- 22 Mayıs 2008
- 3.951
- 531
- 163
- 37
- Konu Sahibi fataldanger
-
Evet gzellergzeli odtüde okuyorum. yapabileceğim tek şey okulun itiraf sayfasına olayı yazmak oldu.Okursa belki altına yorum yazar ,birşekilde kendini belli eder diye düşünmüştüm.Ama yazarken imla kurallarına dikkat etmemişim gece uykusuzluğunda.Şu kısım var ya:"Teypte çok güzel bir şarkı başladı" diye. onu "Teyipte..." diye yazmışım.Ve altına yorum yazanlar da hep bununla alay etmiş.Ve yazanlardan biri de "teyip" yazıp yanına üzgün smileyi koymuş.Acaba bu o ve benim "teyip" yazmış olmamla hayal kırıklıgına uğradı ve oyüzden mi böyle bi yorum yazdı diye düşünüp kendimi yiyorum sabahtan beri.Keşke yazmasaydım,çokpişmanım. Senin dediğin gibi okulda bişeyler yapsaydım keşke...
Hangi bölümde olduğunu bilsen işin daha kolay olabilirdi
Ama bu şekilde biraz zor olur
Keşke plakasını almak aklına gelseydi not filan bırakırdın camına
Teyip diyince ne oluyormuş sanki çok mu dikkat ediyorlarmış Türkçe kullanımına
Aşkısııııı canoooooo bebiş diyenler kendileri değil sanki
Onları takma sen ama otostop çekme derim bir daha.
O arabadan sağsalim inemeyebilirsin her defasında.
Baktım şimdi yazdığın itirafa. Ne olmuş "teyip" dediysen? Büyütme, gül geç sen de onlar gibi. İnsanlık hali.
Plaka almadığına göre, yine aynı saatlerde orada beklemen tek çare gibi görünüyor. Dikkat et kendine.
Çok güzel bir olay yaşamışsın canım, ama bundan sonra başka bir arabaya otostop falan çekme. Hayatın ne getireceği belli değil. Ama hangi gün çektiysen o gün aynı saatte orada bekleyebilirsin onu.Oradan geçeceğine eminim. Ayrıca şu itiraflar panosunada bayıldım Üniversiteye geçince bende oraya bir şeyler asacağım Umarım istediğin gibi olur hayat ve aşık olduğun kişiyi bulursun canım çünkü bu devirde aşık olmak çok zor. İnsanlar sadece yalan duygular besliyip birbirini kandırmaya çalışıyor. Ama sen ilk görüşte birini sevmişsin gerçekten. Bu yüzden onu arıyorsunda. Zaten senin için önemli olmasaydı burada ondan bahsetmezdin. Umarımm bulursun ve her şey gönlünce olur kolay gelsinnn
Onu zor bulursun artık ama onunda gözü kaldıysa, mutlaka tekrar karşılaşırsınız.
aslinda cok merak ettim, sizin okuldaki öğrenciler, sen dahi ne kadar cesaretleriniz. Millet taksiye binmeye korkuyor, siz maşallah hiç tanımadığınız adamların arabasına. Cok tehlikeli! Cok!
ya olacak inanbuna. uptown a git,çarsıya git. ben çok inandım ya sende inansana ümidini kaybetme sürekli araştır.
hangi fakültede olduğunu bilsen o fakülte tarafındaki otoparklara bak derdim en azından plakayı bulup yeni bir itiraf yazardın
işte en büyük pişmanlığım plakasını almamış olmak.indiğimde o giderken arkasından bakıp plakasını almaya düşündüm ama başımı yerden kaldıramadım.ne bileyim ya aynadan dikkatle plakasına baktığımı görürse diye korktum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?