• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu affetsem,aşk beni affeder mi?

beatrio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
428
584
103
32
23 yaşındayım,bekarım onla da yaşıtız.3yıllık bölük pörçük bir aşkı yazıcam size de kendime de uzun olursa kusuruma bakmayın.Arkadaslarıma anlatamıyorum o kadar yakınım yok,tecrübelerinizi benimle paylaşın lütfen:KK42:
Ergenliğimde erkek gibi bi kızdım.Küçükken aile içi cinsel istismara mağruz kaldım,2.derece yakın birisiydi bu.Erkeklerden soğudum,soğudum,arkadaşlarımın hep konustuğu buluştuğu birileri olurdu bense hayalimde yaratmıştım içimden konusurdum,bi erkeğin gözünün içine bile bakamazdım.O dönem çok yakın arkadasım olan(kız) biri beni açmaya,sosyalleştirmeye çalıştı.Zaten nolduysa onun üstümdeki etkisinden ona uymamdan oldu.Biçok kişiyle konusmaya başladım 19yasındayken,o tanıstırırdı hatta.Neyse.
Sonra onu buldum.İlk başta aşık falan değildim hatta sıkılıyordum bile.Zamanla aşık oldum,hem de deliler gibi.Ona tutundum bi erkeğe ilk defa güvendim.Arkadaşlarımda dalga geçtiğim hallere büründüm.Birbirimizin ilkiydik.Hep ayrılıp barışan bi çift olduk maalesef yalanları yüzünden.Genellikle terkeden ben,yalvaran o olurdu.Bana tapan adam ayrılınca 3-5gün başka kızlarla konusup geri dönüyormus meğer.O anki söylediklerimi yaptıklarımı geç sen aşkıma bak der.Hep beni bekleyeceğini evleneceğimizi söylerdi,nikahlı karım olacaksın..hala da söylüyor.Ben bunları bilmezken biz birlikte olduk.Davranısları o kadar değişti ki artık karımsın vs aşka boğuyordu beni. İlişkiden bikaç hafta sonra ben hastalandım,ameliyat oldum.İnanın acıyı unutmak için biri benle konussun diye kapıyı telefonu gözlüyordum.En yakın arkadaslarım değil o oldu yanımda,üzüntüden sigaraya başladı.İyileştikten sonra ben üni kazandım başka şehre yerleştim araya mesafe girdi.Yine beraberlik yaşamak istedi bu süreçten sonraki tüm kavgalar bu konudan çıktı.Ben istemedim.soğuk davranıp,kendime güvenimi zedeleyip üstümde baskı yaratıyordu gitmem için.Bigün bana ya benimle olursun ya da terkederim dedi.Et dedim etti sahiden de.Kendimi o kadar değersiz hissettim ki,o dönem bana değer veren biri vardı bi süre sonra onla başladım.Haberi yoktu ve tabiki geri dönmüştü bana 1hafta sonra.Duyunca çıldırdı tehditler,küfürler yerini yalvarmalara ağlamalara bıraktı.2. kişiden 2ay sonra ayrıldım,yalnızdım.o 5ay boyunca sensiz yapamam,birbirimizin ilkiyiz karı koca olduk biz,seni başkasına veremem gibi gibi yalvardı.Bi şans daha verdim sanki hiçbişey olmamış aynı aşkla aynı tutkuyla bakıyordu bana,o kimseyle olmamış bu süreçte.
Ama 1ay sonra o 2ay çıktığım kişiyle mesajlarımı gördü(arkadaşçaydı,daha doğrusu vicdan yapıyordum çünkü beni seviyordu ben sevememiştim.) kızdı bağırdı bişey demedi sonra devam ettik.O ara ona yazan bi kız olmus onla konusmaya başlamış onu garantiye alınca başladı bana hakaretlere. Sen onla da olmuşsundur,zaten seni sevmedim zaten çirkinsin vücudun için çıktım,benle yatarsan bırakırım bu kızı gel barışalım falan o kadar iğrençleştiki kabul etmeyince kızın fotosunu atıp bak kıskan senden daha güzel diyip bana engeli bastı.Şoktaydım onun için döktüğüm kaçıncı gözyaşlarını döktüm.1-2hafta sonra engeli açtı ama yazmadı.2,5 ay geçti.Şimdi yine yalvarıyor.Kara sevdaymış bu olmuyormus kimseyle 4-5kişiyle denemiş yapamamış,başkasıyla olduysan da sineye çekicem,kaderimsin anladım nolur affet diyor.
Sizden beklediğim dön demeniz değil,buna benzer yaşayanınız varsa dertleşmek..O herseyi uzakta olmaya mesajlaşmaya bağlyor,mesajdaki senden nefret ediyorum diyor.Ne güzel unutmustum hep bi yerden giriyor aklıma.Araya başkaları giriyor ama niye eksilmiyor bu sevgi,görünce sanki hiçbişey yaşanmamış?Seviyorum hala ama bu sefer kalbimi dinlemek istemiyorum.Bu bi kısır döngü mü sizce?

