Onu beni sevmekten nasıl vazgeçirebilirim yardım edin kızlar :(

bende ılımlı mesajın için teşekkür ederim, niyetim seni kırmak değildi sadece fazla inandırıcı bulmamıştım ben o kadar..

bana göre yanlış bir yol izliyorsun, annenle-babanla konuşmak yerine önce ekremle konuşmalıydın, sevgili olabilecekmisiniz, ona karşı neler hissediyorsun, evlenecekmisin vs. gibi sorulara cevap bulup, eğer ikinizinde kararı olumluysa o zaman ailene anlatmalıydın, gereksiz yere yüz göz olunmuş gibi bence.

şimdi ekremin haberi yok bu olanlardan ve ailene anlatmak kararını ikiniz birden almalıydınız, yani ondan habersiz anlatman pek iyi olmamış

hakkınızda hayırlısı..

yok kırılmadım herkesin görüşüne saygım var... Belki sizde haklı olabilirsiniz ama olan oldu artık ilerisi için neler yapmalıyım onun muhasebesini yapıyorum kendi içimde...iyi dileğiniz için sağolun insallah hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun

Bende konunuzu takip ediyorum ve neler olacagini merak ediyorum umarim hakkinizda hayirlisi ne ise o olur.
Karsi tarafla duygularinizi paylastiniz mi? Konuyu ailenizle gorustukten sonra herhangi bir gelisme oldu mu?

Öncelikle hoşlandığı kişiyle konuşmuş olsaydın daha fazla ikilemde kalacaktın arkadaşım en azından yorumlarından bunu anladım.Hoşlandığın kişiyle yüz göz olacağına öncelikle ailenle yüz göz oldun bence bu çok daha iyi!! Aileyle paylaşımlar hem güven tazeler hem de sevgi ve saygıyı..Ailenin onayı ile başlamak bir işe arkanda destek hissederek daha mantıklı kararlar alacağına inanıyorum.Ailene de zaten kararınla ilgili net bişey söylemeyip biraz daha tanıman gerektiğini söylemişsindir.Bir aile büyüğünün bilmemesi daha kötü şeylere sebep açabilirdi..Siz başbaşa görüşürken abinin veya arkadaşlarının sizi görmesi gibi.Abinin anne ve babanla görüşüp olayı daha imkansız hale getirmesi gibi..Abi de olsa ortada anne baba varken geri çekilip olayları biraz geriden izler vereceği tepki en azından bu olur..Kesinlikle doğru yaptığını düşünüyorum..Ailende açıkladın diye seni hemen evlendirecek değil.Zaman senin karar senin..Kafandaki deli soruları en aza indirgedin en azından sadece son aşama duygularından emin olman..Umarım doğru kararı verip uzun vadede mutlu olursun Ahsen..

Son düzenleme:
Duygularının tam olarak adını koyabilmek için bir süre onu görmemelisin.Özlüyor ve görmek istiyor musun?? Bu aşamada yapabilir miyiz anlaşabilir miyiz gibi sorularına cevap bulman zor.İçinde bir heyecan olmasa bu konuyu paylaşıp yorum almak yerine kestirip atardın zaten..Evlilik için duygularının senin için boyutu ne aşamada olması gerekir mantığınla mı duygularınla mı hareket ediyorsun genelde bilmiyorum o yüzden net açıklamalar getiremiyorum.Ama..Yoğun bişeyler hissetmeden önce karşındaki kişiyi tanımalısın bence.Hemen aşk modunda değil ufaktan flört ve tanıma şeklinde başlamalısın.Biliyoruz ki evlilik büyük sorumluluk ciddi bir müessese..Tanıyıp kendine uygun olduğunu düşündüğün zaman bir de gözlerine baktığın an yüreğini titreşimler basıyorsa gözünü kör edip kendini yakabilirsin..=))

Son düzenleme:
yarım saat önce msj attı '' bana hiç bir zaman gelmeyeceğini anladım merak etme artık aramayacağım... seni zor durumda bırakmak değildi amacım sadece bir şans vermendi isteğim, herşeyin yoluna girmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdım ama olmadı, hiç bir zamanda olmayacak anladım sadece şunu bil istiyorum senden vazgeçtim ama sevginden asla Allaha emanet ol inşallah hep mutlu olursun'' yazmış sanırım herşey başlamadan bitti hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için ama ben sanırım bencil bir insanım karşımdakilerin duygularını hiçe sayıyıyorum bunu anladım artık...Meğer benden başka kimse bu durumu bu kadar büyütmemiş anlayışlı davranmış ailem bile...En azından bir kere dinleyecektim onu, hislerini ama sanırım geç kaldım.

Canim eger seninde ona karsi hislerin varsa, msjina olumlu cvp ver. Hersey daha tazeyken konus ama dedigim gibi seninde ona karsi hislerin varsa yaz. Su an hicbir sey icin gec kalmis degilsin bence

Canim eger seninde ona karsi hislerin varsa, msjina olumlu cvp ver. Hersey daha tazeyken konus ama dedigim gibi seninde ona karsi hislerin varsa yaz. Su an hicbir sey icin gec kalmis degilsin bence

