- Konu Sahibi Kaderimsinn_20
-
az çok bilenler vardır kızlar ocakta 1 yıl olacak bir birlikteliğim var nerden başlasam bilmiyorum ki ilk başlar çok güzeldi herşey çok güzeldi hatta ben buldum onu kızlar biliyormuusunuz ben istedim çok istedim hemde . neyse biz aynı şehirlerdeydik ama su an burda değil ailevi nedenlerden dolayı 4 ay sonra burda olacak hiç ayrıl kalmadık belkide ondan haliyle sadece telefon mesaj kaldı oda sanrım beni sıktı bir süre sonra ben farkında olamadım malesef ve kızlar kendimi bu soruyu sorgularken buldum onu artık eski si kadar sevmiyormuyum ? saçmalama dedim kendi kendime kendine gel dedim . dün tartıtşk telefonunu kapatmıştı sonra açtı tabi ama ben nasıl korkmuştum bunları düşünüyorum ama bu içimdeki sesi susturamıyorum içimdeki ses diyor ki onu sevmiyorsun onu sevmiyorsun susmuyo lanet olsun kızlar susmuyo güzel düşünmeye çalışıyorum ama bu içimin sesi beni rahat bırakmıyor ben deli gibi severken onu su içimin dediği sesede bakın bana biraz mesaj atmadıgında ilgisizleştiğinde ne kadar üzülürüm oysa ama bu içimdeki ses ben napacagm kızlar çaresizim neolur bi akıl bana
sanrım haklsınız ben bu yeni durumumuza alışamadm sanm demi sevgim neden bitsin ki demi canm yaUzaktan ilişki sürdürebilmek zordur sizde bu zorluğa alışamamış gibi görünüyorsunuz ..
Aynı yerde olmakla ayrı yerde olmanın arasında dağlar kadar fark vardır ..
Aslında size karşı ilgisini tam anlamıyla gösterse bile siz bu durumun farkında olduğunuzdan ilgisizleştiğini düşünürsünüz..
Birkaç şey sizi bu düşüncelere iter
Herkesin başına geliyordur sinirlendiğinde telefonu kapamalar etmeler mesajlarda canım aşkım bitanem vs herneyse artık dememeler falan ..
Ama bu o sinirli yapılan davranışlar büyütmeyin ..
Eğer böyle düşünmeye devam edecek olursanız kendi kendinizi her ikinizde bitiren taraf siz olursunuz benden söylemesi..
Ve birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız yazık olur
canım aynı durumu bende yaşıyorum ama benımkı psikolojik sorunlarımla alakalı. gun gelıyo yüzünü bile görmek istemıyorum bıtsın dıyorum. sonra kendı kendıme ben onsuz yapamam ki diyorum. Acaba seni üzan bi davranısımı oldu? yada aklına takılan seni böyle düşündüren başka birisi mi var?
canm o durumuda acıkladm işte bende anlamıyorum içimdeki bu ses ansızın geliyor ve susturamıyorumSen daha dün sevgilin senden ayrıldı diye feryat etmiyor muydun?
Bılıyomusun arada sırada banada olurHatta kendımden suphe ederım sanırım duragan donemlerde olabılıyo..Tam böle dusundugum noktada erkek arkadasımı ruyamda olmus gordum sonra kendıme geldım hemen.. Allah yasatmasın ruyaya bıle gunlerce agladım..Akıl oyunları ıste gorunce gecer sanırım.
yok sonra ulaştım o konuma bakarsan eger ulaştım ve benden özür diledi barıştık o konuma bakarsan görürsün diger konuda arkadaşımla alakalıdı canm zaten ..!bi dakika ya bu konuyuda sen açmadınmı? kaç tane ilişkin var ki anlamadım ?
erkek arkadaşım benden ayrıldı allahım ben naparım şimdi ölüyorım ölüyorum
o kızla konuşuyorum diye ayrıl benden büyüyle evlenen arkadaşım öyle insanlarla konuştum diyr ayrıldı benden senden onlar gibisin dedi geber dedi bana o kızı savunuyuyorsun senn o insanlarla ne işin var dedi ayrıldı benden bitti deei hattını kapattı yanıyorum kızlar ölüyorum kızlar ne olur napacam ben şimdi burdada değil hiç bir şekilde ulaşamıyorum hiç bir şekilde
daha bugun bu konuyu açmadın mı?
yok sonra ulaştım o konuma bakarsan eger ulaştım ve benden özür diledi barıştık o konuma bakarsan görürsün diger konuda arkadaşımla alakalıdı canm zaten ..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?