Onu Anlayamıyorum :(

berzahh

Sonumuz olsun
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
55
0
86
Ankara
Arkadaşlar sizlerinde düşüncelerinizi öğrenmek istedim bana yarım edermisiniz lütfen ..

Aynı işyerinde çalışıyoruz onunla daha doğrusu o patronun oğlunun yanında çalışıyor işyeri benim işyerimin 2 bina ilerisinde.. biz hep yemek saatinde karşılaşırdık onunla ne hikmetse hepte aynı saatlerde ismi yasin .. dışardan gördüğüm kadarıyla efendi, temiz ve terbiyeli birisi ..

onunla aynı yerde çalışan bi arkadaşı sürekli bizim işyerinde işleri olduğu için benim bulunduğum yerde fax fotokopi işlerine gelirdi ben bigün ahmetten yasinin nerde oturduğunu sordum oda ben öyle sorunca benim ondan hoşlandığım için sorduğumu sanıp hakkında daha çok bilgi verdi.daha sonra beni ahmet her gördüğünde yasinle bişeyler anlatmaya başladı ve yasinede gidip benim hakkımda bişeyler söylüomuş anlıcanız çöpçatanlık yapmış aramızda..

neyse çok uzatmayayım biz öyle böyle derken ilerledi bnlar ve o beni beğendiğini eğer ciddi düşünüyorsam ve ona azda olsa bişeyler hissediyorsam başlamak ve görüşmek istediğini söyledi.. geçenlerde görüştük konuştuk başlamaya birbirimizi tanıyıp ilerletmeye karar verdik.. aslında beni görmek için o saatte yemeğe geldiğini ve bana karşı bişeyler hissettiğini itiraf etti.. bende daha sonra msjlaştığımızda bende onu beğendiğimi söyledim ..
ilk günlerde msjlaşırken hep canım, bitanem şeklindeydi msjı .. sonra birden kesti niye öyle olduğunu sorduğumda çok hızlı gitmişiz böyle olmamalı birbirimize çok bağlanırsak ilerde olmazsa üzülürüz dedi. bende eğer biz istersek neden olmasın böyle şeyler düşünüp aramızı bozmayalım dedim..

o birazda ailesinin düşündüğü için yakın olamıyor yani annesi babası abisi beni gördüklerinde onay vermezse onları ezip geçemem diyor..

düşünüyorum başlarken ciddi olalım başlayıp ayrılmayalım dedik ama uzaklaştık ilk haftadan .. msjlaşırken yd msn de konuşurken hiç güzel laf etmiyoruz ve ben bu durumdan huzursu oluyorum ondan uzaklaşmak istemiyorum .. karar verdim dün akşam itibaren msjlarda ben yazıcam artık ona canım bitanem diye o yazmasada..

aramızın daha iyi olması için ne yapabilirim bana yardım edin lütfen ...

Yani ilişkiye kendini kaptırmamak adına mesafeli duruyor. Kendini kısıtlıyor.
Ee nasıl anlıyacak anlaşıp anlaşamayacağınızı....Bence içinizdekileri, duygularınızı söyleyin, böyle devam ederseniz aranızda soğukluk yaşanacağını belirtin.

Elbetteki aceleci davranmamakta haklı ama ölçülü bi şekilde olduktan sonra problem olmamalı.

o birazda ailesinin düşündüğü için yakın olamıyor yani annesi babası abisi beni gördüklerinde onay vermezse onları ezip geçemem diyor..

Seni gördüklerinde niye onay vermesinler ki canım :uhm:

evet bende öyle düşünüyorum yani biribirimizle daha çok zaman geçirmezsek görüşüp konuşmazsak nasıl anlayabilriz ilerisinde naısl olucamızı ..

geçenlerde oturup konuştuk anlattım ben ne düşünüyorsam söyledim oda bende böyle olmayı istemem ama ailemin fikrini almadan içim rahat etmiyor.. eğer olmazsa istemezlerse senide düşünüyorum sanki ortada kalmışın gibi olacak dedi.. bende boşver ben olmazsam ayşe fatma olur ne farkeder sana dedim ama çok bozuldum öle demesinede..
ozaman annemle yengemle tanıştırıyım seni bigün ayarlayalım görüşelim dedi.. bakalım ne olacak .. ama bu sürede bizim yakın olmamız ve birbirimize karşı bu çekingenliğimizi atmamız lazım yoksa annesinin yanında çok tedirgin kalıcam..

