• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Allaha havale ediyorum

canım elinin kolunun bağlı olmasına şahsen çok üzüldüm inşallah ruhunda kopan fırtınayı çözebilirsin. keşke imkanın olsaydı da rest çekebilseymişsin. şimdi adam artık elinin kolunun bağlı olduğunu biliyor sana tekrar yakalanmadığı sürece kv ve kp den neden korksun istediği gibi hareket edebilir. ki sen onu affedemezsen sevgin bitecektir. sevmediğin bir adamla aynı evde yaşamayı geçtim bir de ailesi ile yaşamak mecburiyetinde kalacaksın. ( kusura bakma ama nerde çokluk orda .okluk) bir sürü hikaye okuyorum burada eşine deli aşık bile olsa kadın ki senin durumun böyle bile değil ev ev üstüne olmuyor. annesini hep üzgün gören (hele ki kız çocuk için rol model olduğunuzu düşünürsek) yavrunuzun sağlıklı büyümesi de zor olacaktır.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279

arkadaşım konumu okur musun?

yazdıkalrını okuyunca benimkiyle aynı dedim.
Benimki de böyle inkar etti sonra salakça şeyler söyledi ama benim avantajım numarayı ona göstermeden önce bi yere not etmiş olmamdı.
KEşke sen de numarayı not etseydin bi de boşanmıyorum kızım için demeseydin.
Hep içinde bi korku bıraksaydın.
Ben de boşamıyorum ama ilk fırsatta tekmeyi yiyeceğini biliyor sindirdim öylelikle.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=716279

arkadaşım konumu okur musun?

yazdıkalrını okuyunca benimkiyle aynı dedim.
Benimki de böyle inkar etti sonra salakça şeyler söyledi ama benim avantajım numarayı ona göstermeden önce bi yere not etmiş olmamdı.
KEşke sen de numarayı not etseydin bi de boşanmıyorum kızım için demeseydin.
Hep içinde bi korku bıraksaydın.
Ben de boşamıyorum ama ilk fırsatta tekmeyi yiyeceğini biliyor sindirdim öylelikle.

Ewet nerdeyse ayni. Erkeklerin genel durumu bu sanirim hemen inkarlar hemen yeminler sogukkanlilikla. Nunarayi alamadim ama telefon dokumune ulasirsam bulurup hemen numarayi. Ama vermiyo sifreyi ozellikle gorecegimi bildigi icin. Bende yarin kv in yaninda istiycem sifresini mecbur verir o zaman diyorum.
Ewet herkes cok hakli bosanamadigimi soylememeliydim. Yarin kv ler geldiginde konusunca bosanmak istiyorum desem mi?

Ewet nerdeyse ayni. Erkeklerin genel durumu bu sanirim hemen inkarlar hemen yeminler sogukkanlilikla. Nunarayi alamadim ama telefon dokumune ulasirsam bulurup hemen numarayi. Ama vermiyo sifreyi ozellikle gorecegimi bildigi icin. Bende yarin kv in yaninda istiycem sifresini mecbur verir o zaman diyorum.
Ewet herkes cok hakli bosanamadigimi soylememeliydim. Yarin kv ler geldiginde konusunca bosanmak istiyorum desem mi?

kayınvalideyi annenleri bu işe hiç karıştırma. Onlar eğer boşanma olacaksa bilinmesi gereken şeyler.
benim sanal aldatma görüşme filan yok
Sizinki nasıl işin o boyutu da önemli tabi
Şifreyi istesen de yine değiştirir o mantıklı değil.
Telefonu ortalara bırakmaz mı kendin al şifreyi
Hangi operatör netten bakalım nasıl alındığına mesajla 2 dk da alırsın şifreyi sonra da netten dökümanlara ulaşırsın

Ayrilmayi kizim icin su sartlarda dusunmedim, ama onu affetmiyorum. Ne yemek ne utu ne baska bisey. Herseyini kendi yapiyor dunden beri. Salonda kanepede uyuyor odama almiyorum. Bosanmiyorum ama hayati ona zindan edicem zaten. Hem ben ise baslayacagim icin kv ve kp bize gelicekler kiza bakmak icin yani artik bizimle kalicaklar. Ailesinden cok korkar ve onlar geldiginde hersey ortaya dokulecek. Bakalim o zaman napicak cunku onlar benim tarafimi tutar

peki annesi babası geldiğinde de yine odaya almayıp hiçbir işini yapmayacak mısın gerçekten?
ve ailesi hala seni tutacak öyle mi?
aynen şunu diyecekler: "söylediği şeyler doğru kızım neden abartıyorsun" v.s. v.s.
aynı ev içerisinde kağıt üzerinde evli kalamazsın canım
kandırma kendini.. madem boşanmaya gücün yok keşke hiç kurcalamasaydın telefonunu...

