ONU AFFETMEZ OLAYDIM !!!!!!!!!!! GENÇLİĞİMIN EN GÜZEL YILLARI HİÇ UĞRUNA SOLDU

Ask bitmis midir bitmemis midir bilmem ama acisi gecer gider, uzerine yeni birine asik olursun hayat da akar gider, bunu bilirim. Fazla kasmamak lazim asktan,ayriliktan kimse ölmuyor:)

Benden daha iyisini bulamaz nasıl bir sözdür.
Bulabilir de bulamayabilir de.
Güven yoksa ilişki zehir olur. Ayrılmak en iyisi olmuş her ikiniz için de.

Oooo bu ne özgüven öyle :) Sana göre senden iyisini bulamaz ama erkek arkadasına göre durum böyle değil demek ki

Erkek arkadasiniz sizin gorunusunuz konusunda sizinle ayni fikirde degil bence.

Erkek arkadasiniz sizin gorunusunuz konusunda sizinle ayni fikirde degil bence.
Görüşünüşüm konusunda herkes aynı fikirde tatlım Sağol çok dusuncelisin keşke ezikliklillerinizi başka yerde empoze etseniz :)

Görüşünüşüm konusunda herkes aynı fikirde tatlım Sağol çok dusuncelisin keşke ezikliklillerinizi başka yerde empoze etseniz :)

Senden baska herkes cirkin, ben de ezigim zaten. Boyle dusunerek mutlu oluyorsun ancak, bunu da elinden almayacagim. Evet bu sitedeki herkes ezik...

Fakat bir gercek var ki tercih edilmeyen tarafsin. Pesinden kosulmamis, gozden cikarilmissin. Demek ki guzellik kavrami degisken ya hani. Bil istedim...

amaaaann salla gitsin. karaktersiz olduğunu iyikide belli etmiş. giden yıllarına üzülme, gelecek yıllarını kurtardığın için şükret canım

Boş

Boşver gitsin adamım kalmadı sana...

Ergenlikten çık kendine normal hayatı olan birini bul internet başında o seni takip etsin

BiraZda olsa benziyor konumuz.
Bizde tek tuk ayriliklar haricinde pek bisy olmamisti ve sonuc olarak askerden sonra ailelere acilma karari aldik.
Hatta beklemiyelim dedik ben turkiyeye gidicektim yazin ve oda askerden izin alicakti. O an aileme acilicaktik evlenmek istiyorum ben x le diye. Ama yaz gelmeden ogrendimki beni aldatmis eski sevgilisyle. Bazi konular konusmus sosyal medyadan. Bana oysaki oyle bisy olmadi demsti.
Ben askerdeyken ayrildim.
Ama babasinin " x kafasina tufek dayamis intihar edicekti zor kurtardilar" demesi uzerine dayanamdim tekrar baristim.
Aileme acildik ve ailem desteklemedi. Ben direttik ikna ettim ailemi. Tamam dediler.
Ama sonra o aldatmalarini kabullenemedim ve yurt disina geri dondugumde her gun kabuslarla uyanmama takiben; ayrildim.
Iyikide aldatmis diyorm su an. Oyle birisiyle yolum yol degildi. Beni kendisinden uzaklastirdigi icin bin sukur ediyorum. Sende sukretmelisin. Ve kaderi zorlama. Uzak dur o adamdan.

Gereksiz yerlere takilmayin diyorsunuz ama siz gereksiz ayrintiya takiliyorsunuz. Kiz dünya güzeli olsa ne olacak cirkin olsa ne farkedecek. Sevgiliniz aldatmis mi aldatmamis mi belli degil ama kizin görüntüsünün ne alakasi var? Yapiskan, cirkin, ezik... Kendinizde bu hakki nasil buluyorsunuz anlamiyorum. 4 sene iliski yasamissiniz yürütememissiniz, ayrilip tekrar barismissiniz evlenelim denmis ama yine ayrilmissiniz. Zaten temeli saglam olmayan iliski. Siz sadece 1 aylik ayrilik döneminde baska kizlarla konusmus diyorsunuz ama sanki dahasi var gibi. Regli sancim var cok kötüyüm gel acile götür diyecek baska biri yok mu ailenizde ya da arkadas cevrenizde?

Yapilacak belli, bu sayfayi kapatip önünüze bakacaksiniz. Ciksa yüzükle gelse teklif etse kabul edecek misiniz? Tekrar denemissiniz yine yürümemis.

Haklısın sanırım . Çok teşekkür ederim gerçekten başkalarının dertlerine deva olacak ne güzel yürekli insanlar var :)

Haklısın sanırım . Çok teşekkür ederim gerçekten başkalarının dertlerine deva olacak ne güzel yürekli insanlar var :)

Insanlar tecrubeyle olgunlasir derler.
Oysaki Insanlar gercekten baskasinin tecrubesiylede tecrube kazanip olgunlasa bilir. Sadece bakmayi biliceksin. Olgunlasmaya niyetleniceksinki bakman anlam kazansin. Insallah dgru yolu bilirsin canim benim.
Egerki dertlesmek istersen yaz bana ozelden. Burdan tanisip whatsapptan konstugum dertlestigim arkdasim var mesela. Yazmaya cekinme istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…