Valla pek küçük de sayılmaz ki. 25 yaş.Yaş küçük sanırım, küçük yaştaki ilişkilerin 10 da 9'undaki problem.
Çok sık aramıyorum sadece fazla ilgi bekledim belki askerdeki birinden. Mesajlara hemen cevap alamayınca parlıyordum. Bitsin falan diyordum bunlar.
Yok aramamaya karar verdim zaten haklısınız.
Yani haklısınız belkide. Alacağım tepki canımı acıtır. Üstelik o gün çok kızıp whatsappatn engelledi beni.Öyleyse adam haklı.Biri beni böyle sıkıştırsa çıldırırım.Ve adımı o kişiden beklerim.
Bence bir şey kaybetmezsiniz ben demuzurtilki gibi düşünüyorum bu konuda.
Evet bazen insan gururunu hiçe sayar,belki daha kötü olacağını bile bile ama bence böyle anlar bile güzeldir ileride vay be ne çok hoşlanmışım der güler geçersiniz olmazsa bile.
Ayyy vallaha sen de haklısın. Bilemiyorum ki. Ben sadece sevdiğini düşünüyordum gerçekten. Gelecekle ilgili şeylerden bahseden oydu hep. Ne bileyim yau beceremiyorum ben bu işleri. Elime yüzüme bulaşıyo.Canim zaten istemeyip bitiren o. Niye yazip da kendini kucultesin ki?
Çok yaptım ben onu daha önce. Her seferinde biraz zaman ver diyip sakinleşince döndü. Ama şimdi hep aynısın diyip umursamayabilir. Onun da hatalı tarafları yok muydu vardı tabiki. Dengesizdi biraz. Bi gün çok ilgili,pervane bi gün belli değil seviyor mu falan. Bilemiyorum.ben de bi kez olsun araman ya da yazman taraftarıyım. hani onun hatası yüzünden bitmiş olsa, ya da ortada bi sebep yokken bitirmiş olsa sakın arama derdim. ama bu durumda sen hatalıymışsın ki bunu kabul de ediyorsun. son bi kez mesaj at eğer seni seviyorsa zaten şu an o mesajı bekliyordur, hatanı anladığını söyle, çok fevri davrandığını, bi daha dikkat edeceğini söyle, ölüyorum aşkından sensiz yapamıyorum deme sakın, ama onu özlediğini söyle.
sonra onun tepkisine göre çiz yolunu. baktın ki o mesajdan sonra bile adım atmıyor, o zaman bitirirsin yoluna bakarsın.
hatalı bi insanın aramaması, üstelik hatasının farkında olmasına rağmen aramaması saçma bana göre.
Bence seven insan sabırla karşı tarafın düzelmesini bekler, uyarır öyle hemen sıkıldım senden git demez. Yani erkek ya da bayan her iki taraf içinde geçerli. Konu sahibi yanlış davranmış amenna da, ilk falsoda ayrılmakta çok normal birşey mi sizce?
Hele ki ilişki çok yeni ve adam askerde, askerdeki adam daha duygusal olur ilişkisine daha çok sahip çıkar ve daha çok aranmak ister.
Hepimiz aşık olduk, nelere eyvallah dedik (gerçekten aşıksak), sabırla bekledik karşı taraf hatasını anlasın düzelsin diye. Her hatada hadi ayrılalım demek olur mu ya? Zaten ilişki yeni, daha ilk zorlukta ayrılan adamdan zaten hayır gelmez ki?
O yüzden de arar da ters cevap verirse konu sahibi gereksiz yere daha çok üzülür. Bence bıraksın bu şekilde.
Yapıcı yorumların için teşekkür ederim muzurtilki. Ben o özür dileyip geri dön olayını nasıl yaparım şu saatten sonra bilemem.bazı noktalarda farklı düşünüyorum maalesef
öncelikle ilk falso olduğu kanaatine nasıl vardınız bilmiyorum ama konu sahibinin ilk falsosu değil bu
önceki konusuna tekrar bakmadım ama az çok hatırlıyorum, aynı sebepten çok problem yaşamışlardı, erkek arkadaşı kendisini uyarmıştı bir kaç kere
bence zaten yeni ilişkilerde tahammül olayı azdır, gelişmiş ilişkilerde değil
karşındaki insanı tanıma aşamasındasındır ve görürsün ki uygun değildir, yol yakınken döneyim dersin
evet aşık olunca çok şeye katlanır insan fakat bence bu yeni ilişkilerde olmaz
yeni ilişkilerde aşığım sanırsın sonra bir anda küçücük bir şeyden bile soğuyabilirsin
fakat ilişki ilerledikçe daha çok bağlanırsın, iliğinde kemiğinde hissedersin (monotonluk ayrı birşey)
nasıl ki bir erkek hata yaptığında özür dilese de dönsem diye düşünüyorsa kadınlar
hatalı olduklarında da özür dileyip dön diyebilmeliler
Çok yaptım ben onu daha önce. Her seferinde biraz zaman ver diyip sakinleşince döndü. Ama şimdi hep aynısın diyip umursamayabilir. Onun da hatalı tarafları yok muydu vardı tabiki. Dengesizdi biraz. Bi gün çok ilgili,pervane bi gün belli değil seviyor mu falan. Bilemiyorum.
