4 senesini versin kız sana snra annen istemiyo diye kızı bırak ortada oh ne ala ya ne kolay bu erkeklere böyle şeyler. onun için bu kadar kolaysa senin için de kolay olmalı bence. ben olsam aradığında resti çekerdim annen istemedi diye beni ortada bıraktın gittin şimdi ne diye arıyosun ne diye seni unutmama izin vermiyosun beni üzmek perişan etmek hoşuna mı gidiyo. günahıma girdin sen benim görürsün bu hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz seni vicdanınla baş başa bırakıyorum bi daha arama beni diye. belki kafasına dank eder o zaman seni ne hale soktuğu
dediklerinin hepsini dedim canım haklısın zaten veriyo allah cezamı diyo unutmama izin ver lütven dedim numaramı değiştirecem yoksa dedim değiştirme asla numaranı aramıcam ama o tlfn numarasının ucunda olduğunu bilim bu bana yeter diyo ama alko alıyo sarhoş oluyo tlfnunu acmasamda evimin oraya kadar geliyo ailemle zaten sorunum var yanına gidip niye geldin diyemiyorum içimdeki öfkemi atamıyorum yani benden ayrıldı ama şunu ima ediyor ne sensiz nede senle olmuyyor gibi