- Konu Sahibi qwertyplus
-
Dönse nolacak ki sindirebilecek misin bu yaptıklarını adamın.Beni her yerden engelledi 7 yıl sonunda benden ayrıldı ben onu çok özlüyorum hala seviyorum napcam iki hafta oldu engeli kaldırmadi ,en son anne olayı yüzünden tavır almıştı, aramız bozuktu soğuk davranıyordu sonra artık yoluna bak ben artık seni sevmiyorum diyip mesaj attı ve beni engelledi her yerden Kasım'da nişan yapacaktık ama sonradan çok sıcak bakmadı ve sürekli annesini ve atanmayı bahane etti onu çok özlüyorum,hiç aklımdan çıkaramıyorum ve yaptığını da sindiremiyorum hala sanki barışacak misiz gibi his var ama engelledi her yerden neden böyle hissediyorum onca yıl geçirdik bı anda sevgisi mi bitti hiç mi dönmez yaaa
Ona şu an karar veremem ki dönünce anca karar verebilirim dönsün Belki de ben bı sure sonra birakicam belki de karşılıklıydi hatalar diyip devam edicez bilmiyorumDönse nolacak ki sindirebilecek misin bu yaptıklarını adamın.
Sizi üzmek istemiyorum ama adam sizin ona psikolojiniz bozuk bir şekilde bağımlı olduğunuzu anlamış da psikologa git demiş.Onu herkes yapıyor mu, ilk defa duydum şimdi baktım cidden ise yarıyorsa çok iyi olur,bı de kendsi. Bana ayrılınca psikoga git demişti Allah'ın cezası ondan da sinir oldum hem psikolojimi boz hem de vicdan rahatlat diye sinirlendim ve daha cesaret edemedim
Bı kere 7 yıl hiç bisey yokken durduk yere bahaneler sunarak ayrılmak istiyor o kadar Umut vererek bunu sorgulamak neden psikolojisi bozuk damgasi yememe sebep oluyor ki ayrıca bozuksa da onun yüzünden kendisi kenara cekildi ve umrunda değil bana yasattiklariSizi üzmek istemiyorum ama adam sizin ona psikolojiniz bozuk bir şekilde bağımlı olduğunuzu anlamış da psikologa git demiş.
Kendi bile hayretler etmiştir.
Eski konunuzu hatırlıyorum, annesiyle yaşamak istememişsiniz diye ayrılmıştı. Kendinizi suçlayıp özür dilemeyi düşünmüştünüz (belki de dilediniz) haklı olduğunuz halde yeter ki ilişki yürüsün diye kendinizi çok düşürmüşsünüz.
Kendinize öz saygınız yok. Bu adam size her şeyi yaptırır annesiyle de yaşatır çok acı çekersiniz.
Gidin psikolojik destek alın.
Zaten intiharı da düşünmüşsünüz.
Hemen gitmelisiniz bir psikiyatriste.
Ve umarım o adam sizi aramaz. Bunu iyiliğiniz için söylüyorum. Çünkü affedeceksiniz ve hayatınız kayacak.
Sizi üzmek istemiyorum ama adam sizin ona psikolojiniz bozuk bir şekilde bağımlı olduğunuzu anlamış da psikologa git demiş.
Kendi bile hayretler etmiştir.
Eski konunuzu hatırlıyorum, annesiyle yaşamak istememişsiniz diye ayrılmıştı. Kendinizi suçlayıp özür dilemeyi düşünmüştünüz (belki de dilediniz) haklı olduğunuz halde yeter ki ilişki yürüsün diye kendinizi çok düşürmüşsünüz.
Kendinize öz saygınız yok. Bu adam size her şeyi yaptırır annesiyle de yaşatır çok acı çekersiniz.
Gidin psikolojik destek alın.
Zaten intiharı da düşünmüşsünüz.
Hemen gitmelisiniz bir psikiyatriste.
Ve umarım o adam sizi aramaz. Bunu iyiliğiniz için söylüyorum. Çünkü affedeceksiniz ve hayatınız kayacak.
