Ailemle sorunlar bir yandan herşeyden sıkıldım...bu kadar derdin arasında Ağlıyorum en çokta geceleri aklıma düşüyr yada annem beni küçük düşürdüğünde bağırmak istiyorum nerdesin KAHRAMANIM Diye gel kurtar beni ama gelmiyor işte annesi istemiyor diye annesini kıramadığı için gelmiyor gelemiyor...4 ay öncesine kadar ellerimi tutan sıcaklığını güvenini hissettiğim aşkım dert ortağım beni herşeyden kurtaracak kahramanım yok artık...Onun yanındayken kuş gibi oluyordum içim kıpır kığır omuzuna başımı yasladığımda bir anlıkta olsa uyuyabildiğim sevdiğim herşeyim dediğim yok yok yok 4 senemi verdim emek verdim çabaladım ama şimdi ellerimi bırakıp gitti neden annesi beni çok seviyomuş gibi görünen kaynanam yüzüne...bugün aradı arada arıyordu ama nezmandır aramazken umudumu yitirmişken bugün beni aradı sesini duyduğumda söleyemedim kurtar beni al burdan sensizliğe mahkum etme beni diymedim ve onu özlediğimi okdar derdimin arasında bugün daha iyi anladım...sora nette gördüm saçları beyazlamış o genç yaşında içimde fırtınalar kopuyor düşünmekten saçlarının beyazladığını söledi inanamadım beni düşündüğüne şaşrıdım ama çok özledim onu allahım yardım et bana güç ver herşey elimden gitti sevdiğim olsun onu bana geri ver....bu gece çok derin duygulardayım of of of