- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
- Konu Sahibi Darkdreams
3 sene önce 6 ay çıktık çok kavga oldu aramızda ayrıldık psikoloğa gittim ruh dengemi çok bozdu. Canımı yaktı ama ona kızamıyorum ona suç atamıyorum haksız bile diyemiyorum sevdiğinden mi aşık mıyım ondan mı bilmiyorum ufacık nefretim yok. Bugün 3 sene üzerine onu merak ettim bana ulaşmaması için sosyal medya kullanmıyordum numaramı dahi değiştim yazdım ona sosyal medyadan gerçekten değişmişti eskisi gibi değildi hatasını biliyordu beni aramış bulamamış. Bi yönden konuşmak istiyordu kalbim. Mantığım engelliyordu. Mantığımı dinledim konuşmayı kestim unut beni dedim olmuyor işte ciddi düşünsekte ailem karşı çıkar diye düşünüyorum. Seni unutamam dedi. Sosyal medya şifresini biliyordum bilerek değişmiyor. Ey ks halkı şuan gerçekten aşk acısı çekiyorum ben onu 17 yaşımda sevmiştim şuan yaşım 20 bilmiyorum napıcağımı unuturum heralde bilmiyorum sizinle derdimi paylaşıyorum derman olun fikir verin lütfen onu seviyorum. O da beni seviyor. Ben sünni o da alevi bunu söylüyorum aile yapılarımız farklı birbirimize umut verip ilerde ailem karşı çıkar diye korkuyorum