Onu aldatıyor muyum?

• Konu Sahibi Konu Sahibi renksizdunya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
artık eski sevgilini düşünme. düşündükçe kendini yıpratır ve eşinden uzaklaşırsın. bazı şeyleri zaman bırak.

ben bu düşüncelere aldatma olarak bakamıyorum...
bir şekilde aşık olduğun ve ömrünü paylaşmak istediğin adamla evlenememişsin..içinde kalmış ,beynine kazınmış bir aşk, belki de tutku olmuş bu aşk sende...ama kendi içinde kimseye zarar vermeden içinde yaşıyorsun hala...kirli ,çirkin düşünceler ve planların yok kanımca...çaresizlik ,ve boşvermişlikle ,dalgaların görürdüğü yere gitmişsin ama içindeki bu aşkla yaşayacaksın belki de bir ömür..ama en önce kendin için en iyisi ne mi dersin ? kendine bir iyilik yap ve aklına o düştüğünde sıyrılmaya çalış o an bu düşünceden, ve gayret göster eşine yaklaşmak ve sevgi duyabilmek adına....artık imkansızı düşünüp ,hayal etmek çabası seni daha da hırpalamasın ..elinde var olanın ve seni sevip ,kazanmış olanın kıymetini bilip ,yaşamaı onunla kucakla...bırak o aşk senin geçmişte yaşadığın o büyük aşkın olarak kalsın sadece ....ne kendine eziyet et ,ne hayatına ,ne de farkında olmayan eşine...şu beyine kazınan ve biz insanoğlunu terketmeyen aşkları biz istersek beynimizde terkeder ve ardından el sallayabiliriz..yeter ki ,iste!bu tür hayaller kişinin ruhunu beslemez,çıkmaza sürükler,olumsuza iter!... sen ne kadar masum olursan ol,ne kadar temiz ,şeffaf olursan ol içinde büyüttüğün bu aşk ugruna, ama artık imkansızı ve yasak olanı hayal etmek bile suç bu konum da sana ...sımsıkı sarıl eşine,seni çok sevmesi bile senin onu sevebilme nedenin aslında, bunu hep hatırla ve hiç unutma!sevgiler...

Aşık olduğun - deli gibi sevdiğin kişiyle evlenip - yavaş yavaş bu aşkın sevginin eridiğini hatta nefrete dönüştüğünü görmektense -
Hiç sevmediğin birine karşı gittikçe büyüyen bir sevginin yaşandığı evlilik kurumu daha huzurlu olmalı.
Kavuşamadığın için aşkın tazeliğini korumaya devam ediyor tatlım - zamanla her duygu gibi bu da hararetini yitirecektir.
Eşine - evliliğine karşı sorumluluıklarını yerine getiriyorsan - eski aşkını unutamamış olmanın aldatma olmayacağını düşünüyorum.
Suçluluk duygusu hissetmeden - hayatı akışına bırakırsan herşey yoluna girecektir. Mutluluklar....
a.s.

canım ne güzel yazmışsın şiir gibi:1rolleyes:

biten ve geçmişte kalan bişi için hem kendini hem de yanındaki adamı mahvetme canım.

Aşık olduğun - deli gibi sevdiğin kişiyle evlenip - yavaş yavaş bu aşkın sevginin eridiğini hatta nefrete dönüştüğünü görmektense -
Hiç sevmediğin birine karşı gittikçe büyüyen bir sevginin yaşandığı evlilik kurumu daha huzurlu olmalı.
B]a.s.

Kesinlikle katılıyorum a.s.

yalnız değilsin çoğu kişi senin gibi zaten.....çoğumuzun geçmişinde yarım kalmış aşklar var zaten......bu büyütülecek bişey değil zamanla alışırsın bi tebessüm kalır dudağında....takılma fazla bence.......

Canıım sen burada yazılanların hiç birini kafana takma elbetteki aldatmıyorsun ..Aklınızda cinayeti tasarladınız ama işlemediniz katil mi oldunuz şimdi?İnsanın aklına herşey gelir evliliğin de bazı eksikler var ki eski sevdiğini anımsıyorsun eşinle olan ilişkini bir gözden geçir canım ..

aldatıyor sayılmazsın

o olsa nası olurdu o olsa daha mı ıyıydı ona asıktım dıyorsun

muhtemelen sımdı ayrılsan onla olsan evlensen ıstedıgın gıbı olmayacaktır hayalındekı en mukemmel halidir bunun,

yani yasasan bıtse oh be bıttı aman hıc de hayal ettıgım gıbı degıldı yaa nerde benım eskı gul gıbı kocam cıt cıkarmadı evlendık mutlu ettı benı huzurum vardı ask neymıs ben kocama asık olurum derdın

ben mısal sevgılılerımde aynı boyle düşündugum bı sevgılım vardı 7 sene sonra gerı bırlestık 7 sene onu özledım düşn 18-25 neyse sonra baktım bu ne ya ezıyetten baska bısey degıl

neden ayrıldık demıstın o eskısıyle? olmamıs mı bak bırlesememıssınız kaderınde bıle ykmus, bundan sonra da yktur muhtemelen

dertsız basına dert mı arıyon tatlım yaa bırak aldatmıyosun ama aldatmada yani düşünme bıle gereksız, askmıs meskmıs, heyecan arıyon kavusamamıssın ask olmus, yasasan ne olur bılınmez savas kavga olabılır onla ... bırakkkk unut gıtsın kım kı o , sevsen asık olsan o asık olsa yanında olurdu olmamıs bırak nut gıtsın.

