Onu Çok Sıkmışım

Bidahason

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
60
26
3
34
Merhabalar...
Önceki konumda bahsetmiştim. Hayatımda 9 aydır birisi vardı. Kendisi son altı ayda askerdi. Ara ara tartışmalarımız oluyordu falan. En son ki tartışmamızda ipleri tamamen koparmış. Bana karşı soğuk hissettiğini söylemişti. Devam etmek istemediğini söyledi.Daha önce birçok kez sevdiğini söylemişti,mesajla yazmıştı.
Tüm bunlardan sonra bir kere iletişimimiz oldu. Bana onu çok sıktığımı,sürekli nasıl davranması gerektiğimi söylediğimi söyledi.
Şimdi sorum şu ben hala seviyorum ve istiyorum. Askerdeyken çok üstüne gittiğimin de farkındayım. Kabul ettim onu. Geri dönüş istiyorum ama nasıl.
Şu aşamadan sonra nasıl davranmalıyım? İki haftadır unutmak için çabalıyorum ama olmuyor.
O askerdeyken bu hafta sonu için planlarımız vardı. Yanıma gelecekti falan. Bunlar aklıma geliyor üzülüyorum. Bu konuyla ilgili bi mesaj atmak istiyorum ama alacağım tepkiden korkuyorum.
Bana biraz fikir verin lütfen

Istemiyorsa, sevmiyorsa sizde yazmayın. Siz yazmayip ilgilenmeyince zaten otomatikmen sizin değerinizi anlayacaktir, yani kacan kovalanir taktiği
Yok ama değerinizi anlamazsa zaten bu ilişki çoktan bitmistir, ne yaparsaniz fayda vermez :)

Sen üzerine düştükçe o kaçacak hiç arama geriye baktığında kovalayan göremeyince kaçmayı bırakacak

Bizim oralarda eğer adım atacaksa ilişkiyi bitiren atar, adam en son istemiyorum soğudum demiş, sen şimdi mesaj atınca adamı kendinden daha da soğutmaktan başka bi işe yarar mı, pişman olduysa dönmeye çalışır zaten.

Bırakın aşk acısı çekmek, gururunu yere çalmaktan daha iyidir...

ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum
eğer bir insan bir ilişkideki hatasını farkederse adım atmalı
bu gurursuzluk da değildir, yüzsüzlük de değildir
karşı taraf kabul eder, etmez o ayrı iş

evet o ayrılmak istemiş ama sizin tavırlarınız yüzünden
eğer söyledikleri doğru ise, gerçekten onu çok sıktıysanız, üzerine gittiyseniz, bunalttıysanız sizin bir adım atmanız lazım (umarım kendinizi hatalı olduğunuza dair kandırmıyorsunuzdur)
fakat bu adımı atarken de karşı taraftan gelebilecek en olumsuz tepkiye hazır olmak lazım

1 defaya mahsus hatanızı anladığınıza, bundan sonra daha dikkatli olacağınıza dair samimi ve içten bir mesaj yazın. (ama seviyorum, ölüyorum bitiyorum yazmayın, kendinizi acındırmayın yalnızca hatanızı anladığınıza yönelik şeyler yazın)
eğer sen de istersen bir kez daha deneyelim deyin.
yok istemezsen bir daha yazmayacağım deyin ve istemezse bir daha yazmayın

yani insan illa kendisi yüzünden çekip gitmez
karşısındaki insan yüzünden de çekip gider

İstemiyor işte, zorluyorsunuz hala, bırakın ne hali varsa görsün

anlayamıyorum
sanki kadınlar hiç hata yapmazmış, ne yaparlarsa yapsınlar erkekler onları öyle kabul etmek zorundaymış gibi yazılıyor
konu sahibi gerçekten yazıldığı gibi davrandıysa adam tabi ki uzaklaşmak ister
neden illa adam kabul edip, konu sahibinin değerini anlamak, bilmek zorunda ki???

İşte o dediğinizi ben defaya mahsus yapmış olamayacağım. Daha önce de oldu. Biraz kırgın kaldı sonra geri döndü. Bu sefer o lafları ederek ipleri kopardı. O yüzden biraz şüpheliyim. Alacağım tepkiden korkuyorum.

Bence seven insan sabırla karşı tarafın düzelmesini bekler, uyarır öyle hemen sıkıldım senden git demez. Yani erkek ya da bayan her iki taraf içinde geçerli. Konu sahibi yanlış davranmış amenna da, ilk falsoda ayrılmakta çok normal birşey mi sizce?

Hele ki ilişki çok yeni ve adam askerde, askerdeki adam daha duygusal olur ilişkisine daha çok sahip çıkar ve daha çok aranmak ister.

Hepimiz aşık olduk, nelere eyvallah dedik (gerçekten aşıksak), sabırla bekledik karşı taraf hatasını anlasın düzelsin diye. Her hatada hadi ayrılalım demek olur mu ya? Zaten ilişki yeni, daha ilk zorlukta ayrılan adamdan zaten hayır gelmez ki?

O yüzden de arar da ters cevap verirse konu sahibi gereksiz yere daha çok üzülür. Bence bıraksın bu şekilde.

Ne yapıyorsunuz peki, adama nasıl davranıyorsunuz? Ben sadece askerde yaptınız sandım, ilişkinin başından beri mi böyle?

Konuda tam yazmamışım ilk falsom değildi. Çok yaptım aynı şeyi fevriliğimden dolayı. Çok tamam dedi falan ama en sonkinde olmaz dedi.

Ne yapıyorsunuz peki, adama nasıl davranıyorsunuz? Ben sadece askerde yaptınız sandım, ilişkinin başından beri mi böyle?
Çok fevriyim. Normaldede var bu huyum. İstediğim şey hemen olsun istiyorum. Cevap hemen alamayınca tepki veriyorum. Başından beri yaptım. En ufak bir şeyde bitsin falan dedim. Numarasını sildim,faceten sildim. Sonra yapamadım geri adım attım falan. Böyle şeyler. Sıkıyosun dediği konu. Her an her dakika ilgi bekliyosun anlamında dedi.

Konuda tam yazmamışım ilk falsom değildi. Çok yaptım aynı şeyi fevriliğimden dolayı. Çok tamam dedi falan ama en sonkinde olmaz dedi.

Neler yapıyorsun adama? Çok mu arıyorsun, çok mu karışıyorsun, çok mu bağırıp trip atıyorsun. Yani ciddi insanı soğutacak cinsten mi? Öyleyse yorumum değişebilir, ayrıldıysa adam sebebi var derim. Ama yine de arama, adam soğudum demiş sonuçta.

Ok üst mesajda yazmışsın...

Çok sık aramıyorum sadece fazla ilgi bekledim belki askerdeki birinden. Mesajlara hemen cevap alamayınca parlıyordum. Bitsin falan diyordum bunlar.
Yok aramamaya karar verdim zaten haklısınız.

Çok sık aramıyorum sadece fazla ilgi bekledim belki askerdeki birinden. Mesajlara hemen cevap alamayınca parlıyordum. Bitsin falan diyordum bunlar.
Yok aramamaya karar verdim zaten haklısınız.

Yaş küçük sanırım, küçük yaştaki ilişkilerin 10 da 9'undaki problem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…