- 14 Mayıs 2024
- 155
- 10
- 13
- 28
- Konu Sahibi qwertyplus
-
Biz kadınlar niye böyle safız anlamıyorum adamların umrunda degil biz agla ağla bi hal.. of of rabbim hepimize akıl
Olsun etmeyin kendinize de, bırakıp gidene edin küfür ,onlar hakediyor onuGecmıse dönup baktığımda kendime ettigim kufur den bahsediyorum.
Vurguladım farkındaysanız Kendime dıye
Galiba uzun süre sevgili olmamak lazımmış bı kaç ayda ya da bı iki yılda evlenme yoluna gitmezse aşktan sevgiden ölsek de biz birakmaliymisiz çok geç oldu ama bunu anladımValla bende senin gibiydim. 14 yılımı yedi evlenmeden önceye beraber. Birsey olmuyorsa olmuyordur.
Çünkü ben 7 yılda çok güvendim gitmiycem sandım er geç evlenicez sandım her şeyi onun eline verdimGaliba uzun süre sevgili olmamak lazımmış bı kaç ayda ya da bı iki yılda evlenme yoluna gitmezse aşktan sevgiden ölsek de biz birakmaliymisiz çok geç oldu ama bunu anladım
Hala da beni yariyolda bıraktı diye üzülüyorum ve özlüyorum bununla nasıl başa cikicam işte bunun peşindeyimÇünkü ben 7 yılda çok güvendim gitmiycem sandım er geç evlenicez sandım her şeyi onun eline verdim
Size demedi
bunun 2 yolu var birincisi ya bu şekilde onun peşinden yuvarlanmaya devam edip kendi benlik ve kadınlık gururunuzu ezecek yıllarınızı cop edeceksiz ta ki sizden geriye hiçbirşey kalmayana yokolona dek ikinci yol da terapiye başlayacaksınız bir bakmışsınız ki 1 sene sonra sen kimsin köpek ben pırlanta gibi hatunum diyecek moda gelmişsiniz. İkinci yolun şöyle bir güzelliği var kafayı ve ruh halinizi düzelttiğiniz zaman karşınıza öyle güzel adamlar cıkacak ki yuh benim yaşadıklarım ilişki miydi diyecekseniz. Burdaki ablalarınızı dinleyin. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yanılıyor olmamız yüzde sıfır.Ben de atlatmak istiyorum,ama nasıl bilmiyorum
Terapİ .Özellikle EMDR .Hala da beni yariyolda bıraktı diye üzülüyorum ve özlüyorum bununla nasıl başa cikicam işte bunun peşindeyim
Bı de ben çalışıyordum bi yerde o zaman iyiydik işten sağlık sorunum nedeniyle çıkınca bana soğuk davrandi ve ondan sonra ayrılmak için bahane bulduValla bende senin gibiydim. 14 yılımı yedi evlenmeden önceye beraber. Birsey olmuyorsa olmuyordur.
Onu herkes yapıyor mu, ilk defa duydum şimdi baktım cidden ise yarıyorsa çok iyi olur,bı de kendsi. Bana ayrılınca psikoga git demişti Allah'ın cezası ondan da sinir oldum hem psikolojimi boz hem de vicdan rahatlat diye sinirlendim ve daha cesaret edemedimTerapİ .Özellikle EMDR .