Kavuşamadığın için aşkın tazeliğini korumaya devam ediyor tatlım - zamanla her duygu gibi bu da hararetini yitirecektir.
Eşine - evliliğine karşı sorumluluıklarını yerine getiriyorsan - eski aşkını unutamamış olmanın aldatma olmayacağını düşünüyorum.
Suçluluk duygusu hissetmeden - hayatı akışına bırakırsan herşey yoluna girecektir. Mutluluklar....
a.s.

bunlar hep varsayım...zamanla eşini seveceği ve eski aşkının yokolacağı ne malüm.. bir gün 50 sine geldiğinde, hep aynı şeyleri hissettiğini ve değişen hiçbirşey olmadığını anladığıında ne olacak peki....
söyleyeyim büyük bir hayal kırıklığı..
size gelince ,bence yaptığınız çok yanlış. başkasını severken ,sevmediğin biriyle evlenmek. hem onu, hem kendinizi aldatmış ve kandırmışsınız......bence böyle bir evlilik olmaz. iyi düşünün. o adamda kendini gerçekten seven,aşık olan biriyle olmalı... yazık... ona gerçekten acıdım...

evlendikten sonra eski defterler kapatılmalı kesinlikle.
ya da doğrusu şu,eski defterler kapatıldıktan sonra evlenmeye karar vermeli.
şu en evlisin,seni seven bir eşin var,çocuklarının babası olacak ilerde.
kendine bunu yakıştırabiliosan eskiyi düşünmeye devem et,
senin yerinde olsam geçmişi bir an bile düşünmezdim.
mutlu olmaya bakardım.

arkadaşımıza gelince ,sen vericeksin bunun kararını.eğer eşin sana yapsaydı sence aldatmış mı sayılırdı aldatmamış mı? ben eşime yapsaydım ,ya da eşim bana yapsaydı ben aldatmış sayardım ve kalben bana ait olmayan kadını hayatımda istemezdim.bu tamamen senin vereceğin bir karar.ya eşini sevmeye çalışıp ,eski sevdiğini aklına getirme,ya da eşini sevmeyip eski sevdiğini seveceksin.
hakkında hayırlısı olsun... CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
a.s.

Ablam benim....Şeniz

Aynen katiliyorum....
En güzel ask sonu olmayan asktir....emin olki sevdiginle evlenseydin o ask yüreginde böyle yücelmezdi.:delphin:

Iyi bir esin var...mutlusun...bas bagrina arkadasim...esinin sevgisini yüreginde yücelt...a.s

Sevgilerimle...

bence aldatmanın en iç acıtıcısı böyle olur...

ya kafanızdan atmaya çalışın yada durumu eşinize izah edip yollarınıza bakın...

evliyim,beni çok seven bir eşim var.ama evlenmeden önceki ilişkimi aklımdan atamıyorum. çok sevmiştim ama ayrıldık. herkese rol yaptım onu unuttuğuma dair çünkü elimden başka birşey gelmezdi kendimi bile kandırdım.
eşimin iyi yanlarını görüp onu sevmeye çalışıyorum onu insan olarak çok seviyorum ama hepsi o kadar. keşke onun yerinde olsam diyorum aşık olduğu bir insanla evlenmek ne güzeldir diyorum

o adam güün birinde karşına çıkıp hadi tekrar başlayalım dese mesela ne yapardın:delphin:

canım benim yeni evlisiniz sanırım herkesin başından evlenmeden önce geçmiştir bir aşk acısı kimisi evlenmiştir sevdiğiyle kiminede nasip olmamıştır..bence aldatıyormuyum aldatmıyormuyum demeyi bırak ta eşimi nasıl sevip onu mutlu edebilirimi düşün ........

eski sevgilinizi unutmak için şimdiki eşinizi kullanmışsınız..keşke tamamen kafanızdan attıktan onu unuttuktan sonra evlenseydiniz..
onunla aynı yatakta uyurken belkide hala o unutamadığınız sevgilinizi düşndünüz..
kendinizi eşinizin yerine koyun , yada sizin onun hala bir başkasını düşündüğünü hayal edin.
bir başka kadını eski sevgilisini..
belki bedenen aldatmıyorsunuz ama ruhen aldatmakta benim için aldatmadır....lütfen bire an önce size değer veren insanın kıymetini bilin..
onu düşünmekten vazgeçin..
en azından bunu eşinize olan saygınızdan yapın..

siz zaten kalbinizdeki insandan farklı biriyle evlenmişsiniz.
bunun adı aldatma olsa ne farkeder, olmasa ne farkeder?
eşinize karşı oynadığınız ikilem gen aynı..

ben olsam birini severken başkasıyla evlenemezdim.
karşımdaki insana yazık ederim çünkü.
ayrıca eşinizi sürekli eski sevginizle kıyaslama yoluna giderseniz kafanızda; eski sevgili daha da ulaşılmaz olur..

eskı sewgilin sana donmediği sürece ve onunla görüşmediğin sürece aldatmıs sayılmazsın senin ki psıkolocikk annem...

sadece şunu söylemek istiyorum...

1- madem içinizde bitiremediğiniz bir sevginiz vadı neden bi canı yaktınız....

2- kendinize yapılsaydı bu ne yapardınız?

kafanızdan atamadığını sürece,eşinize ısınamazsınız...
bir de şöyle düşünelim,eski aşkınız şimdi size gel dese,
ne yaparsınız??

Back
X