• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Çok Özlüyorum!!!

4 senesini versin kız sana snra annen istemiyo diye kızı bırak ortada oh ne ala ya ne kolay bu erkeklere böyle şeyler. onun için bu kadar kolaysa senin için de kolay olmalı bence. ben olsam aradığında resti çekerdim annen istemedi diye beni ortada bıraktın gittin şimdi ne diye arıyosun ne diye seni unutmama izin vermiyosun beni üzmek perişan etmek hoşuna mı gidiyo. günahıma girdin sen benim görürsün bu hayatta hiçbir şey karşılıksız kalmaz seni vicdanınla baş başa bırakıyorum bi daha arama beni diye. belki kafasına dank eder o zaman seni ne hale soktuğu

dediklerinin hepsini dedim canım haklısın zaten veriyo allah cezamı diyo unutmama izin ver lütven dedim numaramı değiştirecem yoksa dedim değiştirme asla numaranı aramıcam ama o tlfn numarasının ucunda olduğunu bilim bu bana yeter diyo ama alko alıyo sarhoş oluyo tlfnunu acmasamda evimin oraya kadar geliyo ailemle zaten sorunum var yanına gidip niye geldin diyemiyorum içimdeki öfkemi atamıyorum yani benden ayrıldı ama şunu ima ediyor ne sensiz nede senle olmuyyor gibi

ama yinede annesini ikna edemezmiydi.tamam annesini silemez cıkartamaz hayatından ama orta yolu bulamazmıydı ya.bende yaşıyorum aynı sorunu ama 5 sene oldu yine kabul ettrdi annesine beni.laf söyletmedi hiçbi zaman.yapablirdi ortada cok büyük bişey yok.seviyosa neden vazgeçer bi erkek madem sende cok seviyosun annesini sen ikna et konuş gözüne girmeye calş nebilm olamazmı...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk acısı çekenler"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

ama yinede annesini ikna edemezmiydi.tamam annesini silemez cıkartamaz hayatından ama orta yolu bulamazmıydı ya.bende yaşıyorum aynı sorunu ama 5 sene oldu yine kabul ettrdi annesine beni.laf söyletmedi hiçbi zaman.yapablirdi ortada cok büyük bişey yok.seviyosa neden vazgeçer bi erkek madem sende cok seviyosun annesini sen ikna et konuş gözüne girmeye calş nebilm olamazmı...

annesine haklı olduğum halde 4 seneme emeklerim iiçin sevgim için özür bile diledim hiç oralı olmadı anlmadığım suzmana kadar 4 sene bıyounca oğluyla nasıl iyiysem annesiylede öleyken nasıl oluyorda annesi beni istemiyor kıskandımı dicem oglunun bana yaptıklarını ve dedikleride şimdi öyle bir gelinim olmaz öyle bir gelin istemem grurumu bile ezdim alttan aldım ama hiç beddua etmedim allahım o kadını bana muhtac et sadece bunu istiyorum senden sadece dedim bugün evde yanlızım 4 ay oldu bana iyi gecelr demesini sabahları günaydın askım demesini gün içinde napıyo benim hayatım demesi sarılmasını herşeyini özledim unutmam çok zor olcak biliyorum aama o olsun istiyorum benim bu haytta ailemden hiçbir beklentim olmadığı halde ezildim hep onu kendime yakın tek yanında huzurlu olduğumu hissettiğm kişiydi onun yanınayken dünyayı unuturdum şükrederim allahıma onlayken ama oda gitti şuanda bir boşluktayım napsam dolmuyor allahım yardım et

Hit the road Jack dont you come back no more no more no more...Hikaye bunlarrrrrrrrrrrrr.... Bütün erkekler ana kuzusudur birazcık. Kayın valide adaylarını ekarte etmenin yolu oğulları olacak tiplere anneleri çenelerini kapayıp cici cici oturmazlarsa seni kaybedeceklerini güzelce olmazsa GÜZELCE anlatmaktır.Zaten anasını danasını seçiyorsa Oedipus kompleksli bir deliyle uğraşmak istemezsin inan bana! Kimseden de özür dileme o senden özür dilesin.Eski nişanlımın annesinin özür dileyişini hatırlayınca keyiflendim ya şimdi hehehehe. Daha da anlamadıysan tercümesi:Adamın k..na öyle bir tekme atacaksın ki ve bunun anası yüzünden olduğunun altını o kadar güzel çizeceksin ki içine oturup kanını yerde bırakmayacak şekerim.Maalesef kötü niyetle baş etmenin yolu silahı ateş edene çevirmektir.Aradığında aynen de ki "beni neden arıyorsun?" Biz ayrılmadık mı? Önemli işlerim var kusura bakma.Bye.Merhamet etme!Kazanacağını garanti ederim.Hadi iş başına hadi.

