• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok seviyorum fakat ayrılmak zorundayım ve bu ayrılık bana çok zor geliyor yardım edin lütfen

Sevgilinin ailesiyle arası gerçekten kötü mü, emin misin, kanıt var mı?

Ailen haklı olabilir

Uzun süredir bir ilişkim var ve biz artık evlenmeye karar verdik. Bu yaz sözümüz kesilecekti fakat sevgilim ailesiyle kavga ettiği, ailesi tarafından kovulduğu ve işinden olduğu için sözümüz kesilemedi. Sevgilimden en kısa zamanda durumu düzeltmesini istedim ama o beni hala ciddiye almıyor birşey yaptığı yok yaklaşık bir aydır ailesiyle küs benide sürekli oyalıyor durumu düzeltcem diye ailemde oyaladığını ne istediğini bilmediğini düşünüyor ve ayrılmamı istiyorlar bu ilişkiyi artık onaylamıyorlar ne kadar itiraz ettiysemde ayrılcaksın diyorlar başka birşey demiyorlar. Sevgilimde bana umut veriyor halletcem durumları düzeltcem ortalık bi yatışsın ailemle barıştıktan sonra allah izin verirse konuşup halletcem evlencem seninle diyor çok çaresizim siz olsanız ne yapardınız ?
niye hemen caresizim diyosun? Sanki basina neler gelmis dunya tepene yikilmis. Adam ailesiyle kavga etmis. Anasiz babasiz mi gelecek? Kac sene beklemissin 1-2 ay daha bekle.

niye hemen caresizim diyosun? Sanki basina neler gelmis dunya tepene yikilmis. Adam ailesiyle kavga etmis. Anasiz babasiz mi gelecek? Kac sene beklemissin 1-2 ay daha bekle.
Çünkü güvenemiyorum belki beni oyalıyor ne malum barıştıktan sonra sözleneceği daha doğru ailesiyle konuşup arayı düzelteceği ?

Çünkü güvenemiyorum belki beni oyalıyor ne malum barıştıktan sonra sözleneceği daha doğru ailesiyle konuşup arayı düzelteceği ?
Güvenmediğin adamla ilişki yaşıyosun öyle mi? Daha fenası güvenmediğin adamla evlenme planı yapıyosun.

Yazmıyım yazmıyım diyorum. Yok kardeş.

Ayrıl.

Güvenmediğin adamla ilişki yaşıyosun öyle mi? Daha fenası güvenmediğin adamla evlenme planı yapıyosun.

Yazmıyım yazmıyım diyorum. Yok kardeş.

Ayrıl.
bu olaydan dolayı güvenim sarsıldı ve sürekli çok az kaldı diyip hala birşey olmamasıda düşündürdü beni sonuçta durumları hemen düzeltebilirdi isteseydi öyle değil mi ailesi bu sonuçta ömür boyu konuşmayacak değiller

Bak kardeşim. ..
İşi var diyorsun da babasi resti çekince öyle kalmış ortada işte.
İşi yok demektir bu bana göre.
İş sorunu yanında ailesiyle de sorunu var. Kendine yetebilen biri olsa işini eşini kendi seçebilir ama durum öyle gözükmüyor gibi.en azından güvenilir bir işi olsa sana der ki herseyimizi birlikte halledecegiz...ama böyle birşey deme durumu da yok.

kendi işleri olduğu için kendi işinin başına dönmek istiyor fakat babasıyla arası kötü olduğu için iş yerinede gidemiyor
aile içi problemlerde 1 ay aşmak için kısa bir süre ama seni oyaladığını hissetmişsin, aksi halde zaten ona destek olurdun
seni kâle almıyorsa senin de elinde bir şey olmadığını senin de ailenin bu konuda sana baskı yaptığını söyle bakalım tepki ne olacak

Bak kardeşim. ..
İşi var diyorsun da babasi resti çekince öyle kalmış ortada işte.
İşi yok demektir bu bana göre.
İş sorunu yanında ailesiyle de sorunu var. Kendine yetebilen biri olsa işini eşini kendi seçebilir ama durum öyle gözükmüyor gibi.en azından güvenilir bir işi olsa sana der ki herseyimizi birlikte halledecegiz...ama böyle birşey deme durumu da yok.
sıkıntı o değil herşeyi ben hallederim diyor maddi konuda hiç bir sıkıntı yok fakat ben ailem olmadan seni nasıl istemeye geliyim nasıl söz keselim diyor sorun bu süreklide çok az kaldı diyip birşey olmamasıda ona olan güvenimi sarsıyor acaba ailem haklı mı beni oyalıyormu diye düşünmüyor değilim ben konusunu açıncada halletcem ben merak etme diyor ama hala birşey yok

aile içi problemlerde 1 ay aşmak için kısa bir süre ama seni oyaladığını hissetmişsin, aksi halde zaten ona destek olurdun
seni kâle almıyorsa senin de elinde bir şey olmadığını senin de ailenin bu konuda sana baskı yaptığını söyle bakalım tepki ne olacak
Elimden gelen herşeyi yaptım ailemin düşüncelerinide aktardım ona fakat oda benim elimde olan birşey değil ailem olmadan nasıl gelip istiyim seni diyor arayı düzelttikten sonra konuşup halletcem diyor

Back
X