Onu aldatıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi renksizdunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
R

renksizdunya

Ziyaretçi
evliyim,beni çok seven bir eşim var.ama evlenmeden önceki ilişkimi aklımdan atamıyorum. çok sevmiştim ama ayrıldık. herkese rol yaptım onu unuttuğuma dair çünkü elimden başka birşey gelmezdi kendimi bile kandırdım.
eşimin iyi yanlarını görüp onu sevmeye çalışıyorum onu insan olarak çok seviyorum ama hepsi o kadar. keşke onun yerinde olsam diyorum aşık olduğu bir insanla evlenmek ne güzeldir diyorum

bence sevmeye calısmaya devam et ...

Eşiniz sizi değil de eski sevgilisini düşünseydi,sizi kandırıp evlenmeye razı olsaydı aldatıldığınızı düşünür müydünüz?
Yoksa normal mi karşılaşırdınız?:uhm:
Bu soruların cevaplarına göre kararınızı verin.

Ruhen aldatıyorsunuz.....sengözlerimebaksanab

ben kimseyi kandırmadım o benim severek birinden ayrıldığımı biliyordu ama unuttuğumu söylemiştim diyorum ya kendime bile unuttum dedim
birazda görücü usulü ve aile içindi bu evlilik kanser hastası babamın yüzünün güldüğünü gördükçe birşey diyemedim benim mutlu olacağımı düşünüyordu düğünümde bile hep ailemi izledim fedakarlık yaptığımı düşündüm yeniden başkasını severmiydim bilmiyorum ama sevdiğim kişiyle evlenemedikten sonra....

canim kavusamadigin zaman ask olur derler ya. gercekten dogru. kavustugun zaman inan bana bi halt olmuyor cunku. siradanlasiyor. simdi kavusamadiginiz icin acaba diyorsun hep. ama bence isin bu tarafini daha cok dusunmelisin sonucta akli basinda bir kadinsin. kendimen ornek vereyim.

cok sevdigim, ama kavusamadigim imkansizliklarla dolu sevgilimle nihayet sozledndik. diyordum ki hayatimda tek o olsun baskasi olmasin. desin ki baan bu bir goz oda, sen de burada oturup aksama kadar beni vbekleyeceksin dese beklerim diyordum. ilk gozumu nasil kararttiysam. ama gel zaman git zaman, vur sur kavga dgurultu, tartisma. ben ona hayatimin aski derdim. cidden. baska da kimseyi o kadar sevmedim.ama kavusamadigimiz icinmis. kavustugumuz anda isin buyusu kacti, siradanlastik ve ayrildik 1.5 sene sonunda. ohhh beee diyorum iyi ki ayrilmisim, dunya varmis.

simdi esimle cook mutluyum.

Huzursuzluk,vicdan azabı,sevmek,özlem,pişmanlık,tutku..Hepsi bir arada sanırım.
Her zaman herkes sevdiği insanla evlenemiyor,nasip meselesi aslında..Ama sizi zorla da evlendirmemişler ,o yüzden fazla kurcalamamak gerek ..Sevdiğiniz kişi ile evlenemediyseniz,evlendiğiniz kişiyi sevmeye en azından saygı göstermeye,aile olmaya devam edin bence..Diğer herşey yolundaysa,eşiniz de size değer veriyor,evliliğinize bağlı kalıyorsa,ki AŞık olduğunu söylüyorsunuz eski defterleri açtıkçadaha çok üzülürsünüz..
Anın güzelliklerini keşfedin derim..
Ayrılmak ayrı olmak bu gibi durumlarda çözüm mü bilemiyorum ama gönlümden bile geçirmek istemiyorum..

Son düzenleme:
bence siz eşinizide kendinizide aldatıyorsunuz..

ayrıca aynı cümle içinde hem kimseyi kandırmadım diyorsunuz sonrada kendinize.eşinize ve sevdiklerinize yalan söylediğinizi ifade ediyorsunuz..