Konu sahibi ben yasadiginiz cinsel istismar disinda uzulecek bir olay goremedim. Erkek arkadas musveddesinden kurtuldunuz diye bakiyorum bu sebeple uzulmuyorum. Diger konuda yardim almanizi tavsiye ederim bi doktordan. Size bunu yapanlara burdan cok sey soylemek isterdim ama...

Bu adam yine gelir yine adim atar. Adamin arabesk hali bu arada sadece beni mi rahatsiz etti diye dusunuyorum. Bunun yaninda zaten yaptigi pisliklere bisey demeye gerek yok net bi sekilde pislikler yapmis. Geri donmus. Yapmis geri donmus. Belli ki omurgasiz bi yapiya sahip. Artik bu labirentte dolanip durmayin. Dik durun. Asla asla asla o kiymetli goz yaslarinizi bir "Hiç" icin dokmeyin. Yeni bi hayata merhaba diyin. Cok guzel adamlar var hala bu hayatta.

Bu guzel caglarinizi boyle yiprattiginiz icin kendinize kizacaksiniz ilerde.

Ayni seyi bi kere yaparsan hata olur 2 ve daha fazlasi tercihtir. Hayatini cukunun derdinde, yuz buldugunun pesine giden karakteri oturmamis bir adamla birlestirmedigin icin cok sanslisin. İnan her erkek ayni degil. Her erkek bosta kalmamak icin kendisini seven kadini oyalayip, baska birini bulunca tekmeyi basmaz. Soruna gelirsek evet bu bir kisir dongu. Daha güzeli daha iyisi geldikce sana yol verecek, iliskisi bitince aglayip zirlayip kapinda yatacak. Ömrün boyle birine harcanacak kadar degersiz degil.

Anlamiyorum durumu, bu adam sana tapiyor ama sen onu cok sevmiyorsun ama affedip duruyorsun. Adam sana mal muhamelesi yapiyor ve sen yinede bunu affediyorsun? Bu adamdan ne koy olur ne kasaba, hele koca hic olmaz. Yarin oburgun evlenirsin evdekinden bunalinca gider disarida baska vucut derdine duser. Sen niye bu adama kendini zorunlu hissediyorsun? Birlikte oldun diye onun kahrini cekmek zorunda degilsin! Affetme yuru yoluna, tehdit edecektir cogu erkek tekmeyi yiyince bu yola basvuruyor. Havlayan kopek isirmaz!

Tapma kelimeai kullanmayin kesinle insan dinden cikabilir buna dikkat edin lutfen ikincisi baska biri olunca size neler soylemis insan sevince gercekten baskasina bakamazki nasil oluyoda bir baskasini garantiye alinca oda birakinca size donuyor ne bicim is....ben artik guvenmiyorum boyle sevgilere yerinizde olsam unutmaya calisirdim guven olmadiktan ve saygi olmadiktan sonra ...

Siz evet demezseniz, İstediğini vermezseniz Muhtelemen tehdıtlerıne baslayacak.. Benım olacaksın dıye.. Bu adam sıze aslında baska bırını buldugunda ıcındekını kusmus.. Söylediklerini unutmayın ve gurur yapın.. Sadece yatak arkadaslıgını kaldırabılır bunyem dıyorsanız ayrı.. Sizinle aynı duyguları beslemedıgı gercek.. Yalnız kalınca ve bosluktayken mutlaka size dönüyor.. Bumerang gibi.. Kendınıze yenı sayfalar acın derim..

