K
kardalina
Ziyaretçi
- Konu Sahibi renksizdunya
artık eski sevgilini düşünme. düşündükçe kendini yıpratır ve eşinden uzaklaşırsın. bazı şeyleri zaman bırak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olduğun - deli gibi sevdiğin kişiyle evlenip - yavaş yavaş bu aşkın sevginin eridiğini hatta nefrete dönüştüğünü görmektense -
Hiç sevmediğin birine karşı gittikçe büyüyen bir sevginin yaşandığı evlilik kurumu daha huzurlu olmalı.
Kavuşamadığın için aşkın tazeliğini korumaya devam ediyor tatlım - zamanla her duygu gibi bu da hararetini yitirecektir.
Eşine - evliliğine karşı sorumluluıklarını yerine getiriyorsan - eski aşkını unutamamış olmanın aldatma olmayacağını düşünüyorum.
Suçluluk duygusu hissetmeden - hayatı akışına bırakırsan herşey yoluna girecektir. Mutluluklar....a.s.
Aşık olduğun - deli gibi sevdiğin kişiyle evlenip - yavaş yavaş bu aşkın sevginin eridiğini hatta nefrete dönüştüğünü görmektense -
Hiç sevmediğin birine karşı gittikçe büyüyen bir sevginin yaşandığı evlilik kurumu daha huzurlu olmalı.
B]a.s.
Kavuşamadığın için aşkın tazeliğini korumaya devam ediyor tatlım - zamanla her duygu gibi bu da hararetini yitirecektir.
Eşine - evliliğine karşı sorumluluıklarını yerine getiriyorsan - eski aşkını unutamamış olmanın aldatma olmayacağını düşünüyorum.
Suçluluk duygusu hissetmeden - hayatı akışına bırakırsan herşey yoluna girecektir. Mutluluklar....a.s.
evliyim,beni çok seven bir eşim var.ama evlenmeden önceki ilişkimi aklımdan atamıyorum. çok sevmiştim ama ayrıldık. herkese rol yaptım onu unuttuğuma dair çünkü elimden başka birşey gelmezdi kendimi bile kandırdım.
eşimin iyi yanlarını görüp onu sevmeye çalışıyorum onu insan olarak çok seviyorum ama hepsi o kadar. keşke onun yerinde olsam diyorum aşık olduğu bir insanla evlenmek ne güzeldir diyorum