- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa
Benim neden bitmiyor sevgim ,bitmesi için napicamAdamın size sevgisi bitmiş daha ne kadar açık olabilir ki?
Çok özlüyorum kendimi meşgul edip düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyor hayat çok anlamsız geliyor ya hayal kırıklığı yaşıyorum böyle olmamaliydi acaba birini bulmuş mudur hemen diyorum hiç mi aklına gelmiyordur güzel zamanlarımizBız ne desek bos
Sen yıne dönsün diye umutla bekleyeceksin
Dönse affedeceksin filan
Hepimiz oyle bır mallık doneminden Gecıyoruz.
O yuzden akışına bırak
Bız ne desek bos
Dönse affedeceksin filan
O yuzden akışına bırak
aynen yaa.. tüm kadınların geçmesi zorunlu sanki o kör ve beynini iptal ettiği rezil dönemden. Allaha şükürler ediyorum erken yaşlarda yaşadım attım o evreleri geçmişteki kendime ve mallıklarıma bakınca o halime bir tokat atıp sarsmak istiyorum bu gerizekalılıkları ben mi yapmışım ayyy diyorum.Bız ne desek bos
Dönse affedeceksin filan
O yuzden akışına bırak
Ben de atlatmak istiyorum,ama nasıl bilmiyorumaynen yaa.. tüm kadınların geçmesi zorunlu sanki o kör ve beynini iptal ettiği rezil dönemden. Allaha şükürler ediyorum erken yaşlarda yaşadım attım o evreleri geçmişteki kendime ve mallıklarıma bakınca o halime bir tokat atıp sarsmak istiyorum bu gerizekalılıkları ben mi yapmışım ayyy diyorum.
Hiçbir şey bir anda bitmez. Zamanla azalır en sonunda azalacak birşey kalmayınca da biter.Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa
Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz miHiçbir şey bir anda bitmez. Zamanla azalır en sonunda azalacak birşey kalmayınca da biter.
Ben daha cok sey dıyorum kendime gecmıse bakıncaaynen yaa.. tüm kadınların geçmesi zorunlu sanki o kör ve beynini iptal ettiği rezil dönemden. Allaha şükürler ediyorum erken yaşlarda yaşadım attım o evreleri geçmişteki kendime ve mallıklarıma bakınca o halime bir tokat atıp sarsmak istiyorum bu gerizekalılıkları ben mi yapmışım ayyy diyorum.
?Ben daha cok sey dıyorum kendime gecmıse bakınca
A.q'mun salagı, ıyı ki benim cocugum degılsın
Adamın tiksindirici olduğunu daha ne kadar belli etmesi lazım soğumanız için?Zaten son zamanlarda neden beni seviyorsn kötü biriyim falan diyordu ,sonra her tartışmada ayrılmayı öne sürüyordu ama ben onu çok özlüyorum ve çok sevdim ilk zamanlarımizi özlüyorum araya mesafe girerse bı şans daha olmaz mi
İşte ya valla daha çok şey yasadim da uzunca anlatmicam ,ben ama onca şeye ragmen hala seviyorum özlüyorum bazen kızıyorum ona da kendime de sonra aklıma güzel günlerimiz geliyor üzülüyorumAdamın tiksindirici olduğunu daha ne kadar belli etmesi lazım soğumanız için?
Öyle gerçekten ,ama bilerek yaptığım bişey değil ki içimden gelen bişey ,ama artık umudumu da kaybediyorum daha da üzülüyorumBiz kadınlar niye böyle safız anlamıyorum adamların umrunda degil biz agla ağla bi hal.. of of rabbim hepimize akıl versin
Valla bende senin gibiydim. 14 yılımı yedi evlenmeden önceye beraber. Birsey olmuyorsa olmuyordur.Öyle gerçekten ,ama bilerek yaptığım bişey değil ki içimden gelen bişey ,ama artık umudumu da kaybediyorum daha da üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?