erkek tarafının iki tası varsa birini kıracaksın demişler
cici gelin olun ve alın
kayınvalidenizin dogal hali mi bu yoksa gösteriş olsun diye mi yapıyor sizce??
allah kolaylık versin bende cok bunalmıştım düğün öncesi alışverişte.geriliyor insan.cok gereksiz bir uygulama sonra kendin git ne istersen eşinle enine boyuna gez al değilmi
canım sen gelinliği sadece kiralamaya 1300 tl mi verdinnaptın sen satın mı alıyorsun?
bence sikayet etmemeniz gerekiyor, onu bunu almayalim gereksiz dese daha mi iyi olurdu? bu sefer de bundan dert yanardiniz biz insanogullari olarak gercekten nankoruz, soguk olur sicak isteriz sicak olur soguk isteriz. bir kisiyi tanimak istiyorsan ya alisverise yada tatile cikacaksin demisler ne mutlu size ki pinti olmayan bir kayinvalideniz var sukredin derim ben.
benm kaynanamın bi alt versiyonu...
benm kaynanamda yeme içme konusunda öyle.
evlerine gidiyorum sofrada yemek yiyoruz yediğimi gördüğü halde yesene yesene diye diretiyor.
evet seviyo yememi istiyor tamam sağolsunda insan gerçekten bunalıyor rahat edemiyor...
bence sikayet etmemeniz gerekiyor, onu bunu almayalim gereksiz dese daha mi iyi olurdu? bu sefer de bundan dert yanardiniz biz insanogullari olarak gercekten nankoruz, soguk olur sicak isteriz sicak olur soguk isteriz. bir kisiyi tanimak istiyorsan ya alisverise yada tatile cikacaksin demisler ne mutlu size ki pinti olmayan bir kayinvalideniz var sukredin derim ben.
anladım cnm ne bileyim çok pahalı geldi bana. sonuçta geri verilecek çöpe atılcak bir para gibi.
kayınvalidenizin davranışlarına gelince sanırım kendini gelin sanıyor ama fazla takmayın bu konuda kötü niyetinden yaptığını sanmıyorum
canm insan hassas oluo bu dönemlerde öenmsiz şeylere bile takılıo,
fazla ısrar bunaltır anlıorum ama ya sen istediğin halde alınmasaydı, içinde kalsaydı?
senden oğlundan vs esirgeseydi hangisine daha çok üzülürdün bence takma
hatta biçoğumuza göre çok sanslısın dert ettiğine değmez
kadın pinti değil tamam da o kadar borç harç varsa halen öyle devam ediyorsa fazla savurgan biri demektir pintilik kadar kötü bence.ne gerek var yalandan harcama üstüne harcama.yine bu kızla cocuk bunalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?