Onu Çok Sıkmışım

Çok sık aramıyorum sadece fazla ilgi bekledim belki askerdeki birinden. Mesajlara hemen cevap alamayınca parlıyordum. Bitsin falan diyordum bunlar.
Yok aramamaya karar verdim zaten haklısınız.

Öyleyse adam haklı.Biri beni böyle sıkıştırsa çıldırırım.Ve adımı o kişiden beklerim.
Bence bir şey kaybetmezsiniz ben de muzurtilki gibi düşünüyorum bu konuda.
Evet bazen insan gururunu hiçe sayar,belki daha kötü olacağını bile bile ama bence böyle anlar bile güzeldir ileride vay be ne çok hoşlanmışım der güler geçersiniz olmazsa bile.

ben de bi kez olsun araman ya da yazman taraftarıyım. hani onun hatası yüzünden bitmiş olsa, ya da ortada bi sebep yokken bitirmiş olsa sakın arama derdim. ama bu durumda sen hatalıymışsın ki bunu kabul de ediyorsun. son bi kez mesaj at eğer seni seviyorsa zaten şu an o mesajı bekliyordur, hatanı anladığını söyle, çok fevri davrandığını, bi daha dikkat edeceğini söyle, ölüyorum aşkından sensiz yapamıyorum deme sakın, ama onu özlediğini söyle.

sonra onun tepkisine göre çiz yolunu. baktın ki o mesajdan sonra bile adım atmıyor, o zaman bitirirsin yoluna bakarsın.

hatalı bi insanın aramaması, üstelik hatasının farkında olmasına rağmen aramaması saçma bana göre.

Yani haklısınız belkide. Alacağım tepki canımı acıtır. Üstelik o gün çok kızıp whatsappatn engelledi beni.

Canim zaten istemeyip bitiren o. Niye yazip da kendini kucultesin ki?
Ayyy vallaha sen de haklısın. Bilemiyorum ki. Ben sadece sevdiğini düşünüyordum gerçekten. Gelecekle ilgili şeylerden bahseden oydu hep. Ne bileyim yau beceremiyorum ben bu işleri. Elime yüzüme bulaşıyo.

Çok yaptım ben onu daha önce. Her seferinde biraz zaman ver diyip sakinleşince döndü. Ama şimdi hep aynısın diyip umursamayabilir. Onun da hatalı tarafları yok muydu vardı tabiki. Dengesizdi biraz. Bi gün çok ilgili,pervane bi gün belli değil seviyor mu falan. Bilemiyorum.

bazı noktalarda farklı düşünüyorum maalesef
öncelikle ilk falso olduğu kanaatine nasıl vardınız bilmiyorum ama konu sahibinin ilk falsosu değil bu
önceki konusuna tekrar bakmadım ama az çok hatırlıyorum, aynı sebepten çok problem yaşamışlardı, erkek arkadaşı kendisini uyarmıştı bir kaç kere

bence zaten yeni ilişkilerde tahammül olayı azdır, gelişmiş ilişkilerde değil
karşındaki insanı tanıma aşamasındasındır ve görürsün ki uygun değildir, yol yakınken döneyim dersin
evet aşık olunca çok şeye katlanır insan fakat bence bu yeni ilişkilerde olmaz
yeni ilişkilerde aşığım sanırsın sonra bir anda küçücük bir şeyden bile soğuyabilirsin
fakat ilişki ilerledikçe daha çok bağlanırsın, iliğinde kemiğinde hissedersin (monotonluk ayrı birşey)

nasıl ki bir erkek hata yaptığında özür dilese de dönsem diye düşünüyorsa kadınlar
hatalı olduklarında da özür dileyip dön diyebilmeliler

Yapıcı yorumların için teşekkür ederim muzurtilki. Ben o özür dileyip geri dön olayını nasıl yaparım şu saatten sonra bilemem.
Dönse bile nasıl oluruz onu da bilmiyorum. Sadece askerden sonra her seyin güzel olacagını düşünüyorduk ikimizde.

ama çok yapman neyi değiştirir ki, bi daha yapmayacağım deyip yapmaya devam ettikten sonra? bi daha yapmam dikkat ederim diyorsun çocuk barışıyor sonra yine aynı.. sonra yine kızıyor yine bi daha dikkat edicem diyorsun sonra yine aynı şeyi yapıyorsun. yani ben söylediğinden bunu anladım. o zaman bi daha dikkatli olacağını söyleyince ciddiye almayabilir doğal olarak. o konuda hatalısın.

ama onun da hataları varmış bi gün iyi bi gün kötü falan hiç sevmem dengesiz insanları. çok yorarlar harbiden sinir sistemi kalmaz insanda. sen bilirsin o zaman içinden ne geçiyorsa onu yap, hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim. Amin herkes için hayırlısı. Haklısın ikimizin de hatalı yönleri var.

Ben sizin ilk konunuza yorum yazmıştım hatırladım 2 hafta ancak oluyor. Askerlikle ilgili...
Ben de asker yolu bekledim, çok hatalı bir hareket, belki intikam amaçlı sizi terk etti son anda vb. diye.
Siz hala geri döndürme peşinde misiniz sevgilinizi? Bence unutun ve yolunuza bakın.

Yıpranmış bir ilişki sizinkisi, Amerika ikinci kez keşfedilmez.
Daha önce de dediğim gibi, zamanla unutursun, 2 hafta çok taze zaten.

Sonradan dedi ilk falso değilmiş, o kanaate varma sebebim ilkmiş gibi anlatması.

Ben de bazı ilişkilerde sonuna kadar gidilme taraftarıyım, gurur falan dinleme derim hele ki çok emek verilen eski ilişkilerde ama senden soğudum demek seni istemiyorum demektir bana göre, hani ilişkiyi bitiren tarafın son sözü önemli, bu söz bana geri dönüşü yok gibi geldi. Mesaj atsa, özür dilese, ağzıyla kuş tutsa bile sanki dönüş yok, 2-3 hafta olmuş.

Evet haklısınız. Ama unutamıyorum.

Bende ona dedim daha önce istemiyorum bitsin,gitsin diye. Belkide kendince intikam aldı. Canımı yakmak istedi olabilir haklısınız artık geri dönüşümüz yok. Fakat ben bu süreci atlatamıyorum.

Ben de konu sahibinin yapmayacağım yapmayacağım deyip deyip aynı hatalara devam ettiğini bilmiyordum
Bence de zor artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…