Onu Çok Özlüyorum!!!

nur1986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
28
0
36
İstanbul
Ailemle sorunlar bir yandan herşeyden sıkıldım...bu kadar derdin arasında Ağlıyorum en çokta geceleri aklıma düşüyr yada annem beni küçük düşürdüğünde bağırmak istiyorum nerdesin KAHRAMANIM Diye gel kurtar beni ama gelmiyor işte annesi istemiyor diye annesini kıramadığı için gelmiyor gelemiyor...4 ay öncesine kadar ellerimi tutan sıcaklığını güvenini hissettiğim aşkım dert ortağım beni herşeyden kurtaracak kahramanım yok artık...Onun yanındayken kuş gibi oluyordum içim kıpır kığır omuzuna başımı yasladığımda bir anlıkta olsa uyuyabildiğim sevdiğim herşeyim dediğim yok yok yok 4 senemi verdim emek verdim çabaladım ama şimdi ellerimi bırakıp gitti neden annesi beni çok seviyomuş gibi görünen kaynanam yüzüne...bugün aradı arada arıyordu ama nezmandır aramazken umudumu yitirmişken bugün beni aradı sesini duyduğumda söleyemedim kurtar beni al burdan sensizliğe mahkum etme beni diymedim ve onu özlediğimi okdar derdimin arasında bugün daha iyi anladım...sora nette gördüm saçları beyazlamış o genç yaşında içimde fırtınalar kopuyor düşünmekten saçlarının beyazladığını söledi inanamadım beni düşündüğüne şaşrıdım ama çok özledim onu allahım yardım et bana güç ver herşey elimden gitti sevdiğim olsun onu bana geri ver....bu gece çok derin duygulardayım of of of

ikinizede çok üzüldüm ne yaptıki bu kaynana böle tekrar başlama umudunuz yokmu canım ya

allah kavuştursun ne diyelim.

adam üzüntüden adnan şensese dönmüş.

Son düzenleme:
nazan öncel ne demiş: geceler kara tren geceler.. yüklüyor bana seni geceler.. maalesef öyle oluyor güzelim sevda dediğin geceleri çöküyor insanın kalbine. oyala kendini başka şeylerle bi gün yüreğin söner elbet..

madem sacları beyazlıcak kadar sevdide annesine mi seni sevdiremedi senii:19::19:

annesi sözde seviyodu 4 sene ne sıkıntısı olduysa bendn yardım etti tamam dedik işede girdi bizimki evlencez artık 4 seneden sora ama annesi bir düğüne gittik neymiş ben lanlı lunlu konuşmuum yanımdaki arkdaşlarımla öle bir gelini olamazmiş ama yalan ağzımı açıp konuşmadım bile tek kelime etmedim kimseyle ama annesi olmaaz deyince olmadı bitirdi şimdi her hafta sonu alkol alıyor beni arıyor ağlayarak üzülmüydum ailemle sorunlar diz boyuydu ama bugün özlediğimi anladım of of

annesi sözde seviyodu 4 sene ne sıkıntısı olduysa bendn yardım etti tamam dedik işede girdi bizimki evlencez artık 4 seneden sora ama annesi bir düğüne gittik neymiş ben lanlı lunlu konuşmuum yanımdaki arkdaşlarımla öle bir gelini olamazmiş ama yalan ağzımı açıp konuşmadım bile tek kelime etmedim kimseyle ama annesi olmaaz deyince olmadı bitirdi şimdi her hafta sonu alkol alıyor beni arıyor ağlayarak üzülmüydum ailemle sorunlar diz boyuydu ama bugün özlediğimi anladım of of
öle deme emin ol aile gibisi yoook!
boşver sana başka aşkmı yok demekki kısmetin değilmiş sabret
sabrın sonu selamettir
hem demekki o seni sevmemiş bana seni aramasıda saçma geldi biten bitmiş ana kuzusuymuss ee daha neden arıyor kii?
ondan adam olmaz zaten
:20:

canım evlenmeden bir ilişki yaşama sonra daha çok üzülürsün....

ikinizede çok üzüldüm ne yaptıki bu kaynana böle tekrar başlama umudunuz yokmu canım ya

malesef kaynana olur derse anca olur annesine karşı gelemiyor ailesindende ayrı yaşayan biri ana babası 8 yaşındayken ayrılıyor buda abiyle ayrı eve cıkıyor kendi hayatlarını yaşıyor abisi ozaman 16 yaşlarında tabi anada babada bakmayınca bunlarda ortada kalıyor ayrı evde yaşıyolar ama şimdi oğlu kıymete bindi

adam o hale gelmişse annesi nasıl bir yürek taşıyor ki kıyıyor evladına böyle. çok ilginç bir durum. bu kadar basit bir sebeple bitermi hemen bu kadar kolay mı yani. sevdiğin kişi de çok yanlış yapmış. annesine birazcık rest çekmeliymiş. hemen kabul etmiş bırakmış nasıl sevda bu

hem zamanla acın dinicek unutucaksın
mantıklı düşünsene daha ileri gidilemezki :19:
biten bitmiş sana sabretmek düşer
ilerde başka güzel bir aşka yelken açarsın
hakkında hayırlısı olsun..

seven erkek annesinin bir lafıyla terketmez boşuna kendinizi kandırıp üzülmeyin.aramasının sebebide tamamen alışkanlık ve boşluk..bu erkeklerde sık görülen bir durum bir kız bulunca birdaha sizi aramıycaktır..sevginize layık birini bulun iftira atan annenin lafıyla sevgilisine sahip cıkmayan adamdan bir cacık olmaz! allah yardmcsnz olsun

Canım k bakma senide böylemi avutuyor.

