Onu aldattım

Yine yeni üyecik, yine fake hikaye :-)
bi bitmediniz ceviz beyne iyi geliyor bol bol tuket

Okullar açılsa da bitse şu yeni üye furyası.

Bu arada sormadan geçemeyeceğim,
Altın kaplama mı var? dişlerinizde falan mesela ? Nedir bu sizdrn vazgecememe olayı?

Tencere yuvarlanıp bulmuş kapağını, siz hiç ayrılmayın :KK53:
Senin gibi biriyle birlikte olmak istiyorsa sizin seviyeyi tahmin edemiyorum, burda o seviyede değiliz :KK45:

başlıktan da anlaşılacağı üzere evlenmeye cok az sure kala onu aldattım telefonmda arkadaslarımla konsutugum mesajları gordu onu asagıladıgm baskasını begendigim başkalarıyla olmak istedigim aklınıza felebilecek tum ihanetler.. buna ragmen beni affetmek isitto nasıl affettiricem nolur yardım edin cok ama cok pismanım coklkkkkkk
ne içtin neyin kafası bu :)))

başlıktan da anlaşılacağı üzere evlenmeye cok az sure kala onu aldattım telefonmda arkadaslarımla konsutugum mesajları gordu onu asagıladıgm baskasını begendigim başkalarıyla olmak istedigim aklınıza felebilecek tum ihanetler.. buna ragmen beni affetmek isitto nasıl affettiricem nolur yardım edin cok ama cok pismanım coklkkkkkk
ee sonra:confused:

konunun sahte olma ihtimali var. Bunu söylediğim için geçmişte ban yemiş olsam da, bunu söyleyip te ban yiyen tek insan olduğumdan fazla konuşamıyorum.
Konunun gerçek olma ihtimaline de değinirsek, sizi affetmiş gibi yapıp sizden intikam almak isteyebilir. O yüzden uzak dur. Baktın ortada intikam alma durumu yok, o zaman da böyle bir adamın akıl sağlığından şüphe ederim yine ayrılırım. Manyak mıyım benle dalga geçenle olayım

Israrla aldattiginiz, sevmediginiz, takmadiginiz biriyle neden evlenmek istiyorsunuz ki? Adama bayildiginizdan, sevdiginizden vs degil, boyle bir tiple evlenecek kerizi bulmusken kacirmamak icin! O takildiginiz tipler de gayet uyanik, baslarina kalmayacaginizi bildikleri icin rahatca takilmislar. Kisacasi hayirli ticaretler hepinize!

Back
X