onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

bu çocuk benimle ilk tanıştığında ben yeni bir ilişkiden çıkmıştım çok büyük destek vermişti bana ama şimdi çok zor günler geçiriyom sosyal haytmda da ama banane diyip gittiii her mesjıma küfür eerek cevap veriyo artık onu insanlıktan çıkarmışm öyle diyo bu saatten artık hiç birşey yapmıyorum sağolun heğiniz desteğiniz için

tamam öğrendim şimdi senin hikayeni de:)
aynen iddialı şekilde söylüyorum dönmezse gel bul beni:)
hatalarını da söyleyeyim sakııın sakın bi daha yok ben değiştim de tekrar deneyelim de tarzı mesaj falan atma
sen bunları yaptıkça dönmesini geciktirirsin söyleyeyim
sen vazgeçemediğini gösterdikçe, o daha da şımarıcak
amaan diyecek nasılsa cepte, istediğim an benim tekrar diyecek
gayet mutlu mesut eğlencesine devam edecek
haaaa ne zamanki senden haber alamıcak, senle iletişimi bir anda bıçak gibi kesilecek
o zaman bi noluoruzz lann olcak:)
bide fırsatın varsa ona mutlu oldugun, gününü gün ettiğin tamamen unutmuş hayatını yaşayan biri oldugun haberlerini de uçur ( haa bunu sakın sen yapma tabii başka doğal kanallarla olsun) paçası tutuşsun
ondan sonra gör bak ilk kaybetme korkusu başlar
vayy beni unuttuysa , ya başkasını bulursa korkuları başlar
bide bakmışsın o korkular onu seni ayagına kadar getirmiş
ondan sonra da döner misin yoksa istemem mi dersin sana kalmış
dönecek olursan d bilemiyorum eskisi gibi değilim, duygularım kalmadı sanki ayakları yap
muhtemelen onarırım, herşeyi eski haline getiririm ayakları yapacaktır ;)

Not: Tecrübeyle sabittir ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
hani bir insana tam güvenirsiniz ya bende o oldu çok güvenmiştim bu adam demiştim ama bittii istedğim zamndı bana zamn verseydi neyse artık çok boş değil mi :(

hatalarını da söyleyeyim sakııın sakın bi daha yok ben değiştim de tekrar deneyelim de tarzı mesaj falan atma
haaaa ne zamanki senden haber alamıcak, senle iletişimi bir anda bıçak gibi kesilecek
bide fırsatın varsa ona mutlu oldugun, gününü gün ettiğin tamamen unutmuş hayatını yaşayan biri oldugun haberlerini de uçur ( haa bunu sakın sen yapma tabii başka doğal kanallarla olsun) paçası tutuşsun
dönecek olursan d bilemiyorum eskisi gibi değilim, duygularım kalmadı sanki ayakları yap

bu güne kadar hep diyordum ki mesj at düzelir diye bu satten sonra hiç birşey yapmıyorum çok güçlü olacğım artık geçcek biliyorum keşke biraz çenemi tutsaydım ilk ayrıldığında bireşy yapmasydım ama çok geç hayırlısı buymuş :(

hani bir insana tam güvenirsiniz ya bende o oldu çok güvenmiştim bu adam demiştim ama bittii istedğim zamndı bana zamn verseydi neyse artık çok boş değil mi :(

bence artık önüne hedefler koymalısın böle insanlar için canını yakman kötü evet diyorsundur belki gelsin ben inanıyorum mutlu olabiliriz tekrardan bende demiştim zamanında ama inan gercekten gelsede bu yaralar onda kapansada körü körüne sevsen bile kapanmaz hatta bu cocuk sana geri döner ve sen kabul edersen kendine yaptın en büyük saygısızlık olur

bu güne kadar hep diyordum ki mesj at düzelir diye bu satten sonra hiç birşey yapmıyorum çok güçlü olacğım artık geçcek biliyorum keşke biraz çenemi tutsaydım ilk ayrıldığında bireşy yapmasydım ama çok geç hayırlısı buymuş :(

o şekilde düşünme keşke mesaj atmasaydım diye..
tamam olan olmuş ama işin şu OLUMLU boyutu var bir de
sen ona mesaj attın iyice şımarttın, senin ondan vazgeçemeyeceğine iyice inanmasını güvenmesini sağladın
bir bakıma bunun iyi bir şey oldugunu söyleyebilirim
çünkü
İnsana en çok inandığı güvendiği şeylerin tepetaklak olması koyarsengözlerimebaksanab
e şimdi senin ondan vazgeçemeyeceğine ekstra inanıyor görsün bakalım tepetaklak oldugunda o ekstra inanç ne hale geliyorkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
öyle garip ki ben ondan çok üstnüm her acıdan 2 üniversite mezunu istanul gibi bir şehirde yalnız yaşan tek başına ayakları üzerinde duran biriyim o küçük bir ege kasabasında ailesi ile birlikte daha üniversite okuyo diyorum neden böyle yenik düşüyorsun bu çocuğa şimdi onun okulana istesem hoca olarak giderim param var pulum var onun bana göre hiç birşeyi yok ama ben herşyi göze almıştım :(