-------------

bende bunu anlamıorum yani kendimle ilgili bi sorun göremiyorum mesela abisinin eşinin boyu kısaymış bu yüzden etraf çok laf yapıyomuş ama ben uzun boyluyum yani boylarımız yakın birbirine .. onun dışında beni tanıyanlar genelde çok beğenirler herkesin üzerinde olumlu etkim vardır.. o biraz kuruntu yapıyor sanırım ...

ve birde pek duygularını açığa vurmaıyor .. yani annesi abisi babası beni biliyormuş anlatmış .. annesi şimdilik iyi düşünüyoruş görmediği halde..

Son düzenleme:
belki biraz sert gelecek ama yazdıklarından hissettiğim şuu fisfisfis
aşk kapıyı çaldığında mantık tatile çıkar derler miş
ilk bir hafta canım gülüm sonra geriden bir çark etme halleri peydah olmuş beyimizde :1no2:
umarım ben yanılıyorumdur umarım yanlış hissediyorumdur ama nedense bir hafta sonra yakınlaşma olacağına mesafe sokulsun araya fisfisfis

bana göre iç açıcı değilbu yaşadıkların a.s

beyefenddi hafiften tabanları yağlama pozisyonu alıyor gibi a.s

be kızımmm iki hafta dır erkek arkadaş
helede bunları yüzüne çat çat söylerken
ne işin olur annesiyle kardeşiyle yengesiyle
:umursamaz:

uçma bu kadar da hevesli gözükme çek kendini lmaz:

Son düzenleme:
ailesi seni beğenmeyecek endişesiyle senden uzaklaşacak adam seni seviyor mudur sence? aşk ailenin onayına mı bağlıdır? aşk sınır tanımaz engel tanımaz.. bunlar bana bahane gibi geldi açıkçası ...

zarifecik ve LıLLYUM bende öyle düşünüyorum artık ama yok yani daha bişey paylaşmadık bile ciddi düşünen birisi neden dönsün aniden .. hemde doğru dürüst konuşamadık bile yani düşünüyorum yanlış bişeymi yaptım yanında ona ters olacak diye ama hayır olmadı hiç öyle bişey..

Yaa dün bir bugün iki aşkım bitaneme başlamışsınız... sonra da beyfendi geri adım atmış, yok ailem onaylamazsa onları ezip geçemem falan....
Kaç yaşındasınız allasen...
DAha doğrudüzgün birbirinizi bile tanımıyorsunuz ama seni ailesiyle taıştırmaya kalkıyor.. Bu ne acele.. Önce bi görüşün konuşun anlaşın...
Belki anlaşamayacaksınız belki uyuşamayacaksınız.. niye hemen annesiyle falan tanışasın ki....
Hiiç gerek yok...Boşu boşuna evlenme meraklısı anasına yaranmaya çalışan gelin adayı pozisyonuna sokma kendin....

ben sende zerre kadar suç bulmadım suçu kendinde arama canım yerimseniben
ilşikide çark eden karşı taraf ve sen bunu anlamak istemiyorsun:1no2:

bu güne kadar yaşadıklarını silelim
aç bir temiz sayfa gitme üstüne o aramadıkça arama o sormadıkça sorma a.s
onun için değil ama senin için tehlikeli duruma geliyor ilşki
bey diyorki açıkça sana
bak senle gezerim tozarım ama evlilik için garanti veremem :umursamaz:

bu lafa karşılık sende diyorsunki canım diyeyim birtanem diyeyim anneni yengeni tanıyayım beni nasıl sevsinler ne yapayım :1no2:

yazdıklarından dıştan görünen aşk tablon aynen bu sengözlerimebaksanab

anladım LıLYUM ben böyle olmasını istemiyordum ama yorumlarınızı aldıktan sonra artık öyle yapmam gerekiyorsa öyle yapıcam ..
ama şu varki gücüme giden bişeyler var oda ciddi başlayalım ve evliliğe götürelim diyen birinin 1 hafta içerisinde böyle olması .. umarım ben onu henüz tanıyamamışımdır ve bunlar geçicidir ..

