evet bende öyle düşünüyorum yani biribirimizle daha çok zaman geçirmezsek görüşüp konuşmazsak nasıl anlayabilriz ilerisinde naısl olucamızı ..
geçenlerde oturup konuştuk anlattım ben ne düşünüyorsam söyledim oda bende böyle olmayı istemem ama ailemin fikrini almadan içim rahat etmiyor.. eğer olmazsa istemezlerse senide düşünüyorum sanki ortada kalmışın gibi olacak dedi.. bende boşver ben olmazsam ayşe fatma olur ne farkeder sana dedim ama çok bozuldum öle demesinede..
ozaman annemle yengemle tanıştırıyım seni bigün ayarlayalım görüşelim dedi.. bakalım ne olacak .. ama bu sürede bizim yakın olmamız ve birbirimize karşı bu çekingenliğimizi atmamız lazım yoksa annesinin yanında çok tedirgin kalıcam..
zarifecik ve LİLLYUM bende öyle düşünüyorum artık ama yok yani daha bişey paylaşmadık bile ciddi düşünen birisi neden dönsün aniden .. hemde doğru dürüst konuşamadık bile yani düşünüyorum yanlış bişeymi yaptım yanında ona ters olacak diye ama hayır olmadı hiç öyle bişey..
anladımLİLYUM ben böyle olmasını istemiyordum ama yorumlarınızı aldıktan sonra artık öyle yapmam gerekiyorsa öyle yapıcam ..
ama şu varki gücüme giden bişeyler var oda ciddi başlayalım ve evliliğe götürelim diyen birinin 1 hafta içerisinde böyle olması .. umarım ben onu henüz tanıyamamışımdır ve bunlar geçicidir ..
ama LiLYUM ben kötü bişey yapmadım onu tamam çok yakından tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla efendi ve düzgün bi yapıya sahip .. ve görüşüp oturduğumuzda konuştuğumuzda ilerisinden yani evlilikte yapmak istediklerinden bahsediyor.. hani okadar hevesli görünmeyi bile yapmadım .. ama ciddi başladık ve neden evlilik hakkında konuşmayalım bunu anlayamıyorum oooff isterseniz kızın cidden aklım ve msntığım durdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?