anlayamadım ama sağolun yorumlarınız için .. bakalım neler olacak daha böylede ilerlemesindne huzursuzum ama aileme bende söyledimonlarda bişeyler bekliyolar bi yandan arkadaşlarım falan öyle ..
neyi anlayamadın akannehir
sayfalara destan yazdım yazdık-tatlicadiarzu-
anlayamadım derken LİLLYUMM onun böyle olmasını neyse hakkımızda hayırlısı ben zorla başlayalım demedim o kendisi de istemese görüşmeye başlamazdık .. erkeklerin böyle olmalarından nefret ediyorum .. ya ben bu kaçan kovalanır yasasındanda nefret ediyorum neden herşey bütün açıklığıyla ve doğruluğuyla yaşanmıyorda illaki insanlar birbirine bişeyler ödetip, sınayıp yürütüyorlar nedir bu yani .. boyunuzmu uzadı, başınızmı göğe erdi ..
o ailesine konuyu açmış daha önce 1 kişiyle görüştüğüm için sorun yapmışlar başta ama durum düzelmiş hallettim ben bişey demiyorlar dedi..
..
anam onu da yumurtlamış ailesıne...tövbe... herşeyı anasına mı anlatıyor bu. kaç kaçabıldıgın kadar uzaga tatlım. bak ben evlıyım, evlılıgı ıyi bılırım. bu adamla evlılık olmaz bılesın. uzuleceksen şimdı uzul. bu adam daha kendını yönetemıyor, evlılıgı nasıl yönetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?