleri ve hatalarını telafi etmeye çalışmaları ciddi çalışabildiklerini gösteriyor, yine de şans verilebilir ama dikkatli olmak lazım... bundan sonra alışveriş yaptığım bütün siteler için ekstra daha dikkatli olucam
kıssadan hisse: problem yaşadığınızda sıcağı sıcağına hakkanızı arayın, 3-5 demeyin, peşini bırakmayın...
Trendyol'dan memnun olacağımı zannediyordum. İlk defa alışveriş yaptım. Ama ayakkabı (BAMBİ) 2. giymede altı çıktı ve püsküllerin yapışkanları çıktı. Ayağımı vurmasıda tabii var. Yapıştırmışlar geri yollamışlar. Yapışkanda dışarıya bulaştırılmış. Face sayfalarına sorunumu yazdım ama bir süre sonra silmeyi tercih etmişler, hatanın ayakkabıyı aldığım firmada olduğunu düşünüyordum ama yorumumun silinmesi güvenimi kaybettirdi. Üyelikten çıktım. Trendyol'dan alışveriş yapacağımı zannetmiyorum artık ve bambiden ayakkabı kesinlikle almayacağım. İndirimli fiyatı bile çok olan bir ürünün ikinci giyilmede böyle bir sorunu olacaksa güvenerek alamam.
Markafoni'den ve morhipodan şimdilik memnunum. Özellikle morhipo'nun kutusu ve lokumu gerçekten çok güzel. Limango da yeni birşey diyemiyorum şu an, kargoda sorun çıktı ama çok önemsemiyorum.
kızlar modasetten alışveriş yapan varmı güvenilir mi bi sitemi?
ya morhipodan çok memnundum ama bugün başıma gelen olay gerçekten beni çok kırdı ve "ne" yerine konduğumuzu anlayamadım. kesinlikle ürünü iade edicem bu şekilde asla kabul etmem ayıp denen bi şey var, olay şöyle gelişti:
ürün 75tl ödediğim bir ayakkabıydı ve ayakkabı elime geldiğin altında 49tl yazıyodu, ya bu nedir ya, ayıptır yaaaa, gerçekten çok kırıcı!..durumu e-posta yoluyla müşteri ilişkilerine bildirdim bakalım ne olacak? aşağıya fotolarını yüklüyorum. durum 1-2 liralık fark da değil ki ya???hadi yapıyosunuz böle bi şey ürünleri gönderirken kontrol de mi etmiyosunuz???
Eki Görüntüle 519779 Eki Görüntüle 519780
Bütün indirimli alışveriş siteleri aslında bindirimli fiyat üzerinden indirim yapılmış gibi gösteriyorlar! İlk açıldıklarında "Mağaza kira ücreti yok, çalışan yok, dükkan masrafı yok, indirim var" lafı ile yola çıktıklarında ciddi indirimler vardı. Şimdi uyandılar, olması gereken fiyata satıyorlar. Bir ayakkabı indirimli dahi olsa alışveriş sitelerinde 70 tl. E zaten ben tüm mağazalarda 70 tlye buluyorum ve iyi bir ayakkabıya ödenmesi gereken en makul ücret 70 tldir. 50den aşağıya aldığın ayakkabı iyi çıkmaz, 100 ve üzerini ödemek saçmalık. Geçen gün bir ünlü dükkanda 599a düşmüş ayakkabılar gördüm. İnsanlar indirimli(!) bir ayakkabıya 600 tl vermemeli bence. Talep oldukça fiyatlar yükseliyor.
Alışveriş sitelerinden 70 tlye ayakkabı almaktansa, ayağıma giyip 70 tl ödemeyi tercih ederim ben.
ben yapıyorum ama bu son zamanlardaki hediye çekleri beni benden alıyor
illa 100TL olucak ve illa yeni ürünlerden almak zorundasın yeni ürünlerin indirimli olanlarıda sayılmıyor
yine de ürünlerini beğeniyorum genelde ykmde filan satılan markalar yer alıyor fashion friends,batik,beon vs vs.
aldığım hoş bişiler oldu doğrusu..bu arada güvenilir..kredi kartım olmadığından kapıda ödemeli alıyorum..
sonuç olarak şöyle söleyim 10 üzerinden 8-9 şimdilik benim için..![]()
canım örneğin bugün sipariş verdin en geç salı elinde ztn sisteme tel verdiğin içinpeki hızlı mı ne kadar sürede siparişin eline ulaşıyor acaba?
canım örneğin bugün sipariş verdin en geç salı elinde ztn sisteme tel verdiğin için
aras kargo arıyo seni (kapıda ödemeli aldıysan getiriyolar)
sen istanbuldandın sanırım o yüzden bugün aldıysan yarın gelir ööle düşün canım
yada aynı gün kuryeyle filan gönderiyolar..