Online sınavı için benden kopya isteyen şahıs

Herkes kendi dersine çalışsın doğru olanı yapmışsın ama daha açık ve net olmayı dene

sadece işi düştüğünde mesaj atan tiplerdense yardım etmemen iyi olmuş
ama yakın arkadaşınsa ben olsam yardım ederdim
kul hakkı falan geç bence, sen arkadaşına kopya verip dersi geçmesine yardım ettiğinde başka biri sınıfta kalmıyor sonuçta

ama ben alnimin akıyla sadece önlisans ta olsa okulu bitirmedim

Ben burada bitirmedim kısmını bitirdim seklinde algılayarak yorum yapıyorum, evet sihirli kelime de bu zaten alnınızın akıyla bitirmek.

Eğitim sistemi baştan aşağı yamuk iken Online sınavda herkes kopya çekerken çekmem dememek bana göre komiklik geliyor. Konu Sahibi yardım etmeli anlamında değil ,sınava giren kişi kopya çekmem demesi komik olurdu takıldığı yerde.

Aynı sınavlara ben de girdim ve gireceğim de , eğitim sistemini ve öğretmenin bile kopyayı legal görmesini ve göstermesini düzeltmek için kesinlikle kopya çekmeden sınava girip alnimin ama gerçekten alnimin akıyla sinavlarimi verecegim. Bu hayatta öğretim görevlisi bir kadının , öğrencisinin çektiği kopyaya tepki vermesi sonucu şehit düştüğü egitimciler varken umarım sizin gibi "egitimciler" "yamuk olan egitim sisteminden" silinip giderler.

Ben burada bitirmedim kısmını bitirdim seklinde algılayarak yorum yapıyorum, evet sihirli kelime de bu zaten alnınızın akıyla bitirmek.

Aynı sınavlara ben de girdim ve gireceğim de , eğitim sistemini ve öğretmenin bile kopyayı legal görmesini ve göstermesini düzeltmek için kesinlikle kopya çekmeden sınava girip alnimin ama gerçekten alnimin akıyla sinavlarimi verecegim. Bu hayatta öğretim görevlisi bir kadının , öğrencisinin çektiği kopyaya tepki vermesi sonucu şehit düştüğü egitimciler varken umarım sizin gibi "egitimciler" "yamuk olan egitim sisteminden" silinip giderler.

Hmm tamam okey 😉

Back
X