Onu Anlayamıyorum :(

Canım bir insan bence net olmalı..
Seninle ciddi bir ilişkiye başlamak istiyorsa ailesininde onun arkasında duracağını bilmeli.
Daha ilk günlerden çok bağlanmayalım sonra üzülürüz vs. sözleri de ne anlama geliyor? Siz ciddi başlarsınız ilerde sorun olur yollarınız ayrılır, bu ayrılıkta illaki üzülürsünüz.Bu olası bir durum....
Bence bu adamın kendine güveni yok..Sende sakın canımlı cicimli sözler söyleyipde ondan yakınlık alacağını sanmalmaz:
Sadece izle ve gör..Eğer doğru kişi ise gerçekten adam gibi adamsa atacaktır adımlar..sen ondan bekle..Komutunu bozma şimcik:1closedeyes:

Acaba söylediklerinden pişman oluyor ve geri adım atmamak için mi böyle konuşuyor inkar ediyor..

canım kendine ayrı bir topik açmalısın yoksa arkadaşımızın konusu karışır. a.s.

Canım herşey sarpa sarmadan yol ver derim.. bu kişilikte biriyle ilerde çok çok üzülürsün...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dün msjlarına falan pek cvp yazmadım msn dede konuşmadım yazdığında .. bu sefer o sormaya başşladı bişeymi oldu neden uzaksın diye bende sen istemiştin bende mesafe koymaya karar verdim dedim .. ben öyle deidm diye öylemi olmalı böyle yapma lütfen gibi şeyler söylemeye başladı bende ozaman kararlı ol öyle konuşalım ben çocukca şeyler yaşamak istemiyorum dedim .. dün sevgi msjları falan eksik olmadı

bakalım ne olacak

insan nasılsa öyle kabul edilmeli..kendini onun için degiştirmeye çalıştıkça daha ço ister ço dahası...
ailesine eger yakışmıosan başlamasaymış...
bence iii düşününn...bi tuaflık var ama zaman gösterir derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…