kayınvalideyi annenleri bu işe hiç karıştırma. Onlar eğer boşanma olacaksa bilinmesi gereken şeyler.
benim sanal aldatma görüşme filan yok
Sizinki nasıl işin o boyutu da önemli tabi
Şifreyi istesen de yine değiştirir o mantıklı değil.
Telefonu ortalara bırakmaz mı kendin al şifreyi
Hangi operatör netten bakalım nasıl alındığına mesajla 2 dk da alırsın şifreyi sonra da netten dökümanlara ulaşırsın

Yarin ev kalabalik olucak o zaman belki alabilirim telefonunu,

Senin durumlar simdi nasil? Esin duzeldi mi?

Yarin ev kalabalik olucak o zaman belki alabilirim telefonunu,

Senin durumlar simdi nasil? Esin duzeldi mi?

düzeldi ama benimki kuyruğu hala dik tutuyor otoriteyi kaybetmemek için.
Sen de seni boşamam lafını düzelt, biraz zaman geçsin içim soğumuyor nasıl affederim tekrar nasıl güvenirim bilmiyorum filan de, biraz yor uğraştır. Sen hemen affedince adam rahatlama yoluna gitmiş.

Ütü yapmamak ev işi yapmamak çözüm değil ben de ilk zamanlar öyle yaptım ama adam beni suçlamaya başladı böyle mi elinde tutacaksın vs diye.
Ben evle ve adamla ilgili oldukça o daha da utandı. Böyle bi taktik geliştir.
Bizim bu olayın üstüne de annesi geldi ben çağırmıştum konuşmak için ama kadın ben sizi mutlu görünce çok mutlu oluyorum deyince hiç bişey diyemedim.
KAdına çok iyi davrandım eşimle hiç bişey olmamış gibi vakit geçirdim hayatım canım demeye devam ettim.
Ben böyle davranınca onun mahcubiyeti de arttı... Daha bi sevdi beni

Sen de böyle yap derim. Özellikle aileye hiç bişey belli etme

Çocuğunuz için ayrılmıyorsunuz ama aynı evde birbirinden nefret eden bir anne baba onu daha fazla üzmez mi? Hem yanlış bir karı koca imajı vereceksiniz, kızınız yetişkin olduktan sonraki ilişkilerine de yansıyacak. Çünkü olması gereken evliliği anne babasınınki sanacak.

Eğer çocuğunuz içinse ya affedin, normal yaşantınıza dönün yada boşanın. Kızınız için en iyisi bu olacaktır.

Çocuğunuz için ayrılmıyorsunuz ama aynı evde birbirinden nefret eden bir anne baba onu daha fazla üzmez mi? Hem yanlış bir karı koca imajı vereceksiniz, kızınız yetişkin olduktan sonraki ilişkilerine de yansıyacak. Çünkü olması gereken evliliği anne babasınınki sanacak.

Eğer çocuğunuz içinse ya affedin, normal yaşantınıza dönün yada boşanın. Kızınız için en iyisi bu olacaktır.

Su an maddi olarak bosanmam olanaksiz, yalniz olsaydin ewet ama kizim da var.

Hepiniz cok haklisiniz aslinda ayrilmak en iyi cozum tek basima olsaydim eger. Yada baba ewim olsaydi yada ne biliyim kalabilecegim biri olsaydi eger. Ama bunlarin hic biri yok ve ben tanimadigim bir memlekette hic birikimim olmadan cocugumun her ihtiyacini karsilayabilecegim bir ev kuramam. Ve en onemlisi tanimadigim bakicilara 6 aylik masumu teslim edemem. Egri oturup dogru konusmak lazim, ben etegimdeki taslari biliyorum. Esim de zaten gidemeyecegimi soylemesem bile biliyor. Bekarken bende derdim bisey olsa hemen bosanirim diye ama cocuk varsa oyle kolay olmuyor. Ayrica biz esimle kizimin yaninda sesimizi bile yukseltmeyiz hatta oksurmeyiz bile, cok odlektir cunku hemen aglamaya baslar. O yuzden cok dikkat ederiz. Ayrica esim kizima cok duskundur, ve zaten kizim icin ayrilmiyorum daha dogrusu evi terketmiyorum ama ona gelicek herhangi bir zararda yine onun icin herseyi yaparim. Burafa kendimden cok onu dusunmeliyim

Boşanma sürecine girmeniz babaanne ve dedesinin bakmasına engel değil ki. Dava sonuçlanana kadar çocuğunuz için daha uygun bir çözüm bulacaksınızdır eminim.
Yanlış anlamayın boşanın boşanmayın demek istemem. Sadece tek engel buysa çözüm bulunabilir demek istiyorum.

