onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

onun bana olan sevgisinden o kadr emin dim ki beni asla bırakmaz dedim kendi kendime herşeyimi verdim ona beni bırakma dedim ortada kalmış gibi hissettim kendimi seni hiç umursmıyorum neval düş yakamdan nasıl kızsın sen sümük gibi yapıştın dedi dün o kadr çareszdim ki dedim son bir sanş ver bir zamn sonra ozamn deneyelim olmazsa biter dedim tamm dedi ama bir süre beni arama dedi tamm dedim ama dedim beni bekle dedi ben başka kızlrla birliktede olurum dedi ona söz veremiyorum bu çocuk benden önce kimseyle birlikte olmamıştı çok koydu bu lafı bana :(

size bir şey söylim bu cocugu bırakın bırakın bırakın !... yolunuza devam edin .

Son düzenleme:
hayatım aynı bende kocama yapıyorum çok sıkıyorum onu biliyorum ama elim de deyil yani çünkü ğüvenimi sarstı ama bir biri mizi çok seviyoruz ben ce ara verme ara söyle ben böyleyim de yanlış seyler söz verme değişecem diye çümki değişmen imkansız kendini böyle sevdir .ara

aradım seni artık sevmiyorum dedi birgünde nasıl bitti sevgisi :( ama o bana hiç yanlış yapmadı ki

Ya canım sevmiyormus iste bitirdi. Bence onun seni bu kadar asagılamasına izin verme !! :delphin:

ya sana acık acık sevmıyorum demiş.daha hangi umudun peşindesiniz. belkide baskasını buldu sizin onun ustune cok dusmenızıde bahane olarak gösterdi. bence bu kadar gururunuzu ayaklar altına almayın. siz peşinden kosuyorsunuz onun umrunda değil .kendinizi harab etmeyi bırakıp yolunuza devam edin. bide kaç yasındasınız sorabilirmiyim ?

şuu bırakınn unutun diyen bayanlara hastayım yaa keşke sizler gibi olsak bizde bende 2.5 senelik sevgilim tarafından terkedildim..sürekli okuyorum bu ara bide çok fazla böyle terkedılen kızlar biride ben tabiki..hep bölee unutun falan demek nasıl kolay..sadece yaşayanlar anlıyo gerçekden..yaa emek var geçmiş var yaşanılan herşeyi bianda silmek nasıl bu kadar basit..neyse bnce mücadele et ilişkini kurtarmak için sevmiyorum diyomuş msj atıyomus niye irtibatı tamamen kesmiyo?bence çokda üstüne düşme ama bırakmada..;)

o bırakın diyenlerden biri de benim :)) bırak demek bana kolay geliyo ama ben sonucta bu sıkıntısı olan arkadasa yardımcı olmak istedim onun anlattıgı kadarıyla. tabiki bi baskasının ilişkisi içinde neler yasanıyo ne olup bitiyo biz bilemeyiz. ama arkadas 11 gun önce kavga ettik diyor. eger bu ayrılık böyle gunlerce haftalarca devam edıyosa nıye bu zamana kadar beyefendıden olmlu bi cvb gelmemiş hala. bide ustune ustelık sevmıyorum demiş.sinirliyse bi insanın siniri 11 gundur gecmezmi? 11 gün boyunca sinirinden mı sevmıyorum dıyor. yinede herseyin hayırlısı ama yazdıgım mesajların sonuna kadar arkasındayım :1rolleyes:

Canım benim ya neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.Kendi başlığımda da yazdım sana bırak daah fazla arama.Benim kadar kendini ona ezdiren olmamıştır emin ol, elinden tutup bırakmadım beni bırakma diye ama çekti ellerini nasıl rezil bi durumdaydım.İçim kan ağlasa da hala ilk günkü gibi aşık olsam da, sadece içimde yaşıyorum bunları ve burada paylaşıyorum.O bilmesin bırak ne hali varsa görsün, emin ol senin gibisini bulamayacak.Umarım seninki de benim ki de anlar bir gün geri gelirler.Ben inanmıyorum bu kadar yıllık ilişkiyi bir anda silip atacaklarını.Elbet bizden güçlüler ama mutlaka yokluğumuzu hissederler.Tel dileğim herşeyin istediğimiz gibi olması sabrediyorum ben de=(

şuu bırakınn unutun diyen bayanlara hastayım yaa keşke sizler gibi olsak bizde bende 2.5 senelik sevgilim tarafından terkedildim..sürekli okuyorum bu ara bide çok fazla böyle terkedılen kızlar biride ben tabiki..hep bölee unutun falan demek nasıl kolay..sadece yaşayanlar anlıyo gerçekden..yaa emek var geçmiş var yaşanılan herşeyi bianda silmek nasıl bu kadar basit..neyse bnce mücadele et ilişkini kurtarmak için sevmiyorum diyomuş msj atıyomus niye irtibatı tamamen kesmiyo?bence çokda üstüne düşme ama bırakmada..;)
Ah işte ben de bunu diyorum=( Evet unutmak gerekiyor ben de isterim ama olmuyor işte o kadar kolay değil sadece yaşayan anlar bunu=(

ben sadece size yönelik konuşmadım arkdası çok iyi anlıyorum neler yasadıgını falan çünkü onun cektıgı acıyı ben 1 aydır çekiyorumm vee sadece burda deil başka açılan topiclerdede unut demek okadr kolaydır tabiki sizler için amaa gerçekden unutulmuyo.unut boşver gitsin diyolarr..sağolsunlarr zahmet edip yorum yapıyolar moral vermek amacıyla ama bilmiyorum..bu derdi olan arkdasım unutabiliyosa ne mutlu ona a.s.