İkinizde hep aynı şeyleri yapmışsınız. Ayrılır ayrılmaz birini bulmuşsunuz aşk sevmek bu değil. O yüzden size yardımcı olamayacam.

Ayyy benimde başımdan buna benzer bir süreç geçmişti. Şimdi bakıyorum da iyi ki o pisliği hayatımdan çıkarmışım. Babam müdahil olmuştu olaya o derece çıldırmıştı durum. Heryerden engelleyin. Hattınızı değiştirin size ulaşamasın. Çok zor anlayabiliyorum sizi. Ama siz bu adamı sevmiyorsunuz. Bir sonunuz yok. Geleceğinizi mahvetmeyin. Naçizane tavsiyem en az 1 sene kimseyle ama kimseyle görüşmeyin. Tam gelişim çağları bunlar. Biraz kendinizi dinleyin, isteklerinizin hedeflerinizin farkına varın ve aslında tek başınıza da ne kadar sosyal ne kadar mutlu ve ne kadar sevilen bir insan olduğunuzu hissedin.

Şöyle bir mesaj at ve ilişkini sonsuza kadar bitir. "Kendime yakışanı severim ben, herkese yapışanı değil."

Hepinize tek tek teşekkür ederim..Kalbim istiyor hala onu ama asla olmayacak bu ilerde askere falan gidince değişir diye düşünüyordum,affetmeyi o zaman için sordum. Çok haklısınız olmaz,yapamam.
Benim başkasıyla olmama takılan arkadasım sen de haklısın ama o kadar aşağılanmıştım ki ailemden de uzakta yalnızdım birisinin ilgisine ihtiyac duydum..
İnşallah karsıma adam gibi birisi çıkabilir çok umutsuzum bu konuda.

Sevgi bu değil saygı yoksa sevgide yoktur malesef öyle değil sanıyorsun ama öyle olduğunu anlıyorsun karşındaki sana saygı duysa başka kızın resmini atıp böyle böyle der mi? Saygı ve sevgi olsa hemen araya başkaları girer mi? Bu tarz laflar olur mu? Bir çok erkek her önüne gelene yalvarabiliyor yalvarmasıyla onun sevgisini ölçemezsin

Ne enteresan bir ilişki bu böyle.
Rutininiz çok garip.
Ayrıldık o başkasıyla konuştu ben başkasıyla
Barıştık
Ayrıldık o başkasıyla konuştu ben başkasıyla
Barıştık
Ayrıldık.......
Böyle saçma sapan ilişki mi olur.
Aranızdaki aşk değil bunu bilin öncelikle.

Kusura bakmayin uckurunun derdine dusmus. İgrenc,saygisiz,karakteri bozuk birini hala nasil dusunebiliyorsunuz!
Nasil hala barisp barisip devam etmissiniz
Resmen midem bulandi.
O sahsi tamamen hayatinizdan cikarin.
Kalite her zaman cok onemlidir...

Böyle birini nasıl affedebilirsin?
Sana söylediği lafları nasıl yutup unutacaksın, Bu kadar saygısızlığı nasıl kaldıracaksın???
Asla ama asla yapma sana saygısı olmayan bu adamla hiçbir gelecek düşünme...

Ben ortada aşk, sevgi falan görmedim.
Olsaydı eğer ayrıldığınız dakika başkalarına koşmazdınız ikiniz de.

o ona gitmiş sen ona gitmişsin sonra başkalarına gitmişsiniz öyle böyle şöyle.
bu ilişkinin sonu yok malesef, yani mutlu sonu yok.
hayatınızdan tüm bunları çıkarıp kendinize yeni bir sayfa açmanız en sağlıklısı olacaktır diye düşünüyorum.

Ayy canım yaa Allah yardımcın olsun. Şu süreçler çok zor geçecek senin için ama inan böyle daha iyi olacak. Keşke yaşanan güzel şeylerden sonra böyle çirkinlikler olmasa. Denendi olmadı denilebilse. Hakkında hayırlısı olur inşallah

Back
X