Online diyet motivasyonu

Duygusal açlığın uzmanlık alanı psikolog çünkü. Hiçbir psikolog bana niye geldin demez ki? Online psikolog da olur yüz yüze de olur. Benim tavsiyem eşiniz çocuğa bakarken bir psikologa içinizi dökmeniz.
Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara

BİKinili manken fotosu koy telefonun arka planına😊 beni motive ediyor normalde. Şu an benim de 6-8 kilo fazlam var ama uğraşasım yok. Bu sitede de diyet grupları var, diyet yapsaydım yararlanırdım sanırım bakın isterseniz

Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara

130 kilodan 58 kiloya nasıl indiniz?

Anam ağlayarak. Gğnde en az 1 saat yürüyüş, 15 günde bir tek öğün özgür yiyerek. Gerçekten kesinlikle abur cubur yemedim. Su içtim. Disiplinli davranak. Şimdi tekrar aynı şeyi yapmak zor geliyor.
tebrik ederim gerçekten. peki ne kadar sürede verdiğinizi de sorabilir miyim?

tebrik ederim gerçekten. peki ne kadar sürede verdiğinizi de sorabilir miyim?
13 Aralık 2009 da başladım ağustos 2010 da 56 kiloyu gördüm. Ama adetlerim kesildi. Vücut yağ oranı adet görmem için çok düşük seviyedeydi.Ostrojen salgılanmadı. 58 kiloya geri çıktım. O zaman adetlerim düzeldi.

Biz sizi değil de siz bizi motive edin bence.
130 dan 58 e inmek çok büyük başarı, tebrikler gerçekten.
Şimdi kaç kilo fazlanız var?

Olay kilolu olman değil. Depresyon. Hatta post partum depresyonu gibi. Doğum sonrası herkeste oluyor bir müddet. Depresyonla geçmiş travmaların birleşip üstüne sorumluluk artıp kendine bakamayınca mutluluğu besinlerde bulmuşsun. Hepsi geçecek kendini sıkma. Şu an kaç kilosun?

Online psikolog 4 seans için 600 TL istedi. Bulunduğun ilde de yüzyüze seans fiyatı 350 tlymiş. Devlet hastanesini bilmiyorum.

13 Aralık 2009 da başladım ağustos 2010 da 56 kiloyu gördüm. Ama adetlerim kesildi. Vücut yağ oranı adet görmem için çok düşük seviyedeydi.Ostrojen salgılanmadı. 58 kiloya geri çıktım. O zaman adetlerim düzeldi.

Bence geçmişte bu kadar sağlam kilo vermiş olmanız başlı başına bir motivasyon. Bir kez yapmışsınız, şimdi gene yaparsınız. Üstelik sanırım bu sefer 130 kilo değilsiniz, daha aşağıdasınız.

Biz sizi değil siz bizi motive edin bence.
130 dan 58 e inmek çok büyük başarı, tebrikler gerçekten.
Ya işte o motivasyonum lazım bana. Kendimi biliyorum. İstersem olur. Çok zor değil. Benimki açlık da değil. Kendimle inatlaşma. O yüzden online yada yüzyüze diyetisyen işe yaramaz bende. Kendi vücudumu da tanıyorum. Mesela gece yatarken zencefilli vs yoğurt kürü bende aşırı ödem yaptı. Kiraz sapı, maydanoz ile yarar bende. Biliyorum da iş yapmaya gelince tırt

Hamilelikten önce 38 bedendim. Bütün kıyafetlerim 38 beden. İki gardrop kıyafetim var. Hiçbirinin içine giremediğim. Tek eşofman altı dolaşıyorum. Okullar açılsa giyecek tek parça yok.
Ben oglum 9 ayda iken dukan diyetininin girişini yaptim ve evde çocuğum kucağımda leslie ile yürüyüş yapmıştım evin içinde. Youtubeda videolar var. 3 ayda 12 kilo vermiştim bütün dogum kilosundan kurtulmuştum. Yemekte az yemedim ben et sut bol yedim. Sadece ekmek tuz seker ve beyaz gruba hic elimi surmedim. Bu sayede verdim. Sizi anlıyorum. Oglum 9 aylıkken doğuma girdiğim kilodaydim kimse yoktu yanımda yetisemeyip eve gelenlerin getirdiklerini yiyordum. Yemek yapamıyordum. Hep acur cubur dogum sonras8 vermek yerine almistim.

Ben oglum 9 ayda iken dukan diyetininin girişini yaptim ve evde çocuğum kucağımda leslie ile yürüyüş yapmıştım evin içinde. Youtubeda videolar var. 3 ayda 12 kilo vermiştim bütün dogum kilosundan kurtulmuştum. Yemekte az yemedim ben et sut bol yedim. Sadece ekmek tuz seker ve beyaz gruba hic elimi surmedim. Bu sayede verdim. Sizi anlıyorum. Oglum 9 aylıkken doğuma girdiğim kilodaydim kimse yoktu yanımda yetisemeyip eve gelenlerin getirdiklerini yiyordum. Yemek yapamıyordum. Hep acur cubur dogum sonras8 vermek yerine almistim.
Aynen benşm de öyle oldu. Bi de salgın üzerine tu,z biber ekti. Zaten bir yere gitmiyoruz ye gitsin

Tartılmam ki. Asla. İyice dibe vururum.

Ya lütfen böyle kendinizi iyice hırpalamayın. Tamam şimdi hemen tartılmayın, 1 ay kadar dikkat edin yediklerinize, sonra tartılın. Başlangıç noktanız bir ay sonrası olsun.

Bu arada online terapi için 4 seans 600 çok. Bir de armut üzerinden deneyin, daha iyi teklifler alırsınız.

1 yıl oldu doğum yapalı, corona vs derken kendimden nefret ettiğim bir hal aldım. Diyet yapacak motivasyonu bulamıyorum. Acaba sizin bildiğiniz böyle online gaz verecek, motive edecek bir şey var mı? Online diyetisyen denedim olmadı, düşünce gücüyle vs ses kayıtlarını dinledim olmadı.
Ben bugün bir uygulama indirdim. Yorumları çok iyiydi bir deneyim dedim. Şimdi bana su iç diye hatırlatma yapıp duruyor:) daha tam keşfedemedim ama bakalım ise yarayacak mi

Ya lütfen böyle kendinizi iyice hırpalamayın. Tamam şimdi hemen tartılmayın, 1 ay kadar dikkat edin yediklerinize, sonra tartılın. Başlangıç noktanız bir ay sonrası olsun.

Bu arada online terapi için 4 seans 600 çok. Bir de armut üzerinden deneyin, daha iyi teklifler alırsınız.
Şimdi gördüm armut teklif alın diye reklam geldi. Onu deneyeyim

Mide botoksu bile düşündüm. Ama zararları çokmuş. Mide bypassı gibi değilmiş. Mide bypass sonrası da iyileşme süreci var. Bebek varken imkansız

Back
X