• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÖNLİSANS 2016'LAR BURADA TOPLANALIM ;)

Ihtiyac nirvana soru bankasi aldim begendim ben

Turkce dilbilgisi dinlerken cok iyi anlamis gibi oluyorum soru cozmeye gelince kafam cok karisiyor kolay yontemi bulmak gerek tam oturmasi icin

Aker kartal isem yayincilik
Hep diyorum isem patladı bu sene :) bende ilk videosuna bakmistim nasıl anlatıyor diye benimle yasit adam ya :KK59:kitap falan yazmış çıkarmış biz hala oo :KK14::KK70:ilgimi çekmişti güzel anlatiyor ama beğendim ben anlatisini.

Turkce dilbilgisi dinlerken cok iyi anlamis gibi oluyorum soru cozmeye gelince kafam cok karisiyor kolay yontemi bulmak gerek tam oturmasi icin
Benim de dilbilgim.cok zayif. İnsallah yapabilirim videolarla

Hep diyorum isem patladı bu sene :) bende ilk videosuna bakmistim nasıl anlatıyor diye benimle yasit adam ya :KK59:kitap falan yazmış çıkarmış biz hala oo :KK14::KK70:ilgimi çekmişti güzel anlatiyor ama beğendim ben anlatisini.
Benden de 2 yas kucuk:KK17::KK17::KK17:

Ramaxan yetkin benden de 2 yas buyuk allahtan :KK70:
Bende tarih videolarini bitirdim. Tek basina video izlemek eksik kalinir bence. Ustun koru gectigi yerler de olmus.
Ama yine de Guzel

Ramazan Yetgin i ben de seviyorum. hem ondan dinliyorum hem de konu anlatımdan bakıyorum..

Ramaxan yetkin benden de 2 yas buyuk allahtan :KK70:
Bende tarih videolarini bitirdim. Tek basina video izlemek eksik kalinir bence. Ustun koru gectigi yerler de olmus.
Ama yine de Guzel
Benim de dikkatimi çekti bu zaten tarih için en az 3 kaynaktan çalışın diye bastıra bastıra söylüyorlar ekime kadar 1 tur daha dinlicek misin cnm ?

Kızlar meraba ben evde kendim hazirlaniyorum tarih için video stesi var mi onerebileceginiz

Elimde 2014 murat yayınları var bide onlarla calisicam evliyim ben biraz zor ama hayirlisi

Kızlar birde memurlukta yaş kalktimi yoksa hala 35 mi gerçi yaş değil torpil lazım artık ama onuda sorayim dedim.Her alimda o sınırı koyuyolar birde yaş kalktı diyolar

Kızlar test kıtabı alcam hangı yayınevı onerırsınız

Back
X