Son düzenleme:
Boşanma sürecine girmeniz babaanne ve dedesinin bakmasına engel değil ki. Dava sonuçlanana kadar çocuğunuz için daha uygun bir çözüm bulacaksınızdır eminim.
Yanlış anlamayın boşanın boşanmayın demek istemem. Sadece tek engel buysa çözüm bulunabilir demek istiyorum.
Ücretsiz izin alabilir bu arada geçiminizi sağlamak üzere tedbir nafakası talep edebilirsiniz.

Yoo rica ederim canimi sikmadiniz tabiki desteginiz ve guzel sozleriniz icinde tesekkur ederim. Soyle izah edeyim: ofkeyle kalkip zararla oturmak istemiyorum. Tmm bisaniyorum senden deyip 3 gun sonra bosanamadigimi gordugunde ben sadece 3 gun kazanmis olurum o kadar. O da blofume karsilik verip tmm bosanalim deseydi ya tukurdugumu yalayacaktim ya da gercekten ayrilip daha once siraladigim imkansizliklari yasayacaktim. Benim cok iyi bir isim ve maasim var ve hatta benim maasim bile esiminkinden yuksek ama hali hazirda zaten maasin cogu kredilere vs gidiyo yani bugun ayrilsam elimde bisey olmiycak. Yani ayrilmak icin dogru zaman degil. Ayrica kizimi tanimadigim bir bakiciya asla teslim edenem. Bu yuzden ona soylemektende cekinmedim. Zaten daha oncede belirttim onun ailesi gelicek cuma gunu, asil olay o zaman kopucak ve ne olucak bilmiyorum. Benim amacim ailesi gelince durumu anlatirim ve onlara bakin ben bosanmak istiyorum ama kizim icin duruyorum ama bu adam duzelmezse ve kendini bana ispatlamazsa eninde sonunda biter bu is demek istiyorum. Cunku esim ancak o zaman bu isin ciddiyetini anlar diye tahmin ediyorum.

O zaman siz kızınız için kalmıyorsunuz. Eşinizin hatasını anlamasını ve evliliğinizi kurtarmayı istiyorsunuz demektir. Olabilir tabi ki. Sizin kararınız sonuçta..

Onu da dusundum ama ailesi bosanmama engel olmak icin biz bakamayiz diyebilirler. Bugun bakariz deseler yarin bitiririm bu isi

peki annesi babası geldiğinde de yine odaya almayıp hiçbir işini yapmayacak mısın gerçekten?
ve ailesi hala seni tutacak öyle mi?
aynen şunu diyecekler: "söylediği şeyler doğru kızım neden abartıyorsun" v.s. v.s.
aynı ev içerisinde kağıt üzerinde evli kalamazsın canım
kandırma kendini.. madem boşanmaya gücün yok keşke hiç kurcalamasaydın telefonunu...

ben de ailesinin sizden yana olmayacağını düşünüyorum.

Ücretsiz izin alabilir bu arada geçiminizi sağlamak üzere tedbir nafakası talep edebilirsiniz.

Dogum iznim esnasinda sehir degistirdik ve burada hemen acik olusmadi. 2 ay ucretsiz izin aldim, sonunda bi acik bulundu ve p.tesi basliyorum. Bunu da kacirirsam tekrar acik olmasi daha uzun suerer. Yillik izinlerime kadar herseyi kullandim.

Onu da dusundum ama ailesi bosanmama engel olmak icin biz bakamayiz diyebilirler. Bugun bakariz deseler yarin bitiririm bu isi

Sizin yardımcı olabilecek kimseniz yok mu? Anneniz/kıskardeşiniz/kuzeniniz vs. Sonuçta kısa bir dönem idare edecekler.

Yaşadığınız durum gerçekten üzücü. Umarım hakkınızda en iyi olacak kararı verirsiniz...

Bebeğiniz büyüdüğünde durumu farketmeyecek mi ya o zaman sizi suçlarsa bebeğiniz herşeyi anladığında , kendinize yazık ediyorsunuz işinizde varmış neden o adamın kredilerini ödüyorsunuz ki siz mi çektiniz krediyi peki ne kredisi bu

eşinizden madem boşanmayacaksınız neden tartıştınız o zaman . yanlış anlamayın dediğimi bu durum kabul edilecek bir durum değil ama siz kabul etmişsiniz.
kızınızı düşünüyorsanız eğer ve gerçekten dediğiniz gibi artık karı koca ilişkiniz olmayacaksa ki ben buna da inanmıyorum kesinlikle mutsuz bir evde çocuk büyütmektense anne ve babasıyla ayrı ayrı mutlu olabilir. yalanların ve samimiyetsizliklerin içinde o çocuk huzursuz olur.

Back
X