Onu çok özlüyorum:(

4 yıla yakındır çıkıyoruz beraber her akşam buluşmalar her an mesaj koskocaman bi sevgi aşk tam 10 gün oldu yanımda degil benden çok uzakta askerde o kadar zor ki senin 5 ay benim 15 ay beklemem gerekecek onu o kadar çok özledim ki sayılı gün geçer diyorlar ama benim 10 günüm çok zor geçti allah yardımcımız olsun sagsalim dönsün yeter sende kendini üzmemeye çalış canım :2:

Ben de okyanus ötesindekini özlüyorum...
Ama bizim bitmek zorunda kaldı araya mesafe girince;ilgisizliği yüzünden..Sizin Türkiye içi nasılsa halledersiniz..
Şimdi çok nadir görüşüyoruz;arada msn de slm veriyor;silmedim; oda silmedi;görüştüğümüzde de ilgisizliği yüzünden tavır yapıyorum ;oda hemen çevrim dışı oluyor..Sana moral veremediğim için üzgünüm.Zira ben de konu açmıştım ama yeterli yorum alamamıştım;kendi yorumlarımı kendim yapmıştım..Halbuki çok ihityacım vardı bir desteğe;yorumlara ihtiyacım vardı.Ama yorum yapan arkadaşlara çok teşekürler..
dua ile..

Son düzenleme:

Canım senin sevgilin nerede ki hiç görüşemiyormusunuz

1ayı geçti sayılır nerdeyse canım 3gün sonra bidaha gelicek geçen hafta geldi..böyle böyle zaman geçiriyoruz..hadi senin askerlik bitmiş olucak bide şu yönden bak sen 15 ay sonra kavuşucaksın..
biz 5ay sonra evlenicez..bide 6ay askere gidicek aynı şeyi bidaha yaşıycam yani..bide okulubitirmezse kısa dönem askerlikde yapamıycak..allah herkezin yardımcısı olsun zaman çok çabuk geçsin

konunu görmemişim demek ki canım beniim benle aynı durumda olan birine yardım etmek isterdim
burda anlat istersen dertleşelimm..noldu şimdi ki durumunuz nasıl barışma falan var mı?

canım.. konunu okudum simdi... araları pek okuyamadım ama... 5 ay.. inan bana cok cabuk gececek... hem hsonları görebiliyor olman o kadar büyük bi nimet ki....
ben y.dısında okudum, okulumun son senesi sevdiğimle ilişkimiz baslamıstı... aman Allahım,günler geçmiyordu resmen... hemen bitsin gideyim istiyordum... biliyo musun,yaşarken geçmiyo gibi de bittiği zaman "ne cabuk gecti" diyor insan...
bu arada yukarıda yazmışsn ya evlendikten sonra askerlik fln diye... bizde de var o durum,gerçi biz daha evlenmiyoruz ama okul ve askerlik açısından durumumuz aynı....
inşallah günler çabuk geçer de kavuşturur seni sevdiğine.... ayrılık zor ama inan vuslatı cok tarifsiz tatlı oluyor... ben simdi nerdeyse hergün görüyorum,yarım saat bile olsa görüyorum ve o kadar arsız oldum ki, haftasonu seni özledim diyorum.... ayrılıgın da ayrı bi tadı oldugunu kavustuktan sonra anlıyorsun... inşallah Rabbim sabrını bol eylesin...

ay ne güzel canım ya sizin zamanınız geçmiş askerlikte hemen geçer inşallah
çifte düğün yapalım biz leylek mevzusunu araştırırken
bu arada
bugün mutlu bi haber aldım 5 ay sonra beklediğim sınav sanırım temmuzda yapılıcakmış yani 5 ay değil hatta 1 ay sonra bile gidebilirim yanına ay çok mutlu oldum ya benim için duaa et noluuurr kazaniyim şu sınavı

geçti şükür de işte,bizde de aile sorunları var. insallah aşabilirsek bunları evlencez,niyetimiz o
(görmemişsindir belki: http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/439011-kafam-cok-karisik.html)
olabilir bak, çifte düğün fikri aklıma yattı...:87:
malum hala birinin çıkıp bize leylekleri anlatmasını bekliyoruz
ne sınavına gireceksin canım, Allahım yardımcın olsun inş sınavı kazanırsın da sevdiceğine kavuşursun

çok sağol canım benim zabıt katipliği sınavının olmasını bekliyrum canım memur olmak için çok çalışıyorum klavyeye falan..
artık olsun istiyorum..sınav bi açılsa işte..

allahım senin de o aile sorunlarını atlattığını görürüz inşallah
bu yıl içinde gelin olalım biz

ay canıım, yaparsın inş... önemli olan sınav sırasında heyecanlanmaman... sevgilin nerde,oraya atanabilecek misin? inş olur canım yaa,haber et sınav öncesi dua edelim
inş oluruz bu sene içinde gelin... :123:
zaman geçtikce cok geciktik,olmaz diye ümitsizliğe kapılsam da,kısmet yaa,inş oluruz hayırlısıyla...

canım okadar çok değişti ki..
eskisinden eser kalmadı..eskisi gibi olursa benim olmuycamı biliyo artık çünkü..
20ye girdim artık
canım şuan üni okuyorum..oda seneye bitiyo açıktan..
e eğer mesleğimide alırsam elime neden evlenmiyim ki..doğru değil mi ama
sence çok çok mu erken:18:

inşallahcanımm..tamam söylerim çok dua et nolur
allah nasip etsinde herşey yoluna girsin..
sen kaç yaşındaydın tatlım ay ben seni kendime çok yakın hissettim ama

iyi ya cok şükür,umarım hep mutlu olursunuz...
yani sen de haklısın bi yerde, okul bitiyo,çalışmaya da başlıyorum,eksik bi yuvam kalıyo, kurarım diyorsun sanırım. ama bu senin olgunluğunla alakalı, biri 20 yaşında evlenir o sorumluluğu kaldıramaz,biri de 18 yaşında evlenir olgunluğuyla 25 yaşında gibi yürütür o evliliği...
karşındaki kişiye güvenin cok önemli ve bunun yanında evlilik sorumluluğuna hazır olup olmaman...

inşallahcanımm..tamam söylerim çok dua et nolur
allah nasip etsinde herşey yoluna girsin..
sen kaç yaşındaydın tatlım ay ben seni kendime çok yakın hissettim ama

ben sana göre yaşlanmışım yaa,gençlik gitmiş ben el sallamışım
şaka bi yana da 26'ya gircem temmuzda. sevdiceğime göre biz orta yaşlı insanlarmışız artık,o da 27. değiliz genciz diyorum, "değiliz" diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…