• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu aramayım diye size yazıyorum napacam ben şimdi

ne söylememizi istersin. konu yok mevzu yok. soralım mı tek tek . bi zahmet yazıverseydiniz keşke.

İki gün oldu konuşmuyoruz sürekli wp son görülme takip etmekten yoruldum.. Kapat son görülmeni dedim niye ddi. İstemiyorum dedim. Bunları kendine sor dedi. Neyse sonunda wp sildim. Sosyal hesaplarımı kapattım. Ama aklıma düştükçe boğazım yumru yumru oluyor. Arayım diyorum. Arayamıyorum. Mesaj atayım diyorum olmuyor. Son çare geldim işte buraya. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı. Etrafıma anlatıp kötü olmak istemiyorum

İki gün oldu konuşmuyoruz sürekli wp son görülme takip etmekten yoruldum.. Kapat son görülmeni dedim niye ddi. İstemiyorum dedim. Bunları kendine sor dedi. Neyse sonunda wp sildim. Sosyal hesaplarımı kapattım. Ama aklıma düştükçe boğazım yumru yumru oluyor. Arayım diyorum. Arayamıyorum. Mesaj atayım diyorum olmuyor. Son çare geldim işte buraya. Birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı. Etrafıma anlatıp kötü olmak istemiyorum
pişman olacaktın niye kapattın . madem arayayım diyorsun arayamıyorsun.

bende platonigime gidip konusmamak icin kendimi zor tutuyorum. Hele birde baharin kokusunu alinca niye bu guzel yazi onunla gecirmeyim diye kendi kendi konusuyorum sonra da .....iste...:KK43:

Back
X