Siz şimdi o salağı s...ktir edin. Şuan mevzu sizsiniz. Bu söylediğim şey güzel bir terapi yöntemi. Size acı cektirmeye devam etmesini mi istersiniz yoksa bir süre daha yoksunluk çekip kendinizi ve ruh durumunuzu düzeltip sizi hak eden biriyle olmayı mi buna karar verin ve uygulayın . Eğitimini almış tüm klinik psikologlar yapıyor . Bütçe ayırıp güzel bir terapist bulunOnu herkes yapıyor mu, ilk defa duydum şimdi baktım cidden ise yarıyorsa çok iyi olur,bı de kendsi. Bana ayrılınca psikoga git demişti Allah'ın cezası ondan da sinir oldum hem psikolojimi boz hem de vicdan rahatlat diye sinirlendim ve daha cesaret edemedim
İnşaallah onu diyeceğim günler gelir ama artık kimseye sevgi besleyemem ki sürekli aklıma bu olay gelir valla çok hayalini kurardım evlenmenin filan ama onun yüzunden artık nefret ediyorum böyle şeylerdenbunun 2 yolu var birincisi ya bu şekilde onun peşinden yuvarlanmaya devam edip kendi benlik ve kadınlık gururunuzu ezecek yıllarınızı cop edeceksiz ta ki sizden geriye hiçbirşey kalmayana yokolona dek ikinci yol da terapiye başlayacaksınız bir bakmışsınız ki 1 sene sonra sen kimsin köpek ben pırlanta gibi hatunum diyecek moda gelmişsiniz. İkinci yolun şöyle bir güzelliği var kafayı ve ruh halinizi düzelttiğiniz zaman karşınıza öyle güzel adamlar cıkacak ki yuh benim yaşadıklarım ilişki miydi diyecekseniz. Burdaki ablalarınızı dinleyin. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yanılıyor olmamız yüzde sıfır.
Öyle de bir seveceksin ki varyaaaaaaaİnşaallah onu diyeceğim günler gelir ama artık kimseye sevgi besleyemem ki sürekli aklıma bu olay gelir valla çok hayalini kurardım evlenmenin filan ama onun yüzunden artık nefret ediyorum böyle şeylerden
Siz şimdi o salağı s...ktir edin. Şuan mevzu sizsiniz. Bu söylediğim şey güzel bir terapi yöntemi. Size acı cektirmeye devam etmesini mi istersiniz yoksa bir süre daha yoksunluk çekip kendinizi ve ruh durumunuzu düzeltip sizi hak eden biriyle olmayı mi buna karar verin ve uygulayın . Eğitimini almış tüm klinik psikologlar yapıyor . Bütçe ayırıp güzel bir terapist bulun
Herkes öyle diyor ya ,uf nefret ediyorum artık erkeklerden yani yemiyordu maden niye 7yil bı insanı oyalarsin kiAy valla ben bu hikayeyi biliyorum :) evliliği bi tarafı yemeyen, s..ktiri b….oktan bişeyi bahane edip kaçan erkek tiplemesi :) zamanla bu özledimler yerini ayy iyiki’lere bırakıyor. Geçecek, zamanla alışacaksın. Allah kurtarmış
Zaman her şeyin ilacı, zamana bırak. Çok zor biliyorum ama asla gururu bir kenara bırakıp ulaşmaya çalışma.Ben de atlatmak istiyorum,ama nasıl bilmiyorum
Herkes öyle diyor ya ,uf nefret ediyorum artık erkeklerden yani yemiyordu maden niye 7yil bı insanı oyalarsin ki
İstesem de ulasamam engelledi aslinda istesem ulasirm evimiz 5 dj mesafede başka şekillerde de ulasirm ama artık o kadar kendimi düşürmek istemiyorumZaman her şeyin ilacı, zamana bırak. Çok zor biliyorum ama asla gururu bir kenara bırakıp ulaşmaya çalışma.
Öyle de bir seveceksin ki varyaaaaaaayaşayamadıgın ne varsa sana böyle akıtacak bir adam olur muhtemelen. Böyle mal dangozlardan sonra gelen erkekler bomba oluyor
İstesem de ulasamam engelledi aslinda istesem ulasirm evimiz 5 dj mesafede başka şekillerde de ulasirm ama artık o kadar kendimi düşürmek istemiyorum
Şuan çok keko bir kafadasın millet ne ilişkiler yaşayıp ayrılıp ardından ne erkekler bulup evleniyor. Kendini bu şekilde ezikleme kafasından cıkBaşkasıyla her şeyi yaşamış birine gerçekten gelir mi böylesi ben çok inanmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?