Onu çok özlüyorum:(

Bunca yıl sabretmişsin 5 aymı sabretmiycen :26:

Evet, katiliyorum.. Bence ayni ulkede olmaniz bile bir guzelliktir. En azinda gorme, gorusme ihtimaliniz var. Ya aralarina ulke girenlere ne demeli.. Ben sevdigimi yilda BIR KERE goruyordum oda yazin... Sabir edin, hasret acisi kadar aci bir duygu yoktur hele ayri iken... Ama en guzel duygu da Ozlem duygusu.. 5 ay gelir gecer merak etme, is guc'tu derken zmn nasil gecer sasarsin. Insallah kavusursunuz canim..

Ne guzel.. benim sevdigim hep icimde kalacak.. Ne kdr zor bu hasretlik

ah cnm 5 ay saylı gün geçer ya biz ne yapalım aramızda 18 saat var ancak bir kaç aya ben gidiyorum yada o geliyo sen sürekli onunla olmaya alışmışsın o yüzden ayrılınca koymuş sana ondan bu kadar üzülüyorsun alışırsan kendini rahat tutmaya çalış kavuşacağını hayal et o güzel günler ve sevgin için sabret yapacak bir şey yok allah sabir versin

canim belki guleceksin ama su mesela bende de olan timetable'lar var ya. ondan yap valla ise yariyor. ben ilk yaptigimda 18 aydi. simdi bakiyorum 12 ay 4 hafta kalmis :) ne kadar cabuk gecmis. inanamazsin.
yaa ben anlamadim bu timetable ne dir???

Ne guzel.. benim sevdigim hep icimde kalacak.. Ne kdr zor bu hasretlik

canim sanirim sende sevdiginden uzaktasin, hasretlik gercekten dayanilacak gibi degil ama sabrin karsiligi gelicektir. umarim sende bi an once kavusursun sevdigine...

yaa ben anlamadim bu timetable ne dir???

canim sanirim sende sevdiginden uzaktasin, hasretlik gercekten dayanilacak gibi degil ama sabrin karsiligi gelicektir. umarim sende bi an once kavusursun sevdigine...

Evet uzagim, yurtdisinda yasiyorum.. Bizimde yazimiz cok gzl gecmisti araya kis girince siz gibi araya sogukluk giirdi ama o sogukluk gecmedi.. Hasret aldi yuregimi kavuruyor gidiyor.. Allah'tir herseyin dermani.. Sabir etmekten yapilacak baska birsey yok..

InsaAllah tez zamanda kavusrusunuz canim.. Ayni seyleri bende yasadigim icin cok iyi biliyorum..

Ne güzel söyledin ama Allah'tir herseyin dermani..

offf bız aynı sehırde olmamıza ragmen ayda bir defa görüşmek zorunda kalıyoruz çok özlüyorum keske günler hemen geçse dayanamıyorum

offf bız aynı sehırde olmamıza ragmen ayda bir defa görüşmek zorunda kalıyoruz çok özlüyorum keske günler hemen geçse dayanamıyorum

keşkeee canım keşke geçse hemen günler..
bizayda 2 sefer görüşüyoruz ayrı şehirlerde olmamıza rağmen..
sizin noldu kii..sınava falan mı hazırlanıyosunuz:s

ahh 15 gune senin gozune buyuktue elbette, ama 365 gun olmadi ya cok sanslisin.. insallah hafta sonunuz guzel gecer..

sağol canım benimm..
şuan yanımda valla çok mutluyum yaa
allah herkese bu anı nasip etsinn
şimdi burayla ilgileniyorum diye kızıyo..
herkesin yorumlarını okudu ve doğru söylemişler hemen geçicek tabi diyo

5 ay mııı
canım 5 ay dediğin nedir ki yaanii, ve ne güzel 15 günde bir yanına gelme imkanıda var. Hatta iyi olmuş belkide birbirinizi biraz özlersiniz birlikteliğinizin değerini daha iyi anlarsınız ve umarım 5 ayın sonunda son ayrılığınız olur

benim erkek arkadaşımda şehir dışında okuyo daha birinci sınıftayız 3 sene okuucaaktaa askere gidicekte oohoooooo..... dese bana 5 ay değil 10 ay sonra biticek bu mesafe havalara uçardım, şanslısın

çok sağol..seninkide hemmencecik geçer inşallah canım benim
bugün yanımdaydı yarında yanımda 15gün sonra bidaha yanımdaa
ay bugün bi mutluluk var içimde ya hemde çok
seninde 5ayının kaldığı günler gelicek ki

önceden kesin ayrılmayız diyodum ama şuan o kadar kesin bakamıyorum, mesafe olunca çok zor
ama inş dediğin gibi olur iyi eğlenceler size yarındaaaa ne güzeeeeeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…