çok da istekli görünme bence erkekleri bu çeker..

ailevi nedenleri olabilir.. din dil varkı gibi bişeyler olabilir mi?

hakkında bir araştırma yapmış ve bişeyler duymuş olabilir mi? belki eski sevgilin filan bu tur şeyler mesela..

erkekler kendileri yaşasa da çıktıkları kızın hep ilki olmak isterler

uzak tut kendini sakın ha sakın yüz vermeee kaydirigubbakcemile5
on tel ederse ikisini açç
düşündüm haklısın de
ben gezmeyi tozmayı düşünecek pileli etekli lise li kız yaşımı geçtim de a.s
işin var kariyerin var toplumda yerin var
hiç kimse için helede böyle bir erkek için sakın haaa lmaz:

benimde oğlum var kızım var erişkin
oğlum 21 yaşında kız 18
kızımı bırak oğluma tembhlerim sakın ha oğlum ciddi düşünmediğin bir kız arkadaşına sırf eğlenmek amaçlı yanaşma bak seninde kız kardeşin var onu düşün ona böyle yaptıklarını onun neler hissedebileceğini düşün a.s
sen şu an benim kızım olsaydın tutmuştum saçlarını :roflol:

hakkımda bişey bulamaz yani öyle kötü bi durum yok hem dini konudada sorun yok ikimizde aynıyız onunla.. ya bilmiyorum gerçekten ben butür belirsizliklerden nefret ederim en sinir olduğum durum üstelik

ama LiLYUM ben kötü bişey yapmadım onu tamam çok yakından tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla efendi ve düzgün bi yapıya sahip .. ve görüşüp oturduğumuzda konuştuğumuzda ilerisinden yani evlilikte yapmak istediklerinden bahsediyor.. hani okadar hevesli görünmeyi bile yapmadım .. ama ciddi başladık ve neden evlilik hakkında konuşmayalım bunu anlayamıyorum oooff isterseniz kızın cidden aklım ve msntığım durdu

Annesi, babası, abisi sizi görünce tamamdır bu kızı beğendik evlenebilirsin diye noter tasdiği mi vereceklermiş beyfendiye?

Böyle sevgi mi olur? Olsa da böyle sevgiden ne hayır gelir bugün hadi onayladılar yarın yok biz istemiyoruz dediklerinde bu adama kıçına baka baka kaçacak mı sizden?

Daha dün 1, bugün 2 iken evlilik düşünmek için niye acele ediyorsunuz hele bunu hiç anlamadım.

ailesi onay verirse bu iş olacak onaylamazlarsa herkes kendi yolunamı bu kadar basit mi yani
sevgili erkek arkadasına annesi kız baksın o zaman madem bu kadar önemli görücü usulu bi evlilik yapsın önce anası beğensin sonra oğullarına göstersinler
kusura bakma ama çok saçma bi düşünce bu seni gerçekten sevse gerçekten ciddi bişeyler istese bunu sorun etmezdi bence..

ben neyi anlamadım hem senle hemen hızlı başlamayalım demiş ve canımları falan kesmiş hemde ailesiyle hemen tanıştırmak istio .. üstelik ailesi beğenmesse bile seni seviosa karşı gelir bu duruma belkide sen beğenmiceksin ailesini ya da onu tanıdıkça ne belli..bence biraz zaman tanıyın önce birbirinizi tanıyın..

tamam canım yumuşak olalım o zaman a.s
diyelimki bu çocuk çok efendi belkide sana aşık olacağını hissetti etkilendi senden kaçıyor
tüm bunlarda ihtimal dahilinde a.s
bu durumdada akıllı davranmalıyız kes ilşkini sık görüşme sık telleşme sık mesajlaşma
dediklerinde haklısın evet çok hızlı gittik bende mesafe koymaya karar verdim de a.s

bu şekilde davranmak inan sanada hayır getirecek karşıdaki insan tüm bu söylediklerine onay verir senden gün gün uzaklaşırsa teller mesajlar kesilirsede ok :1no2:

aksi olur hala seni arar sorar çıkalım derse yine ok :1rolleyes:

izleyeceğin yolun özü bu canım

sakın ha kovalayan olmalmaz:
itiraz ettiğimiz bu nokta işte a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…