• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi -Kraker-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

-Kraker-

Ziyaretçi
Sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz iş yüzünden :( .uzun zamandan beri kendimize ilk defa zaman ayırıp kısacık bi tatil yaptık. ama şimdi herkes kendi evinde ve ben ona o kadar alışmışım ki kısacık sürede şimdi kendimi eksik tek yapayalnız hissediyorum. o da aynı şeyleri söylüyor. oooff sadece derdimi anlatmak biraz rahatlatır zannetmiştim.. :(

anım anlıyorum seni ama
iş için demişsin ne zman gelcek?

ayrılık bazen iyi gelir, birbirinizi özlersiniz, sevgiyi pekiştirir.. tez zamanda inş. tekrar kawusursunuz cnmcm, sabretmek gerekir mirmirmirmir

Evlenene kadar bu şekilde olucak o da ne zaman olucak belli dğeil daha. hiçbişey net değil :( Ben gidiyorum yanına izin günlerimde o geliyor arada ama yeter artık :(

Aradaki mesafe canını sıkıyor olmalı.......................................

Aradaki mesafe canımı sıkmayı da geçti artık..Anlatabildim mi :(

Ama sabretmelisin.Zamanı gelince evleneceksiniz umarım.............................

ayrı olamk guzel daha gec eskır askınızz

bu dönemlerde ayrılık güzeldir.anlıyorum için daralıyor ama her duygu farklı güzeldir.bununda güzelliğini yaşıyorsun aslında.özlemek ne güzel şey:teselli:

Birbirinizin değerini de daha iyi anlarsınız...............................

Planlara göre daha 2 yıl var evlenmeye :) 2 yıl daha yaşıcaz böle bu duyguları demekki..

Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Sıkma canını.Çabuk geçiyor zaman.Birde bakmışsın evlenmiş,çocukların olmuş bile............................

peygamberimiz (s.a.v) hayırlı işlerinizi fazla uzatmayın demiş.planlarınız nedir ne değildir bilmiyorum ama bu süreci kısaltamazmısınız?gerçi şimdi sen dersin bu sıkıntıyı neden çekeyim imkanım olsa.......benneyaptımki

canım benim kıyamam ama artık tel.lar yaygınlaştı net felan görüşüyorsunuzdur,hayaller kur canım benim düşünki bu ayrılık değil her geçen gün ondan uzaklaşmıyorsun ona yaklaşman için bir gün daha bitiyor....

Bende 2 sene nişanlı kalmıştım................................................

Maddi olarak anne ve babama bişeyler vermek istedim ve bunun için bişeylere giriştim..Ev aldım onlara,pişman değilim kesinlikle ki sözlüm de aynı şeyi yaptı anne ve babası için..bu yüzden ikimizde 2 yıl içinde ancak düzlüğe cıkabilicez.bikaç bişey daha var ama bu derece etkili değil tabi.neyse içimi döküyorum işte....

ben eşımle 5 yıl farklı şehırlerde yaşayarak flort ettım. ınan özlemek çok tatlı bışey. senın şu çektıgın aşk özlem duygusunu çekmek için kımlerr nelerını vermezdı. her duygu guzeldır ozellıkle ıçınde aşk varsa. tadını çıkar bu tatlı acının. ınsanlar aşık olamıyor şeker,bırını sevemeden ,özlemek ne demek bunu bılmeden göçuğp gıdıyor... :1hug:

Tabiiki deşarj olmak lazım bir şekilde.................................

ah canım yaa bende öyle hissederdim nasıl zor gelirdi eve dönemeeeeeekkkkk
inşallah kısa zamnada kavuşursunuz

Back
X