Konuştugu biri varsa da karaktersiz şrfszn önde gideni demek o zaman 7yil birini oyala yarı yolda bırak git hemen bul birini erkeklerin varlığından artık rahatsızlık duyuyorumDürüst davranan insanlara neden teşekkür edilmez ki söylemiş iste açıkca.. dönmez. Muhtemelende konustugu biri vardır onla arası bozulursa bi bosluk doldurmaca seansı uygulayabilir fakat sonu evlilik olmaz. Salın gitsin hayat böyledir vahlarla tühlerle yiten giden şeyler geri gelmez. Hayırlısı böyleymiş kabullenseniz daha iyi
Niye şerefsiz ? Size sevmediğini söylemiş ayrılmış bu mu şerefsizlik ? 7 yılınızı verdiniz diye sevmediği halde evlense şerefli mi olacaktı ? Bazı şeyler biter sorgusu suali yapılmaz evli colugu cocugu olan insanlarin yuvası dağılıyor 7 yıl nedir ?Konuştugu biri varsa da karaktersiz şrfszn önde gideni demek o zaman 7yil birini oyala yarı yolda bırak git hemen bul birini erkeklerin varlığından artık rahatsızlık duyuyorum
İşte ortada biten bı duygu Yok onun bunun akliyla hareket etmek , annesinin ve üç beş akıl aldığı kişinin (ki sadcwe hemcinsi olan bi tane arkadas) aklıyla hareket etmeyi seçti , bizim ilişkimiz bu yüzden bitti de ben o yüzden kolayca bu lafı ona yakıştırıyorum ama ben öyle olmadım ki benim de sözde akıl hocalarım etrafımda doluydu ama sevdiğim için onun yüzünden herkesi karşıma alabildim ama o yapamadı eğer ekonomik eger sorumluluk duygusunun olmaması ne olursa olsun ,Niye şerefsiz ? Size sevmediğini söylemiş ayrılmış bu mu şerefsizlik ? 7 yılınızı verdiniz diye sevmediği halde evlense şerefli mi olacaktı ? Bazı şeyler biter sorgusu suali yapılmaz evli colugu cocugu olan insanlarin yuvası dağılıyor 7 yıl nedir ?
Üniversitede bir sevgilim vardı 3 senelik birliktelik.. okul bitince adam beni birgüzel boynuzladı yakalanınca da onlada denemek istiyorum dedi.. şerefsizlik işte budur. Keşke sevmedigini söyleyip önüne baksaydı o dönem. Saygı duyardım..bitip giden duyguyu neden bitti ulan diye sorgulamak saçmalık
Agzinizla soyluyorsunuz sevdigim icin herkesikarsima aldim diye sevseydi o da alirdi zaten merak etmeyin. Engelleyecek kadar illallah etmis. Ben sizi cok takintili gordum bu anlamda terapi almaniz sart.İşte ortada biten bı duygu Yok onun bunun akliyla hareket etmek , annesinin ve üç beş akıl aldığı kişinin (ki sadcwe hemcinsi olan bi tane arkadas) aklıyla hareket etmeyi seçti , bizim ilişkimiz bu yüzden bitti de ben o yüzden kolayca bu lafı ona yakıştırıyorum ama ben öyle olmadım ki benim de sözde akıl hocalarım etrafımda doluydu ama sevdiğim için onun yüzünden herkesi karşıma alabildim ama o yapamadı eğer ekonomik eger sorumluluk duygusunun olmaması ne olursa olsun ,
Sadece hayal kırıklığı yaşıyorum ve belki de ona hakettginden fazk değer vermism kendime de kızıyorum ve bazı şeyleri yediremiyorum artık evet takınti yapmış da olabilirim herkes her olayı aynı derecede kolaylıkla karşılayamaz ki , Zamana ihtiyacım var .ben bı yapı olarak çok geçmişe takılan biriyim bundan böyleyim , zamanında bana hak görmediği her şey şimdi aklıma geliyor ve artık görmezden gelme yetimi kaybettim çünkü sevgi öfkeye karıştı yaptıklarınin zararını yeni yeni anlıyorum. Narsist bı insanin geride bıraktığı olmak kötü bişeyAgzinizla soyluyorsunuz sevdigim icin herkesikarsima aldim diye sevseydi o da alirdi zaten merak etmeyin. Engelleyecek kadar illallah etmis. Ben sizi cok takintili gordum bu anlamda terapi almaniz sart.