Teşekkür ederim. Amin herkes için hayırlısı. Haklısın ikimizin de hatalı yönleri var.ama çok yapman neyi değiştirir ki, bi daha yapmayacağım deyip yapmaya devam ettikten sonra? bi daha yapmam dikkat ederim diyorsun çocuk barışıyor sonra yine aynı.. sonra yine kızıyor yine bi daha dikkat edicem diyorsun sonra yine aynı şeyi yapıyorsun. yani ben söylediğinden bunu anladım. o zaman bi daha dikkatli olacağını söyleyince ciddiye almayabilir doğal olarak. o konuda hatalısın.
ama onun da hataları varmış bi gün iyi bi gün kötü falan hiç sevmem dengesiz insanları. çok yorarlar harbiden sinir sistemi kalmaz insanda. sen bilirsin o zaman içinden ne geçiyorsa onu yap, hakkınızda hayırlısı olsun.
bazı noktalarda farklı düşünüyorum maalesef
öncelikle ilk falso olduğu kanaatine nasıl vardınız bilmiyorum ama konu sahibinin ilk falsosu değil bu
önceki konusuna tekrar bakmadım ama az çok hatırlıyorum, aynı sebepten çok problem yaşamışlardı, erkek arkadaşı kendisini uyarmıştı bir kaç kere
bence zaten yeni ilişkilerde tahammül olayı azdır, gelişmiş ilişkilerde değil
karşındaki insanı tanıma aşamasındasındır ve görürsün ki uygun değildir, yol yakınken döneyim dersin
evet aşık olunca çok şeye katlanır insan fakat bence bu yeni ilişkilerde olmaz
yeni ilişkilerde aşığım sanırsın sonra bir anda küçücük bir şeyden bile soğuyabilirsin
fakat ilişki ilerledikçe daha çok bağlanırsın, iliğinde kemiğinde hissedersin (monotonluk ayrı birşey)
nasıl ki bir erkek hata yaptığında özür dilese de dönsem diye düşünüyorsa kadınlar
hatalı olduklarında da özür dileyip dön diyebilmeliler
Evet haklısınız. Ama unutamıyorum.Ben sizin ilk konunuza yorum yazmıştım hatırladım 2 hafta ancak oluyor. Askerlikle ilgili...
Ben de asker yolu bekledim, çok hatalı bir hareket, belki intikam amaçlı sizi terk etti son anda vb. diye.
Siz hala geri döndürme peşinde misiniz sevgilinizi? Bence unutun ve yolunuza bakın.
Yıpranmış bir ilişki sizinkisi, Amerika ikinci kez keşfedilmez.
Daha önce de dediğim gibi, zamanla unutursun, 2 hafta çok taze zaten.
Bende ona dedim daha önce istemiyorum bitsin,gitsin diye. Belkide kendince intikam aldı. Canımı yakmak istedi olabilir haklısınız artık geri dönüşümüz yok. Fakat ben bu süreci atlatamıyorum.Sonradan dedi ilk falso değilmiş, o kanaate varma sebebim ilkmiş gibi anlatması.
Ben de bazı ilişkilerde sonuna kadar gidilme taraftarıyım, gurur falan dinleme derim hele ki çok emek verilen eski ilişkilerde ama senden soğudum demek seni istemiyorum demektir bana göre, hani ilişkiyi bitiren tarafın son sözü önemli, bu söz bana geri dönüşü yok gibi geldi. Mesaj atsa, özür dilese, ağzıyla kuş tutsa bile sanki dönüş yok, 2-3 hafta olmuş.
Ben de konu sahibinin yapmayacağım yapmayacağım deyip deyip aynı hatalara devam ettiğini bilmiyordumSonradan dedi ilk falso değilmiş, o kanaate varma sebebim ilkmiş gibi anlatması.
Ben de bazı ilişkilerde sonuna kadar gidilme taraftarıyım, gurur falan dinleme derim hele ki çok emek verilen eski ilişkilerde ama senden soğudum demek seni istemiyorum demektir bana göre, hani ilişkiyi bitiren tarafın son sözü önemli, bu söz bana geri dönüşü yok gibi geldi. Mesaj atsa, özür dilese, ağzıyla kuş tutsa bile sanki dönüş yok, 2-3 hafta olmuş.
Yanii öylede uzaklık vs ne yapacağımı bilemediğimden hep öyle davrandım.Ben de konu sahibinin yapmayacağım yapmayacağım deyip deyip aynı hatalara devam ettiğini bilmiyordum
Bence de zor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?