Erkek isterse ,istesin her şey yapar .

Ama seninki demogojiyi demek daha güzel yapıyor .

Şunu anlıyorum....Erkek bir kadının herşeyi olmamalı

Layık oldukca kademe kademe değer vermeli,sonra böyle ağır kayıp verip karaya oturmamak lazım.

seven erkek annesinin bir lafıyla terketmez boşuna kendinizi kandırıp üzülmeyin.aramasının sebebide tamamen alışkanlık ve boşluk..bu erkeklerde sık görülen bir durum bir kız bulunca birdaha sizi aramıycaktır..sevginize layık birini bulun iftira atan annenin lafıyla sevgilisine sahip cıkmayan adamdan bir cacık olmaz! allah yardmcsnz olsun

katılıyorum valla canım. öyle bir lafa ayrılırsa herkes. yandık yani o zaman. benim sözlüm bildim bileli arkamdadır. bizim sorunlarımız olmadı ama ufak tefek şeylerde de kimseye tek bir laf söyletmez. söyleyenin de ağzını kapatır. haklısın sahip çıkmamış hiç

katılıyorum valla canım. öyle bir lafa ayrılırsa herkes. yandık yani o zaman. benim sözlüm bildim bileli arkamdadır. bizim sorunlarımız olmadı ama ufak tefek şeylerde de kimseye tek bir laf söyletmez. söyleyenin de ağzını kapatır. haklısın sahip çıkmamış hiç

bencede böle olmalı :46:

cok saçma.annesi istemiyo die ayrılıyosa evlenincede annem cocuk yapmayın daha bekleyin dedi bile diyebilcek potansiyeldedir.buda cok saçma sen yan kendine ama onun saçları anası yüzünden beyazlamştr seni cok düşünseydi ayrılmazdınız :24::24:

En kötü ihtimalle size 'hayatım şu hususlarda biraz daha dikkat et annemleyken' falan derdi,mücadele ederdi değil mi?
sİz bence yine de bitmiş kabul edin, iş salantıda görünüyor.

4 senesini versin kız sana snra annen istemiyo diye kızı bırak ortada oh ne ala ya ne kolay bu erkeklere böyle şeyler. onun için bu kadar kolaysa senin için de kolay olmalı bence. ben olsam aradığında resti çekerdim annen istemedi diye beni ortada bıraktın gittin şimdi ne diye arıyosun ne diye seni unutmama izin vermiyosun beni üzmek perişan etmek hoşuna mı gidiyo. günahıma girdin sen benim görürsün bu hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz seni vicdanınla baş başa bırakıyorum bi daha arama beni diye. belki kafasına dank eder o zaman seni ne hale soktuğu

annesi düğüne geldiğinde kendini belli etti zaten oğlumu evlendirmicem ben o evlenmicek diye yanımdaki arkdaşlara laf söleyip duruyodu...erkek arkdaşıma neler yaptım çalısmıyodu elimden gelen desteği yaptım annesinin yapması gerekenleri bile yaptım yemeek yapar evni temizlerdim çom sorunlar yaşadık annesi herzman arar ikinci evliliğinden olan kızının sorunlarını anlatır benden yardım isterdi elimden gelen yardımı onada yaptım bir gün beni şaşrttı bana eldiven bile örmüştü beni seviyor dedim mutlu olmuştum ama sora ne oldu birden istenmeyen gelin oldum erkek arkdaşım çok uğraştı annesi asla olmaz ölümü gör yada beni tamamen kaybedersin dedi ona ....ve bu olaydan bi kacgun sora bana demezmi benden sebep olduğunu düşünme ben ogluma asla karısmam hakkını helal et kızım diye meger benden helallık almak için ıyı kaynana rolü oynamış...erkek arkldaşımın dediği tek şey benim tek ailem annem ilerde senş istemeye geldiğimde annen baban sordugunda anan baban nerde diye cevap vermem kızınızı istemiyor annem ondan gelmedi diyemem ailen ozman neler der bana daha çok üzülürüz dedi....şimdi arıyor ağlıyor ben şöle adamım böle adamım diye kendine hakaret ediyo sen cok özelsin degerlisin ama ben haketmedim seni diyerek telefonu kapatıyor ...msjlarına cvp vermedğimde kontorum olmadığını düşünüp bana kontor gönderiyor...dedikleriniz hepsi dogru hak veriyorum seni dinliyorumda ama ben ceyiz yapmazken o hayatıma girdiğinden beri sevgilim bunu beyenir bunu salonumuza koyarız diye diye ceyizimi tamamladım sandığımı acıp bakamıyorum bile çok hayal kurdum cok çabaladım işten cıkmıstı işe girsin diye elimden geleni yaptım işe girdi sonunda derdimiz sıkıntımız kalmadı sukur derken annesi bunu yaptı bazen beni kıskandıgını düşünüyorum çünku erkek arkdasım işe girince bana hediyelr almaya başladı telefon koley bileklik vs vs değerli ve maddi acıdan degeri yüksek olan şeyler acaba bunlarımı çekemedi diye düşünmeden edemiyorm...

Back
X