Geçmiş olsun babanıza..:teselli:
Çok açık diyeyim ben böyle bir evlilik sürdüremezdim..
Aklımda başka biri varken hiç günahı olmayan bir adamın yanında uyuyamazdım geceleri..
Hakkınızda hayırlı olsun inşallah

bence aldatmıyorsunda! senin düşünecek baska derdin kalmamış! :1closedeyes:

Aldatmak İlk Önce Beyinde Başlar

zor bir durum eşiniz bunu bilse inanın yıkılır aynı şey sizin başınıza gelseydi nasıl karşılardınız bir an önce bun duygulardan kurtulmaya eşinizi sevmeye çalışın allah yardım etsin

evlenmeniz şartmıydı ben onu anlamadım
illaki evlen diye mi tuturdular
sevdiğimle evlenemediysem kimseyede bu kötülüğü yapmam deyip bi köşeye çekilseydiniz
hem kendinize hem eşinize yazık ediyorsunuz
eşiniz aynı şeyleri düşünse kahrolurdunuz eminim kim olmaz ki bu durumda
geçmişin muhasebesini yapacağınıza ya unutmaya çalışın
yada bu durumdan bi haber olan eşinizi mutsuz etmeyin
ayrıca ben kimseyi kandırmadım diyorsunuz
kandırdınız bile farkında değilsiniz siz kendinizi kandırmışsınız ilk önce bundan fenası var mı??

siz geçmişte kalan ınsanı bence gözunuzde cok buyutmuşsunuz..şöyle duşunun onunla evlı olsaydınız ıyı kötu neler yaşardınız... sorunlu b bır ılışkımıymış bıtmış demek. bazen ınsan geçmışte kalan ınsanı yuceleştırıyor onun yerıne mukemmel bır rol model koyuyor ve ona aşık olmaya devam edıyor. halbukı gercek bu degıl, onu yarıyolda bırakan, gevşek bır herıf karşıdakı ama tum bunlar hayatındakı boşluktan oldugunu duşunuyorum. senı seven eşıne şans ver bu dunyada kalıcı olan tek şey huzurdur bence dene olmassa başka çozunler buluruz ama bunu yapma kendıne canım. :teselli:

kesinlekle yanlış yapıyosun eşinizin günahı nee
nasıl bakarsan öyle görürüsün güzel bakki güzel göresinn

bana göre aldatmak zaten ruhen olanıdır..tensel temas evet ama ruhen benı değil de baskasını dusunmesı benı kahrederdiii..bene esını aldatıyosun.......:1closedeyes:

canim sevgi emek ister!! sevgi fedakarlik ister !!.. senin onu sevmenden cok onun seni sevmesine daha cok deger vermelisin!! .. sana emek verenimi yoksa lise askinimi secmen gerek derseler tabiki sana emek veren olmali bence .. anliyorum sevgi cok sey ama dusun senin sevdigin insan simdi kimbilir kimlerle ve ne durumda ama belki aklina bile hic gelmiyorsundur .. ama seni seven insan senle bereber .. kocayin kiymeletini bil ve dusun zaten sevgi ask mesk de evlenip yataga girdinmi senin simdiki hayatin oluyor en azindan sana deger veren biriyleyasiyorsan buda buyuk bir sans

Aşık olduğun - deli gibi sevdiğin kişiyle evlenip - yavaş yavaş bu aşkın sevginin eridiğini hatta nefrete dönüştüğünü görmektense -
Hiç sevmediğin birine karşı gittikçe büyüyen bir sevginin yaşandığı evlilik kurumu daha huzurlu olmalı.
Kavuşamadığın için aşkın tazeliğini korumaya devam ediyor tatlım - zamanla her duygu gibi bu da hararetini yitirecektir.
Eşine - evliliğine karşı sorumluluıklarını yerine getiriyorsan - eski aşkını unutamamış olmanın aldatma olmayacağını düşünüyorum.
Suçluluk duygusu hissetmeden - hayatı akışına bırakırsan herşey yoluna girecektir. Mutluluklar....
a.s.

canım benimm yaa aynıı seninn gibii bi arkadaşım var hatta kankamm senin yaşadığın duygularıı yaşıyo oda neyzaıkkii sanırım artık sevmeye başladı çünküü başka yapacak bişey olmadığını ve artık evli olduğunu tamamen kabullendii ..
inşallah sendee zmanlaa eşini seversinn onun yerine koysana kendinii bi o senle evliyken başkasını düşünmesii nekadarda kötü olurduu demii

tebrik ederim seni guzel kiz a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…