Herşeyin bir yas süreci vardır. Bu olmadan doğrulamazsınız zaten.bu duyguları herkes yaşar normal.. Bunu gereğinden fazla sürdüren,atlatamayan , içinden çıkamayan insanlar muhakkak terapi almalı. Herşeyin geçeceğini bilin. Neler geçmiyor buda geçecek bunu bilerek tutun yasınızı eyvallah ..ama mantığınızı kaybetmeyin lütfen. Allah yardımcınız olsun.Sadece hayal kırıklığı yaşıyorum ve belki de ona hakettginden fazk değer vermism kendime de kızıyorum ve bazı şeyleri yediremiyorum artık evet takınti yapmış da olabilirim herkes her olayı aynı derecede kolaylıkla karşılayamaz ki , Zamana ihtiyacım var .ben bı yapı olarak çok geçmişe takılan biriyim bundan böyleyim , zamanında bana hak görmediği her şey şimdi aklıma geliyor ve artık görmezden gelme yetimi kaybettim çünkü sevgi öfkeye karıştı yaptıklarınin zararını yeni yeni anlıyorum. Narsist bı insanin geride bıraktığı olmak kötü bişey
Teşekkür ederimHerşeyin bir yas süreci vardır. Bu olmadan doğrulamazsınız zaten.bu duyguları herkes yaşar normal.. Bunu gereğinden fazla sürdüren,atlatamayan , içinden çıkamayan insanlar muhakkak terapi almalı. Herşeyin geçeceğini bilin. Neler geçmiyor buda geçecek bunu bilerek tutun yasınızı eyvallah ..ama mantığınızı kaybetmeyin lütfen. Allah yardımcınız olsun.
Siz sorgulamaktan ötesini yapıyorsunuz yalnız. Haklıyken özürler diliyorsunuz, istemediğiniz durumlara tamam diyorsunuz. İNTİHAR’ı düşünüyorsunuz.Bı kere 7 yıl hiç bisey yokken durduk yere bahaneler sunarak ayrılmak istiyor o kadar Umut vererek bunu sorgulamak neden psikolojisi bozuk damgasi yememe sebep oluyor ki ayrıca bozuksa da onun yüzünden kendisi kenara cekildi ve umrunda değil bana yasattiklari
Ben atanmadigim için beni bıraktı bu zoruma gidiyor ve direk bunu söylemek yerine bin tane bahane sıraladı yok annesini bahane etti,yok eskiden uniyi dershaneye gitmeden bile kazanan kişiye hayranmis o Zaman bile eğitim fak. Bı yıl daha uzatıp gitmedim de bölüm okudum diye bile ne laflar etmişti mezun olana kadar .bu adam narsist birisi psikologa gitmedim mi gittim ilişki sürecinde ve ben daha Yeni yeni anlıyorum onun narsist olduğunu Kurban psikolojisine girmek değil zaten kurbanmisim ,Siz sorgulamaktan ötesini yapıyorsunuz yalnız. Haklıyken özürler diliyorsunuz, istemediğiniz durumlara tamam diyorsunuz. İNTİHAR’ı düşünüyorsunuz.
Ben uzman değilim ama kurban psikolojisine girmişsiniz çıkamıyorsunuz. Normal düşünen biri bunca aşağılanmışlığın ardından arar mı, döner mi diye beklemez.
Psikolojisi bozuk olmanın da kötü bir yanı yok. Neden böyle tepki verdiniz anlamadım.
Hepimiz zaman zaman yardım alıyoruz ben de aldım. Utanacak sıkılacak bir durum değil.
Evde durup aramasını beklemek yerine şu yaşadıklarınızı gidip bir psikiyatristle görüşseniz eminim sizin için daha hayırlı olur.
Çünkü hala seviyorum sorgulamaktan ötesi de bu yüzden ya,bu kadar şeye rağmen seviyorum ama nefrette ediyorum geri gelince eskisi gibi olmicak her şey biliyorum Belki ben birakicam bu sefer de kızıyorum bı sürü şey söylüyorum sonra üzülüyorum çünkü hala seviyorum bana göre sanki tamamlanmamışlik var .Ben atanmadigim için beni bıraktı bu zoruma gidiyor ve direk bunu söylemek yerine bin tane bahane sıraladı yok annesini bahane etti,yok eskiden uniyi dershaneye gitmeden bile kazanan kişiye hayranmis o Zaman bile eğitim fak. Bı yıl daha uzatıp gitmedim de bölüm okudum diye bile ne laflar etmişti mezun olana kadar .bu adam narsist birisi psikologa gitmedim mi gittim ilişki sürecinde ve ben daha Yeni yeni anlıyorum onun narsist olduğunu Kurban psikolojisine girmek değil zaten kurbanmisim ,
Siz sorgulamaktan ötesini yapıyorsunuz yalnız. Haklıyken özürler diliyorsunuz, istemediğiniz durumlara tamam diyorsunuz. İNTİHAR’ı düşünüyorsunuz.
Ben uzman değilim ama kurban psikolojisine girmişsiniz çıkamıyorsunuz. Normal düşünen biri bunca aşağılanmışlığın ardından arar mı, döner mi diye beklemez.