Ben galiba seviyorum. yani galiba diyorum çünkü bu msjla içim acıdı sevmesem içim acımazdı dimi? yüzümde düşmezdi ? ben daha önce hiç böle bişey yaşamadım yani ilk kez canımın yandığını hissediyorum. Yada pişman mıyım yani bir kez olsun dinlemediğim için o yüzden mi böyle oldum :S ama gururum ağır basıyor şimdi ben nasıl derim deneyelim diye ne değişti demez mi yani bence der....bilmiyorum ya geç kaldım işte offf...Ailemle keşke hiç konuşmasaydım şimdi herşey daha zor olacak. Tamda abime bile açıcaktım konuyu ...sonra onunla konuşmayı düşünüyodum ama kısmet olmadı işte buraya kadarmış artık bu defteri kapatsam iyi olacak. Hem benim için hem onun için.

yorumunuz için teşekkür ederim gma_infinite_love

bence gurur bi kenara bırakıp mevzu tazeyken msjına cevap ver
en azından bir kez yüzyüze görüşün
sonra daha çok pişman olabilirsin

Son düzenleme:

Hiç birşey için geç kalmış degilsin atmış oldugu mesaja olumlu cevap ver buluşmak istedigini söyle bak nasıl güzel olur herşey madem sende seviyorsun oda seni seviyor birbirinizi kaybetmeyin aileninde destegini almışsın madem hemen vazgeçme.

bence gurur bi kenara bırakıp mevzu tazeyken msjına cevap ver
en azından bir kez yüzyüze görüşün
sonra daha çok pişman olabilirsin

öyle mi diyosunuz..... ben ta en başından beri hep olmaz dedim ama sizler ve ailem sanırım uzun süredir sakladığım duygularıma tercüman oldunuz ben aslında onu seviyomuşum ya ama kendime bile itiraf edememişim belkide tepki alırım diye korktum ama korktuğum gibi değilmiş hiç bişey.. neden hep insanlar bişeyleri kaybedince değerini anlarlar derdim. benimde başıma geldi işte..

Gerçekten değilmiyim...Ah bide kalbime anlatabilsem bunu

Hiçbir şey için geç kalmış degilsin aksine acele etmezsen pişman olursun düşünsene sevdigin adam başkası ile evlenmiş o zaman ne hissederdin o yüzden acele et.

Ah ah esimle ilk konusmalarimiz aklima geldi

Bende esimin bana acildigi gün ona düsünmek istedigimi söyledim ve ertesi gün olumsuz cevap vermistim. Sonra agla agla agla bi hal olmustum : )) Meger bende ona karsi bos degilmisim. Oda bana "veda" mesaji atmisti. Cok iyi hatirliyorum

Aradan bir ay gecti türkiyeye gelecektim o bana öncesinden numarasini vermisti "bi gün lazim olur" diyerekten : )) Türkiyeye bir ay sonra geldigimde 3üncü gün kandildi ve ben kandil mesaji atmistim ondan sonra hersey basladi

Hey gibi günler hey pazartesi günü bir sene olacak evleneli : ) InsaAllah sizinde sonunuz bizim ki gibi olur.

Bir adimda siz atin madem duygularinizdan emin iseniz

Hiçbir şey için geç kalmış degilsin aksine acele etmezsen pişman olursun düşünsene sevdigin adam başkası ile evlenmiş o zaman ne hissederdin o yüzden acele et.

peki atıyorum o zaman msj ama ne yazacağımı da bilmiyorum ki ...Allahım sen yardım et...Daha dün ne hissediyordum bugün neler yapıyorum nasıl bu duruma geldim ben

Allah mutluluğunuzu bozmasın hep yüzünüz gülsün :)

Son düzenleme:
Canım ne geç kalması dur Allahaşkına :) kızların da dediği gibi ona olumlu bir mesaj at, buluşma teklif et. İlerde pişman olmamak için bunu yapmalısın :)

Canim rica ederim ama apacik orta da duygulariniz karsilikli, dedigim gibi hic birsey icin gec kalmis degilsin ve bence msj atmalisin. Birden hic birsey yokmus gibi deniyelim dersen hakli olarak sana ne degisti diye sorucak tabiki de ama cok farkli icinden gelerek güzel bir msj atabilirsin ve gurur meselesi yapma bence. Bu arada aileme keske konusmasaydim demissin ama bence pisman olma aksine cok iyi oldu ailenle konusup onay alman, simdi istedigin gibi duygularini acabilirsin karsi tarafa. Hayirli haberlerini bekliyorum ama unutma gec kalmadin

Canım ne geç kalması dur Allahaşkına :) kızların da dediği gibi ona olumlu bir mesaj at, buluşma teklif et. İlerde pişman olmamak için bunu yapmalısın :)

Kaç gündür düşünüyordum ve bir karar almıştım sana bunu açıklamak niyetindeyken, benden vazgeçtiğini yazdığın msjını aldım bugün...İnanmayacaksın belki ama canım yandı halada yanıyor. Herşey için çok mu geç? En azından bir kez dinleyelim birbirimizi bu sefer ben bunu gerçekten istiyorum....tüm kalbimle! ondan sonra ne olacaksa olsun ben hazırım. Ne olur sen benim yaptığımı yapma kayıtsız kalma olur mu...Olumlu yada olumsuz cevabını bekliyorum Allaha emanet ol

kızlar taslaklara bunu kaydettim ama elim göndermeye gitmiyor...Yapamayacağım galiba. kendimi kötü hissediyorum sanki suçluymuşum gibi geliyor.

Caniiim hemen gönder tusuna basiyorsun ve bize cevabi bildiriyorsun :)))). Zaten eger gercekten seni seviyorsa olumlu cvp verecektir, hakkinda hayirlisi olsun

Sonradan pişman olacağına en azından denedim dersin, bence gururunu boşver ve mesajı gönder, oturup bi konuşun.
İkinizde birbirinize bi şans verin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…