online armine den alışveriş yapan var mı

kızlar o bahsettiğimiz bahcivan kot eteğe baklım denedim içime sinmedi yani . askılarını basit yapmışlar ondan şimdilik vazgectim onu almaktan.

Karakumru nasıl bişey alınca hemen ekle merak ettim

hadi yaaa :59:
tüm hayallerim yıkıldı...halbuki ne kadarda güzel duruyordu o etek :97:
bende vazgeçeyim o zaman çünkü deneme şansım bile yok,kargoyla getirtecektim :2:

kızlar kısaca gri renk

kapşonlu

altı balon

kap tarzı ama çok kısa değil

düğmeleri beyaz

ya çok hoşuma gitti

inşallah siz de beğenirsiniz:))

ben genel anlamda gri rengi pek beğenmem ve kullanmam,ama sen seviyorsan sorun yok :91:
balon modeller gerçekten çok hoş oluyor,eminim çok güzeldir,merakla bekliyorum :79:

ben genel anlamda gri rengi pek beğenmem ve kullanmam,ama sen seviyorsan sorun yok :91:
balon modeller gerçekten çok hoş oluyor,eminim çok güzeldir,merakla bekliyorum :79:

canım pudra rengi de var ama gri daha güzeldi yani bi de her eşarp etekle olmaz pembe diye...ay yarın babamla gidicem kızlar inşallah beğenmedim alamassın demez biraz kısa da:) o tam topuk da istiyo

canım pudra rengi de var ama gri daha güzeldi yani bi de her eşarp etekle olmaz pembe diye...ay yarın babamla gidicem kızlar inşallah beğenmedim alamassın demez biraz kısa da:) o tam topuk da istiyo

canım zaten anladığım kadarıyla biraz spor tarzı bişey,spor tarza pudra uymazdı zaten,gri güzel bi seçim bunun için :34:
babanıda akşamdan ikna et,boyunu falanda az çıtlatki görünce yadırgamasın :1:

canım zaten anladığım kadarıyla biraz spor tarzı bişey,spor tarza pudra uymazdı zaten,gri güzel bi seçim bunun için :34:
babanıda akşamdan ikna et,boyunu falanda az çıtlatki görünce yadırgamasın :1:

rewet cnm spor ya ınsallah alıyım da ekleyım suraya

hadi yaaa :59:
tüm hayallerim yıkıldı...halbuki ne kadarda güzel duruyordu o etek :97:
bende vazgeçeyim o zaman çünkü deneme şansım bile yok,kargoyla getirtecektim :2:

Canım bende hayallerle gitmiştim ve alacaktım .
Gerci ben badinin üstüne giyindim 38 beden giyiniyorum o yoktu 40 ı denedim bol geldi ama yine de ne bilim diğer mağazalarda satılan 30-40 tl lik eteklerede o askıları tak aynısı olur .:))) 38 bedeni giyip üstüne de o mavi gömleği denesem belki de güzel dururdu ..

Canım bende hayallerle gitmiştim ve alacaktım .
Gerci ben badinin üstüne giyindim 38 beden giyiniyorum o yoktu 40 ı denedim bol geldi ama yine de ne bilim diğer mağazalarda satılan 30-40 tl lik eteklerede o askıları tak aynısı olur .:))) 38 bedeni giyip üstüne de o mavi gömleği denesem belki de güzel dururdu ..

canım zaten yakın inceleme yaptığında askıları gerçekten çok hoş durmuyor,yani dediğin gibi dışarda satılan 40 50 lik kotlaran pek bi farkı yok :97:

Karakumru merakla bekliyoruz canım

Baban biraz tutucu sanirim kıyafet konusunda gençsin ama sen ya karşımasın illa topukta olacak diye bir şart yok sonuçta altına etek giyinceksin ...

Karakumru merakla bekliyoruz canım

Baban biraz tutucu sanirim kıyafet konusunda gençsin ama sen ya karşımasın illa topukta olacak diye bir şart yok sonuçta altına etek giyinceksin ...

ewet cnm biraz öyle haklısın sonuçta eteğim uzun olacak

kızlar bu nasıl 70 tl çok hoşuma gitti ama kararsızım bide 36 beden 38 beden var kalıpları nasıl net üzerinden almaya da cesaret edemiyorum

Son düzenleme:
canım net değil ki yakın görmek istiyorum :)))

spor ve hoş bişeye benziyor uzaktan ama
aldın mı?

kızlar bu nasıl 70 tl çok hoşuma gitti ama kararsızım bide 36 beden 38 beden var kalıpları nasıl net üzerinden almaya da cesaret edemiyorum

güzel hoş bir model canım 70 tl değildir ama bu Armineyse :)))
kalıpları tam oluyor Arminenin ama omuzların biras genişse kasabiliyor

çok güzel şeyler var şimdi inceledim fiyatlar genede pahalı geldi bana ama kalite anlamında olunca tereddüt edilmez alınır.ben yeni kapandım güzelmiş ama alınca eve gelince ya benden olmazsa endişesi olur .

$8931lacivertyan.webp kızlar 102 tl idi bunu sipariş ettim online armineden..çok ahım şahım değil ama acilen koyu pardesüye ihtiyacım vardı..benim beğendiğim pardesü 200 tl idi ve mağazanın birini aradım kuruş inmedi ben de bunu aldım

Back
X