- 1 Ekim 2015
- 11
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi calisupurge
-
evet biliyorum ama ben zaten bu bolumu bile cok isteyerek severek okumadimki. baska planlarim var benim . o yuzden bekliyorum sadece . aoften tamamlamak aklimda benimde.O kadar hassasin niye lisans tamamlamiyorsun acik öğretimden bile tamamlayabilir sin.
Aman boş ver
O ne mezunu imiş
Ya da vali miymiş kaymakam mıymış
Acik öğretimden tamamla ben 4 yol hemşirelik okudum ama hep derim keşke iki yol anestezi okusaydim puanim yetmemisti.:)evet biliyorum ama ben zaten bu bolumu bile cok isteyerek severek okumadimki. baska planlarim var benim . o yuzden bekliyorum sadece . aoften tamamlamak aklimda benimde.
ilkokul. kendi cocuklarindan ornek verdi hep. soyle okudular boyle yaptilar diye . bozuldum kaldim .
iste bende boyle dusunuyorum . kpss ye biraz agirlik versem (ki vercem) atama ihtimalim yuksek . iste o zaman aoften 4 yila tamamlamayi dusunuyorum. ama simdi isletme ya da iktisatla tamamlarsam kpss daha zor olcak benim icin. dgs ile kendi bolumumu tamamlamayi da zaten.dusunmuyorum.Bizim toplumumuz cahildir ne bilsin önlisansı lisansı...önlisans olup iyi iş imkanları sunan bölümler var, lisans olup işsiz gezenler var...dandirik bir lisans okuyacağına iki yıllık düzgün bir bölüm oku daha iyi...
begendirmek gibi bi derdim yok zaten soylediklerine uzuldum acikcasi.eee saymazsa saymasın, ona kendinizi beğendirme zorunluluğunuz mu var ki?
aof dusunuyorum :)Acik öğretimden tamamla ben 4 yol hemşirelik okudum ama hep derim keşke iki yol anestezi okusaydim puanim yetmemisti.:)
kesinlikle. zor bir okul donemi gecirdim hem maddi hem manevi . zaten severek okudugum bi bolum degildi neyi nasil yasadim bilmeden atti tuttu .Aman boşver millet de bi garip yok önlisans okulmu yok açıköğretim üniversite mi , e napalım herkesin durumu ve yeteneği herşeye yetmeyebilir bu normal ayrıca emek verilmiş okul benim için önemli üzülme , kırılma canım sevgiler...
ben.hassasim :)Ben de ön lisanslıyım . Hiç te hassas değilim .
o kadar uzuldumki hic bisey diyemedim ama cevabinizz hosuma gittisen bu adamın dediğini mi dikkate alıp üzüyorsun kendini.senin çocuklar tabi okur , babamıza benzemeyelim diye okumuşlardır deseydin
iste bende boyle dusunuyorum . kpss ye biraz agirlik versem (ki vercem) atama ihtimalim yuksek . iste o zaman aoften 4 yila tamamlamayi dusunuyorum. ama simdi isletme ya da iktisatla tamamlarsam kpss daha zor olcak benim icin. dgs ile kendi bolumumu tamamlamayi da zaten.dusunmuyorum.
begendirmek gibi bi derdim yok zaten soylediklerine uzuldum acikcasi.
aof dusunuyorum :)
kesinlikle. zor bir okul donemi gecirdim hem maddi hem manevi . zaten severek okudugum bi bolum degildi neyi nasil yasadim bilmeden atti tuttu .
ben.hassasim :)
cok hosuma gitti yazdiklariniz. :)Ben de önlisans mezunuyum. İki yıl köy gibi yerde su ve kömür taşıyarak okudum. Soba yakmayı orada öğrendim elde çamaşır yıkamayı da. Kimseye laf ettirmem valla.
Okudum işimi elime aldım o da hiç kolay olmadı. 10 yıl oldu mezun olalı. Ne lisans yüksek lisans mezunları iş bulmayı bekliyor.
Bir daha öyle bir şey söylerse ver ağzının payını. İlkokul mezunuysa onun da şartları el vermediğindendir söyle biraz empati yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?