- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Sevgili dost, eminim asker beklemek çok zordur. Ama bu zorluk sadece bekleyene değil. Askerde ailesini sevdiklerini göremeyen bir adamdan bahsediyoruz. Kim bilir nasıl bir psikolojide. Biraz bencilce davranmışsınız. Elbette siz de hasret çekiyorsunuz özlem duyuyorsunuz. Lütfen empati yapın ve olabildiğince anlayışlı davranın. Umarım zaman hem sizin için hemde diğer bekleyenler için hızlı geçer.
Simdiden boyle yaparsaniz gorevlere nasil dayanacaksiniz?
Tabiki özlemek de haklısın tedirgindin bol dua et canımsın üzme kendini Allah'a emanet edilen şeyler geri döner gelir 8 ay sonra kavuşacaksınız insallah
Rica ederim allah kavustrsunİnşAllah. Çok sağolun.
askerdeyken nişanlanan biri olarak yazayım; abartmayın allah aşkına ya.. biraz güçlü olun, önemli olan onun moralini toparlamak.. yeri gelir 15 gün konuşamazsın, özlersin tabi ama bu tip patlamaları telefonda yaşamayın.. siz ailenizin yanındasınız, en fazla yarım saat sonra toparlarsınız ama o tanımadığı bilmem kaç tane adamla beraber, dağıldı mı toparlayamaz.. güçlü durun, bu kadar kolay dağıtmayın kendinizi :)
Sevgilin askere mi gitti yoksa mesleği mi askerlik.
8 ay Dediğin nedir ki canım hemen geçer içini ferah tut
Tabiki özlemek de haklısın tedirgindin bol dua et canımsın üzme kendini Allah'a emanet edilen şeyler geri döner gelir 8 ay sonra kavuşacaksınız insallah
Kıyamam.asker yareni olmak zordur.dua et.
İyi düşünmen lazım açıkçası.Herkesin harcı degil beklemek.Eğitimde onlar da çok rahat olmuyorlar.Eşim de o Zaman'lar sessiz sessiz konuşurdu.
Şimdi evlendik görevlere gidiyor ve 3 aydır ben ne görüyorum ne sesini duyuyorum telefonu kapalı.Hamileliğimin en zor zamanları daha da kötü geçiyor şu sıra ama sabrediyorum.
İşte o Zaman'lardan başlıyor ilerde sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınız.Evliyken daha zor çünkü.
Ne mutlu :) Emin olun o da anlamıştır zaten tepkinizin ona karşı olmadığını.Sabredin.Çok zor olsa da en zoru yaşayan oKapatınca mesaj attım zaten. Sana değildi tepkim, çok özlüyorum. Sen orada daha zordasın. Hissettirmem doğru değildi sanırım, özür dilerim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?