sevgi ilgi sıtatüyle olmuyorki sen böyle hissettirdiysen bu işin sonu zaten hoş değil.havam yeter benim gibi bir büyüklük hissettim senin anlatımından

bravo vallavereliniortak ayrılıkta erkegi getirmenin en güzel yolu

bekaret :( dedim hüseyin orta mı kalcağım banane dedi :(

Yazdıgından anladıgım kadarıyla cevap veriyorum. Bekaret meselesi yüzünden mi bu kadar ısrarcısın adam istemiyor iste ve kabul etmeyecek gibi görünüyor barısmayı. :gitme:

Gel vazgec artık arkadasım kendini bu kadar kücük düsürme artık.
:delphin:

öyle garip ki ben ondan çok üstnüm her acıdan 2 üniversite mezunu istanul gibi bir şehirde yalnız yaşan tek başına ayakları üzerinde duran biriyim o küçük bir ege kasabasında ailesi ile birlikte daha üniversite okuyo diyorum neden böyle yenik düşüyorsun bu çocuğa şimdi onun okulana istesem hoca olarak giderim param var pulum var onun bana göre hiç birşeyi yok ama ben herşyi göze almıştım :(

Birincisi bu tabirler çok yanlış.
herşeyi göze almak böyle birşey değildir.
okulla şehirle parayla adam olunmuyor.

Bekaret konusuna gelince.
sevgilinle sevişiyorsan kendi isteğinde ayırlıkta beni ortada bıraktı deme hakkın olmaz,
bunun için sana tecavüz etmiş olması gerek.
istemişsin sevişmişssin bekaretin gitmiş.
baskıdan boğmuşsun kendinden soğutmuşsun
şimdi bekaret hesabı nedir.
Madem bukadar önemliydi sabretseydin evlenene kadar.

Ne seni ne de sevgilni suçlayamam,
Terkedilmek bu sözleri duymak kötüdür kesinlikle katılıyorum,
Ama kıskançlık baskı sorgu sevgiyi yer bitirir,
ve öyle bir bitirirki insanın kendi bile şaşar nasıl oldu bu diye,

Teselli edemicem seni
kendini toparlarsın umarım biran önce
Evet ayrılık çok berbat birşey
Ama eninde sonunda geçicek.

seni neden bıraktığı belli sevdiğini bu şekilde görüyosan çok üzücü. burda arkasından bunu söyleyebiliyorsan demekki oda bazı şeyler hissetmiş. yapacak bir şey yok:delphin:

Şu saatten sonra "Dönsün ya da gününü görsün" hesabı yapılmaz... "Paçası tutuşsun, hatasını anlasın da aklı başına gelsin" denecek bir adamdan bahsedilmiyor burada... Siz nasıl onun izlerini yok edersiniz yahut da kalan acılarınıza rağmen hayatınıza devam edersiniz onu düşünmelisiniz... Aman aklınız karışmasın, "Vaktiyle canını sıktım, tekrar denersek hatalarımızı telafi ederiz" diye düşünüp aynı filmi çevirmeyin... :olmaz:

"Keşke" deyip duruyorsunuz da iyi ki üzerine gidip canını sıkmışsınız yoksa kendince faydalanmaya devam edecekti sizden... Bugün her şey düzelse Ona bir şey olmaz olan yine size olur... Siz ilişkinizde yaşanan ufak bir pürüzden değil bizzat ilişki yaşadığınız adamdan kurtulmalısınız... Aman aman çareler(belanızı) aramayın geri döndürmek için... :1closedeyes:

ben kendimi yeterince yanlış ifade ettim demek ki benim eğitimimi sevgimle bir alaksı yok suan tek başıma herşeye gögüs geriyorum neden ona yaniliyorum diyorum bekarete gelince o bir anlık psikoljı zaten bununla ilgili ona diyecek bir lafım yok zorla olmadı ya ama ben burda sen bunu hak etmişin gibi şseyle okuyonca kendimi kötü hissttmi doğrusu

