onu artık eskisi kadar sevmiyormuyum kızlar çıldıracağım ya .. :(

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
az çok bilenler vardır kızlar ocakta 1 yıl olacak bir birlikteliğim var nerden başlasam bilmiyorum ki ilk başlar çok güzeldi herşey çok güzeldi hatta ben buldum onu kızlar biliyormuusunuz ben istedim çok istedim hemde . neyse biz aynı şehirlerdeydik ama su an burda değil ailevi nedenlerden dolayı 4 ay sonra burda olacak hiç ayrıl kalmadık belkide ondan haliyle sadece telefon mesaj kaldı oda sanrım beni sıktı bir süre sonra ben farkında olamadım malesef ve kızlar kendimi bu soruyu sorgularken buldum onu artık eski si kadar sevmiyormuyum ? saçmalama dedim kendi kendime kendine gel dedim . dün tartıtşk telefonunu kapatmıştı sonra açtı tabi ama ben nasıl korkmuştum bunları düşünüyorum ama bu içimdeki sesi susturamıyorum içimdeki ses diyor ki onu sevmiyorsun onu sevmiyorsun susmuyo lanet olsun kızlar susmuyo güzel düşünmeye çalışıyorum ama bu içimin sesi beni rahat bırakmıyor ben deli gibi severken onu su içimin dediği sesede bakın bana biraz mesaj atmadıgında ilgisizleştiğinde ne kadar üzülürüm oysa ama bu içimdeki ses ben napacagm kızlar çaresizim neolur bi akıl bana

Uzaktan ilişki sürdürebilmek zordur sizde bu zorluğa alışamamış gibi görünüyorsunuz ..

Aynı yerde olmakla ayrı yerde olmanın arasında dağlar kadar fark vardır ..

Aslında size karşı ilgisini tam anlamıyla gösterse bile siz bu durumun farkında olduğunuzdan ilgisizleştiğini düşünürsünüz..

Birkaç şey sizi bu düşüncelere iter

Herkesin başına geliyordur sinirlendiğinde telefonu kapamalar etmeler mesajlarda canım aşkım bitanem vs herneyse artık dememeler falan ..

Ama bu o sinirli yapılan davranışlar büyütmeyin ..

Eğer böyle düşünmeye devam edecek olursanız kendi kendinizi her ikinizde bitiren taraf siz olursunuz benden söylemesi..

Ve birbirinizi gerçekten çok seviyorsanız yazık olur

Sevmemek dünyanın sonu mudur ?

İnsanlar birbirinden soğuyabilir ya da uzaklıktan yorulmuş olabilirsin, biraz zaman ver kendine. Sevmiyorsan da dünyanın sonu değil ya

canım aynı durumu bende yaşıyorum ama benımkı psikolojik sorunlarımla alakalı. gun gelıyo yüzünü bile görmek istemıyorum bıtsın dıyorum. sonra kendı kendıme ben onsuz yapamam ki diyorum. Acaba seni üzan bi davranısımı oldu? yada aklına takılan seni böyle düşündüren başka birisi mi var?

Sen daha dün sevgilin senden ayrıldı diye feryat etmiyor muydun?

Bılıyomusun arada sırada banada olur Hatta kendımden suphe ederım sanırım duragan donemlerde olabılıyo..Tam böle dusundugum noktada erkek arkadasımı ruyamda olmus gordum sonra kendıme geldım hemen.. Allah yasatmasın ruyaya bıle gunlerce agladım..Akıl oyunları ıste gorunce gecer sanırım.

bi dakika ya bu konuyuda sen açmadınmı? kaç tane ilişkin var ki anlamadım ?

erkek arkadaşım benden ayrıldı allahım ben naparım şimdi ölüyorım ölüyorum

o kızla konuşuyorum diye ayrıl benden büyüyle evlenen arkadaşım öyle insanlarla konuştum diyr ayrıldı benden senden onlar gibisin dedi geber dedi bana o kızı savunuyuyorsun senn o insanlarla ne işin var dedi ayrıldı benden bitti deei hattını kapattı yanıyorum kızlar ölüyorum kızlar ne olur napacam ben şimdi burdada değil hiç bir şekilde ulaşamıyorum hiç bir şekilde

daha bugun bu konuyu açmadın mı?

sanrım haklsınız ben bu yeni durumumuza alışamadm sanm demi sevgim neden bitsin ki demi canm ya

hayır canm yok benmde psikojk sorunlarım var biraz ya o yüzden sanrm aynen aynen bende sizin gibi diyorum sonradan napacaz böyle :/

ne kadar kötü birşey demi böyle hissetmek canm yaşamayan bilemez gercekten peki ben nasıl baş edecegm daha görmemem çok var napacagm ben bir akıl

arada bu tarz buhranlar yasanır ama buna kapılıpda ayrılırsan pişman olursun kendine zaman ver hem boylesi daha iyi belki surekli kafana onu takıp sıkmamısda olursun

yok sonra ulaştım o konuma bakarsan eger ulaştım ve benden özür diledi barıştık o konuma bakarsan görürsün diger konuda arkadaşımla alakalıdı canm zaten ..!

bence acele karar verme.uzaktan ilişki sürdürmek çok zor biliyorum.çünkü biz de eşimle evlenmeden önce 3-4 sene ayrı kaldık üstelik son 2 yılında birbirimizi hiç görmeden sadece telefondan ve internetten görüşebiliyorduk.şimdi evlendik :) kötü düşünmemeye çalış.eğer seviyorsan zaten mesafelere rağmen vazgeçemezsin.her şeyin hayırlısı olsun.

Şu kadar çırpındığına değecek biri mi merak ettim.

Bayan telaşe :)

Sakin ol,oluruna bırak.

Canım kızma ama ben çözemedim seni 1 gün önce yanıyorum ölüyorum demişsin sevgilin seni terk etti diye şimdi bu konuyu açmışsın inan ki çözemedim yani

Anlamiyorum seni arkadasim.
Beetlee arkadasin dedigi gibi daha dun deli gibi cirpiniyordun sevgilin senden ayrildiginda.
Simdi ise, seviyormuyum? sevmiyormuyum? sorusuna geldik.
Biz bu soruya nasil cevap verebilelimki?
Olmuyor arkadasim yani, iliskinde ufak tefek problemler olabilir (herkes gibi) ama hergun hergun olmazki.
Ceki duzen verin iliskinize yoksa sonu gercekten iyi gorunmuyor.
Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…