- Konu Sahibi -Kraker-
-
Planlara göre daha 2 yıl var evlenmeye :) 2 yıl daha yaşıcaz böle bu duyguları demekki..
Teşekkür ederim yorumlarınız için :)
Sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz iş yüzünden.uzun zamandan beri kendimize ilk defa zaman ayırıp kısacık bi tatil yaptık. ama şimdi herkes kendi evinde ve ben ona o kadar alışmışım ki kısacık sürede şimdi kendimi eksik tek yapayalnız hissediyorum. o da aynı şeyleri söylüyor. oooff sadece derdimi anlatmak biraz rahatlatır zannetmiştim..
Sözlüm ve ben farklı şehirlerdeyiz iş yüzünden.uzun zamandan beri kendimize ilk defa zaman ayırıp kısacık bi tatil yaptık. ama şimdi herkes kendi evinde ve ben ona o kadar alışmışım ki kısacık sürede şimdi kendimi eksik tek yapayalnız hissediyorum. o da aynı şeyleri söylüyor. oooff sadece derdimi anlatmak biraz rahatlatır zannetmiştim..
Yorumlarınız için teşekkür ederim :) şuan daha bi alışmış durumdayım ama işte ne kadar labilirse. :)
biz ayda 2 defa anca görüşebiliyoruz. bu şekilde sevdiğini göremeyen arkadaslarımda varmış okudum şimdi çok çok üzüldüm Allah yardımcımızı olsun hepimizin.Allah sabır versin ve sonu güzel olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?