ben onu koşulsuz sevdim o hep derdi bana ne kadr güçlüsün tek başına istanbulda ysşamyı göze aldın diye onun için dedim ben ben onu bu kadr çok severken onu nasıl ezebilirim altımda 11 gündür altüst durumdayım sizinle dertleşerk yol bulmaya çalışıyom artık ben kendimi ondan üstün görsem havam batsın desem sizce bu kadr acı çekermiyim:(

ben onu koşulsuz sevdim o hep derdi bana ne kadr güçlüsün tek başına istanbulda ysşamyı göze aldın diye onun için dedim ben ben onu bu kadr çok severken onu nasıl ezebilirim altımda 11 gündür altüst durumdayım sizinle dertleşerk yol bulmaya çalışıyom artık ben kendimi ondan üstün görsem havam batsın desem sizce bu kadr acı çekermiyim:(

canım sen bi nevi gururuna da yediremiyorsun
kendini geriye çektiğinde gururunun ezilmişliği ortadan kalkınca yükün hafifleyecek
bakma sen denilenlere bir kaç haftalık ilişki değil ki sizinkisi elbette gönlünde bir yerin vardır
ayrıca erkekler aldatılma durumu söz konusu değilse sen sessizliğini korudugunda ne olursa olsun dönerler bu bi gerçek :)

Canım bekaret konusunda sen kendini kötü hissetme, güvenmişsin olmuş bi kere.Sonuçta bunca yıl çıkmışsınız, böyle şeylerin olmasını normal karşılıyorum.Benim başıma gelmedi ama gelebilirdi de.Öyle bir zaman gelir ki insan önemsemez artık evlenince olmuş ya da sonra olmuş, o kadar güvenmişsindir.Zaten bunu yaptığın kişi evleneceğin adam olduktan sonra nikahtan önce olmuş sonra olmuş bunlar tabular sadece.
Ayrıca sen onu koşulsuz sevmişsin, bunu anlatmaya çalışmışsın kendi statünü göstererek.Belli ki yanlış anlaşılmış sadece, kendini kötü hissetme lütfen bak biz varız terkedilen biri benim gibi biri anlar seni=)

Birincisi bu tabirler çok yanlış.
herşeyi göze almak böyle birşey değildir.
okulla şehirle parayla adam olunmuyor.

Bekaret konusuna gelince.
sevgilinle sevişiyorsan kendi isteğinde ayırlıkta beni ortada bıraktı deme hakkın olmaz,
bunun için sana tecavüz etmiş olması gerek.
istemişsin sevişmişssin bekaretin gitmiş.
baskıdan boğmuşsun kendinden soğutmuşsun
şimdi bekaret hesabı nedir.
Madem bukadar önemliydi sabretseydin evlenene kadar.

Ne seni ne de sevgilni suçlayamam,
Terkedilmek bu sözleri duymak kötüdür kesinlikle katılıyorum,
Ama kıskançlık baskı sorgu sevgiyi yer bitirir,
ve öyle bir bitirirki insanın kendi bile şaşar nasıl oldu bu diye,

Teselli edemicem seni
kendini toparlarsın umarım biran önce
Evet ayrılık çok berbat birşey
Ama eninde sonunda geçicek.

Tamamen katılıyorum,
konu sahibesi hanım senin yolun açık olsun.

ben kendimi yeterince yanlış ifade ettim demek ki benim eğitimimi sevgimle bir alaksı yok suan tek başıma herşeye gögüs geriyorum neden ona yaniliyorum diyorum bekarete gelince o bir anlık psikoljı zaten bununla ilgili ona diyecek bir lafım yok zorla olmadı ya ama ben burda sen bunu hak etmişin gibi şseyle okuyonca kendimi kötü hissttmi doğrusu

Bence önce kendine gel bir silkelen ben ne yapıyorum de, ondan sonra bize sor, .çünkü ne dediklerin ne hareketlerin genç ve olgun bir bayan hareketi değil. Çok şımarıkça ve çocukça hareketler etmişsin ve devam ediyorsun. Ben seni teselli etmeyeceğim, olsa olsa gidip çocuğu teselli edebilirim ama neyse ki ayrılmışsınız.

iyi arkdaşlar ben kendimi savunmuyorum zaten ne kadr küçük düştüğümü anlatmaya çalışıyorum ama benim çektiklerimi anlamyanlar atıp tutmuş iyi git onu teselli et ozamm

ya zaten acı çekiyorum birde sizin bana yönelik eleştirilerinizi kaLDIRAMIYORUM ZATEN BİTİK BİR HALDEYİMMMM NE OLUR LÜTFEN BENİ ANLAYNLAR YAZSINN

Back
X