yok anladım sadece bana yönelık konusmadıgınızı benı yanlıs anlamayın :))
bnde kendi ilişkimde sorunlu dönemler yasadım.suan ıyıyız ama sonumuz nolur bilemem.unutmak da kolay değil bilirim. ama olması gereken bu herkes her istedigi kişiyle mutlu olmuyo malesef .. ne diyim herkesin hakkında hayırlı neyse o olsun..sadece zamana ihtiyac var..

aynen cnmm sende beni yanlış anlamaa acımızz büyükk görüyosun :)
aynen hepimizin adında hayırlısı olsun hayırlıysa saten elbet dönüp dolaşıp tekrar bi şekilde hayatımızda olurlar..hayırlı olmıcaklarsaa saten yok olsunlar..

hayatmı acımasızz hayatın içindekilermi anyalamıorum....:(:(:

hayatın içindekiler acımasız...

o kadr çok pişman oldum ki küçük bir hediye yollyım dedim belki yumuşar dedim tam siparişi verdim ya kzım yollama böyle şeylr bitti diyorum dedii anlamıyor musun dedi dedim kim bitirti bu kadr çacuk unutturdu ya her gece ben uyurken bana konuşrdu bu adam sen karım olacaksın dedi herşeyimi aldı ortada kalmış gibi hisediyorum kendini bana yamıyorsun dedii :( ben güvendim bana demişti ki benim kaldıramcağım tek şey aldatılmak demiş ti 1.5 yıl kafamı kimseya kaldırmadım ben sadece sıktım zamnda istedim dedim bir zamn sonra bana şans ver dedim veriyorum dedi sonra sana acıyorum dedi bana bende sana hakkımı helal etmiyoum dedim biz farklı şehirlerdeyiz çalıştığım için yüz yüze konuşmıyoruz belki yüzümede seni sevmiyorum deseydi anlrdım ama çok tüketti beni :(

onun bana olan sevgisinden o kadr emin dim ki beni asla bırakmaz dedim kendi kendime herşeyimi verdim ona beni bırakma dedim ortada kalmış gibi hissettim kendimi seni hiç umursmıyorum neval düş yakamdan nasıl kızsın sen sümük gibi yapıştın dedi dün o kadr çareszdim ki dedim son bir sanş ver bir zamn sonra ozamn deneyelim olmazsa biter dedim tamm dedi ama bir süre beni arama dedi tamm dedim ama dedim beni bekle dedi ben başka kızlrla birliktede olurum dedi ona söz veremiyorum bu çocuk benden önce kimseyle birlikte olmamıştı çok koydu bu lafı bana :(

Siz kafanızda kurduklarınıza inanarak onu yüceltiyorsunuz, tüm mesajlarınızı okudum her yerde onun ne harika bir insan, size destek olduğundan bahsetmişsiniz... Bu, sizin onu görmek istediğiniz hali... Belki vaktiyle hakkı da geçmiştir gerçekten, tarafsız bakan birine sormak lazım fakat artık aynı şeyleri hissetmiyor... Daha ne söyleyebilir ki sizin kabullenemiyor oluşunuz onun kalbindeki soğukluğu ısıtamaz, hele üstüne gitmeye devam ederseniz daha da emin olur hissizliğinden... :delphin:

Kendinizi avutmak için "Bir günde sevgisi bitmez, sevdiği halde neden bunu yapıyor" demeyin, bu sizi daha çok üzmekten başka bir şeye yaramaz... Bir günde bitmedi zaten, bu bir süreçti ve sürecin sonuna geldiğinizde haberiniz oldu sizin... Hala sevdiğini düşünerek kendinize yersiz bir umut aşılıyor ve dilediğiniz ihtimali düşleyerek kendinize daha büyük zarar veriyorsunuz... :1closedeyes:

Biz size destek olmak için bir şeyler söylesek, "Hala seviyor, sana dönecek" desek mesela... Mantığınızı dinlediğinizde hak verebilir misiniz bize? Bu adamın kafasına silah mı dayadılar "Bu kızı bırak!" diye, neden artık umursamadığını söylesin? Ne sebebi olur bunun gerçekliği dışında? Bunu bu açıklıkla kabul etmemek size daha çok zarar veriyor... Tabii dikkatli bakmayan göz bu ifadeleri zalimce bulur... Oysa kendini kandıran zulmedenin ta kendisidir...Uzun vadede bu umut sizi her şeyden, hayattan soğutacak, "kangren olduysa bacağı kesin" bu yarayı taşıyarak "canınızdan olmayın"... şakkıdı

takma kafan diycem, ama boş biliyorum
ama önüne bak, geçmişe mazi denir, umutlu olmak iyi güzel hoş da bu kadar ağır laflar eden adamdan ne hayır gelir? bekaret madem senin için bu kadar önemli, evlenmeden birlikte olmasaydın. ayrıca nolur ortada kalmak deyimini kullanma, kendine bu kötülüğü yapma. onunla barışmazsanız ve hayatına ilerde başkası girerse, o seni her halinle kabullenibiliyosa dogru insandır zaten, seni bekaretin icin değil sen oldugun icin seven adamdır.

Back
X