Son düzenleme:
Hit the road Jack dont you come back no more no more no more...Hikaye bunlarrrrrrrrrrrrr.... Bütün erkekler ana kuzusudur birazcık. Kayın valide adaylarını ekarte etmenin yolu oğulları olacak tiplere anneleri çenelerini kapayıp cici cici oturmazlarsa seni kaybedeceklerini güzelce olmazsa GÜZELCE anlatmaktır.Zaten anasını danasını seçiyorsa Oedipus kompleksli bir deliyle uğraşmak istemezsin inan bana! Kimseden de özür dileme o senden özür dilesin.Eski nişanlımın annesinin özür dileyişini hatırlayınca keyiflendim ya şimdi hehehehe. Daha da anlamadıysan tercümesi:Adamın k..na öyle bir tekme atacaksın ki ve bunun anası yüzünden olduğunun altını o kadar güzel çizeceksin ki içine oturup kanını yerde bırakmayacak şekerim.Maalesef kötü niyetle baş etmenin yolu silahı ateş edene çevirmektir.Aradığında aynen de ki "beni neden arıyorsun?" Biz ayrılmadık mı? Önemli işlerim var kusura bakma.Bye.Merhamet etme!Kazanacağını garanti ederim.Hadi iş başına hadi.

çok haklısın canım dediğini emin ol yapıcam...inşallah kazanırım bu savaşı

rivera nın yazdıklarına katılıyorum,

Ayrıca şunuda diyeyim, kız kerdeşimin eşide tam bir ana kuzusu
Kişiliği gelişmemiş, annesi istemedi diye ev bile almayan, erkek müsvettesi.

4 yıllık evlilikleri kaynana ve eşinin umursamazlığı yüzünden bitme noktasına geldi, üzgünüz ama, daha fazla üzülmemek adına. Şimdilik sadece kolup kaptırdık, vucudun tamamını kaptırmamak adına bu işi burda bitirmeliyiz dedik.
Diyeceğim o ki,ana kuzusu olan erkek müsvettelerini hayatımıza almayalım.
Sende daha fazla üzülme.

bugün bana sensizliğe alıştım dedi:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Sorunlarını yakın arkadaşlarınla paylaş.Burada ya insanları eziyor ya yaralamaya çalışıyorlar. Birileri de kendilerine gerçeği hatırlatınca alay edince aslan kesiliyorlar.sanal ortamda kimse sana çare olamaz.

Sorunlarını yakın arkadaşlarınla paylaş.Burada ya insanları eziyor ya yaralamaya çalışıyorlar. Birileri de kendilerine gerçeği hatırlatınca alay edince aslan kesiliyorlar.sanal ortamda kimse sana çare olamaz.

arkdaşlarımın hepsi hemen hemen evlendiler evden dışarı çıkamıyorum kimseyle konuşamıyorum ailemlede sorunlarım var iyice çaresiz kaldım

seni seviyor ama sevgisi ugruna bişey yapamıyr...yazık!
annesiyle konusunmu hiç biz birbirimizi seviyruz siz neden karşı ckıysunuz diye?

uzun zamandır foruma giremiyordum canım çok sıkkın yine umudm tamamen bitti derrken başımdan bir olay geçti ve sizlerle paylaşmak istedim gecen cumartesı pazara baglayan gece ayrıldığım erkek arkdasım aradı sarhostu beni sevdiğini ve seni yarı yolda bıraktım ben dedi falan filan oaraya gelcem aşagıya in dedi inmicem dedim in dedi gelirsen gel napım dedim inanmadım ilk önce gelceğine bana sensizliğe alıştım deyince inanmadım ama geldi balkona cıktım ve arabanın içinden gecenin bi yarısı bana bakıyordu dışarı çıktı aşaya in yoksa oraya gelirim dedi hayır dedim ama dinlemedi mecburen ailemden gizli indim korkuyla aslında ona görmeyene kadar aiemle sorunlar bir yandan sanki unuttum gibi gelmişti taki onu görene kadar içim kıpır kıpır ve ayrıldığımızdan sora ilk defa nediceğimi şaşarımış olcamki gördünde ne oldu dedim o anda gözlerimşn içine bakarak bana sarıldı itsemde sarılma desemde yalvardı bir kere sarıl gidicem dedi sarıldım ve yarım saattir belki hiç bırakmadı seni cok seviyorum sana tapıyoprum dedi ağladı suratına şaşkın bir şekilde baka kalmıştım bana taptığını sölemesi belkide ondan duyacağım en son keşimeydi o sıra beni öptü içimde pır pır oldu ezan okunuyordu eve çıktığımda rüyaymıydı diye kendime sormadım değil ama onlda kalmadı yine aradı evin ordan ayrılmadı saatt 8 de gitti bana bir msj atti kokunu bile özlemişim allahım yardım et bana dedi cvp veremdim sizinle paylaşmak istedim bunu benim için lütven dua edermisniz okuduğunuz için teşekkürler

Back
X