Psikolojisi bozuk olmanın da kötü bir yanı yok. Neden böyle tepki verdiniz anlamadım.
Hepimiz zaman zaman yardım alıyoruz ben de aldım. Utanacak sıkılacak bir durum değil.
Evde durup aramasını beklemek yerine şu yaşadıklarınızı gidip bir psikiyatristle görüşseniz eminim sizin için daha hayırlı olur.
Bakın sebep falan sormadım ama madem atanmadığınız için bıraktı, annesini bahane etti, narsist bir adam neden arasın diye bekliyorsunuz? Çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz. Üzgünsünüz anlıyorum, pişman olmasını bekliyorsunuz onu da anlıyorum. Ama siz hâla kendinize odaklanacağınıza olmaması gereken ilişkiyi oldurmaya çalışıyorsunuz.Ben atanmadigim için beni bıraktı bu zoruma gidiyor ve direk bunu söylemek yerine bin tane bahane sıraladı yok annesini bahane etti,yok eskiden uniyi dershaneye gitmeden bile kazanan kişiye hayranmis o Zaman bile eğitim fak. Bı yıl daha uzatıp gitmedim de bölüm okudum diye bile ne laflar etmişti mezun olana kadar .bu adam narsist birisi psikologa gitmedim mi gittim ilişki sürecinde ve ben daha Yeni yeni anlıyorum onun narsist olduğunu Kurban psikolojisine girmek değil zaten kurbanmisim ,
Relax ol benimde kaç aydır bitmedi yeni yeni bitiyor buna da şükrediyorum ne yapalım benimde yapım buymuş fazla duygusallık falan akışına bırak daha iyiBenim neden bitmiyor sevgim ,bitmesi için napicam
Ne güzel söylediniz ay inşallahbunun 2 yolu var birincisi ya bu şekilde onun peşinden yuvarlanmaya devam edip kendi benlik ve kadınlık gururunuzu ezecek yıllarınızı cop edeceksiz ta ki sizden geriye hiçbirşey kalmayana yokolona dek ikinci yol da terapiye başlayacaksınız bir bakmışsınız ki 1 sene sonra sen kimsin köpek ben pırlanta gibi hatunum diyecek moda gelmişsiniz. İkinci yolun şöyle bir güzelliği var kafayı ve ruh halinizi düzelttiğiniz zaman karşınıza öyle güzel adamlar cıkacak ki yuh benim yaşadıklarım ilişki miydi diyecekseniz. Burdaki ablalarınızı dinleyin. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık yanılıyor olmamız yüzde sıfır.
Bakın size ne diyeceğim; ayrıldığım kişi sadece hikayelerimi izliyordu ama birşey yapmıyordu fake hesap falan ancak işte yani engeli açması önemli değil önemli olan size ulaşması bile değil sizi geri kazanmak için verdiği mücadeledir ısrardir çünkü aşk gurur dinlemez dinler saniyordum ama kırılan tarafta sizsiniz kıran taraf arsız olacak pişmansa ancak her pişmanlık bile sevgi belirtisi değil ne yazık ki bana kalırsa siz bu kişiden kendinizi soyutlayin uzak tutun hatta hiçbir iletişim yolu bırakmayın bilmesin bile halinizi haberi olmasın seven insan zaten çok istiyorsa bir şekilde ulaşır devir teknoloji çağı öyle olmasa bile seven dumanla iletişim sağlar mektup gönderir vs vs.Yani aslinda engeli açması değil mesele acip bişey yapmıyorsa zaten peşinden kosmamdan zevk alıyor demektir o da biseye yaramaz ki, inşallah çok mutlu olun
Narsistin biri ömrümden beş yılımı götürdü desem mübalağa etmiş olmam sizi çok iyi anlıyorumSadece hayal kırıklığı yaşıyorum ve belki de ona hakettginden fazk değer vermism kendime de kızıyorum ve bazı şeyleri yediremiyorum artık evet takınti yapmış da olabilirim herkes her olayı aynı derecede kolaylıkla karşılayamaz ki , Zamana ihtiyacım var .ben bı yapı olarak çok geçmişe takılan biriyim bundan böyleyim , zamanında bana hak görmediği her şey şimdi aklıma geliyor ve artık görmezden gelme yetimi kaybettim çünkü sevgi öfkeye karıştı yaptıklarınin zararını yeni yeni anlıyorum. Narsist bı insanin geride bıraktığı olmak kötü bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?