Online diyetisyen önerisi?

FireflyDream

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2024
903
En iyi cevaplar
1
747
18
28
Kızlar 16 haftalık gebeyim. Kilo almaya başladım. Bu yüzden diyetisyene başlamaya karar verdim. Merve aksoy a başlayacaktım. Ama yorumlarda hep tekrar ettiğini görünce vazgeçtim. Başka önerisi olan var mı? Listelerini sürekli güncelleyen? Güzel ilgilenen ve cevap veren. Önerilerinizi bekliyorum

Ben hamilelik öncesi de kendisinden destek alıyordum. Hamilelik öncesi ve sonrası listelerim hep farklıydı. Şimdi tabi kahvaltı standart gibi ama yumurta yicez mecbur o sebeple. Haftada 1 balık kesin. Geri kalan günlet ve öğünler hep farklı. Hiç kendini tekrarlamıyor. En sevdiğim özelliği bu oldu. 3 ayda 15 kilo vermemi sağlamıştı hamilelik öncesinde. Şimdi de 23 hafta 4 günlüğüm 3 kilo civarı aldım. Bazen abur cubur yiyip bozuyorum diyeti yoksa onu da almazdım. Bir de ilk trimesterda havalar çok soğuktı hep hastaydım pek hareket edememiştim ondan da kaynaklı olabilir ama bu 3 kiloyu 2. Trimesterda aldım. Görenler sen nasıl hamilesin zayıflamışsın diyor hala

Çok iyiymiş, çok teşekkür ederim. Çok güzel ilerlemişsiniz. İnşallah bundan sonra daha güzel olur sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…