- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
Beni okuyanlar az çok bilir ama bilmeyenler için bir özet geçeyim. Öncelikle sevgilim bu şehirde yaşadığı için üniversite tercihlerimde burayı yazıp geldim. 2 yıllık okulumu bitirip evlenmeyi düşünürken zamanla okuduğum bolumude çok severek bölümü 4 Yıllığa uzatma kararı aldım, bu kararımi bu yaz mezun olunca erkek arkadaşıma söyleyip onu da ikna etmeye calisarak eğitim hayatıma devam edicektim çünkü o 2 yılın sonunda evlilik planları icerisinde. Herneyse durum boyleyken onun hayatında bi çok şey değişti.Bunlari düşünürken bile vicdan azabı çekiyorum ama, annesiyle babası ayrildigindan beri daha sınırlı daha terbiyesiz ne dediğini bilmeyen artık b*kunu cikartip kizdiginda dovucem şimdi filan diye konusan bi hal Aldı. Ailem böyle bişey yaşadığımi duşa muhtemelen kahrolur herkes gibi. Söylediklerine ve gergin tavrına artık hiç tahammül edemiyorum. Saygisizlikta zirvede tek kelimeyle. Ulan sen kimsin dememek için kendimi zor tutuyorum. Sakinlesince Özür dilerken bahaneside herşeyle ben ilgileniyorum artık herkesin her işine ben kosturuyorum filan oluyor. Annesiyle gorusuyor kardeşi evde babası rahatsız hastanede yatiyo psikolojik sebeplerden ağır değil gerçi uzgunluk hali sadece. Her neyse sonuç olarak evin sorumlulugunun ona kalması ağır geliyormuş. Altiustu markete gidiyor kardeşine günlük harçlık veriyor filan ki para konusundada sıkıntısı hiç yok ev gecindiremiyo desem değil yani maddi durumlari oldukça iyi. Evlenicez diye düşünürken o kadar sogudum ve biktimki artık sevmedigimi hissediyorum bu hadsizlikleri yüzünden. Yaşadıkları sebebiyle bu hale gelmesi normaldir belki ama bence tam tersi benim annem babam ayrıldı ben böyle olmicam diyip biraz insan olması gerekmezmi? Inanilmaz kaba salak saçma bişey ya. 2 ay sonra mezun oluyorum eminim şimdi ayrılmak istediğimi söylesem büyük sorun cikaricak deli gibi bişey oldu çünkü iyice 2 dk durmuyo zaten çenesi. Mezun olunca ailemin yanına döndüğümde artık sogudugumu okula da devam etmek istedigimi bizim için bir gelecek gormedigimi söylesem hayinlik edicekmisim gibi oluyor. Ne yapsam hiç bilmiyorum aşırı bunaldım ve hadsizlikleri karsisinda cevap verdigimde üstüme yuricek kadar sinirlendiginden susuyorum. Susa susa en sonunda vucudumda kocaman bir yara çıktı galiba çıban yani. Inanilmaz acıyor yarada, oda ayrı bi dert. ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum ama kesinlikle artık bizim için bir gelecek görmüyorum. Şu an ayrılıp gitmiyosam sebebi verdiği aşırı tepkilerden korkmam. Bazen sakinlesince çok iyi oluyor ilgili oluyor dünya tatlısı oluyor ama artık hiç biri beni ilgilendirmiyor. Sadece bikigimi hissediyorum. Uzak durmaya calissamda olmuyor yanına gitmeyince vay sende ilgilenmiyosun şudur budur diye çok üstüme geliyor küfür bile ettiği oluyor. Zorla yanında duruyomusum gibi hissetmeye başladım. mezun olup gittigimde hemen ayrilirsam aslında derin bi oh Çekicek gibiyimde, cok mu büyük hayinlik yapmış olurum 3 yıllik iliskimize? Çok yoruldum.. salak misin sen? Ya da Lan li filan konusunca girtlagini kesmek yerine susmak zorunda kaldigim için tepkilerinden cekindigimden kendimdende nefret ettim artık. Bitmedi şu 2 ay Allahım mezun olsamda gitsem ya. Deliricem galiba böyle böyle...
Son düzenleme: