Online aşka inanıyormusunuz?

ShirinMstf

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2014
4
0
6
35
Bursa
Merhaba,
online tanıştığım bir erkeğe sanırım aşık oldum, sizce online ortamda gerçek aşkı bulmak mümkün mü? Seviyeli ve güvenilir bir ilişki gerçek dünyaya taşınabilir mi? Benimle görüşmek istiyor! Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum? Lütfen yardım!:2:

Ben böyle aşık oldum, evlendim. 1,5 sene oldu evleneli, şimdi de bebek bekliyoruz

ilişkinin her türlüsünde (sanal ya da reel) iyi niyet bence önemli olan..
yüzyüze tanışıp arkadaş olduğumuz insanların nasıl kötü niyetli ve samimiyetsiz olma olasılığı varsa sanalda tanıştığımız insanlar da aynı ihtimali taşıyor bence..
sanalda tanışıp evlenen ve çok mutlu olan çiftler de var, hatta kk da örnekleri var..
çok dikkatli ol, görüş ama art niyet hissettiğin anda hemen bütün bağlarını kopar, hiç uzatma....

Ablam eşiyle nette tanıştı.. şimdi dünya tatlısı 3 çocukları var

yine de dikkatli olmak lazım. Yüz yüze gör tabi ama mesafeni iyi koru.. iyi araştır.. kimi kimsesi nesi var yalan söylüyor mu..sonuçta insanlar sanal dünyalar kuruyor kendine.. kavun değil ki koklayasın..

görüşünce de habersiz bırakma bizi merak ederiz

ilk görüste aska ve sonsuz aska inancini kaybetmis biri olarak online aska inaniyorum nedense :) birbirini görmeden sevmek asik olmak da askin bi baska boyutu bence reel hayata tasiyip gercek olup olmadigini cözümlemelisiniz, bol sans :)

yaklaşık 2 ay önce http://imatchu.com/ sitesine üye oldum ve bir aydan beri neredeyse her gün konuşuyoruz, dürüst birisine benziyor, çok güzel örnekler vermişsiniz teşekkürler, tabi ki yazarım, sizi merakta bırakmam,
peki bu siteden benim gibi tanışan ve çıkmak üzere olanlar var mı? Tecrübe edenler?

Nişanlımla internetde tanıştım 2008 yılında ilişkimiz başladı niasipse evleniyoruz yaza :)

Beeeennnn... Tammm 14 ayy oncee tanistikk biizz.. birbirimizi ilk 5 ay sonra gorduk bir gunn sonraa yine 4 ay bekledimmm ... Hayatimmda onu tanidigima bir an bile pisman oolmadimm... Her animii paylastimm ne yapiyorsamm soyledimm hepsinii... Iyii kotuu 14 ay bitirdik.. suan malesef 2 aydir gorusemiyoruz mesafelerden nefret ediyorumm ama bir ay sonraa yanindayimmm ... Sonraaa malesef yollar biri 5 ay daha ayiricak (( sadece tekk biseyy soylicemm hislerine guvennnn ben guvendimmm karsimda beni sevenn gozu bisey gormeyen bi adam var ve ben ona asigimmmm.. dikkatlii ol ve zamana birak inan zaman yardim ediyor...

Bizde eşimle 9 yıl önce nette bir forum sitesinde tanışmıştık
2,5 yıl flörtün ardından, 2,5 yıldan fazla nişanlı bekledik, yaklaşık 4 yıllıkda evliyiz
Şimdi ise bebek bekliyoruz 6,5 aylık hamileyim
Netteki herkes kötü olacak diyede birşey yok yani iyi veya kötü insan heryerde olabiliyor dikkatli olmak iyice tanımak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…