Onu cok uzdugum icin kahroluyorum..

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Merhaba kizlar..
Bu gecen hafta hayatimdaki adamla gecirdigim en kotu haftaydi. Cuma gunu ozel bir etkinlik gidecegimiz icin butun bir hafta heycanla o gun icin hazirlaniyorduk. Bu kutlama biraz pahali birseydi ve benim erkek arkadasimda herseyi odeyecegini soylemisti. Persembe aksami arayip beni "ben yanimiza bir kac bisey aldim, biraz pahali oldu sen kendi biletini oder misin?" diye sordu. Cok sinirlendim. Sonra da ne dedigini fark edip hemen lafini geri aldi, 5 dk sonra "sende araba park parasini verirsin dimi?" diye sordu. Yine delirdim. Sonrasinda actim agzimi yumdum gozumu.. "benim senin parana ihtiyacim yok. Kendi biletimi de park parasini da oderim. Sen ne bicim adamsin? Once hersey benden diyip sonra para istiyorsun? Adamlik bu mudur?" diye buna giristim. Sonucta hatasini anladi ve herseyi odeyecegini soyledi durdu.

Cuma sabahi etkinlige gitmek icin erkenden onlarin evinin onunde oldum. Bana herkesin cok SIK olacagini, elbise giymemi soylemisti. Ben de dedigi gibi yapmistim. Neyse etkinligin olacagi yere gittik. Bir de ne goreyim herkes kot pantalonlu, kapisonlu bir tek ben SIK bir elbise icindeyim hava da buz gibi ve disardayiz.. Zaten dunden sinirliydim, hepten asabim bozuldu. Butun gun surat astim, ters ters davrandim. Sans bu ya, o gun de annesinin bir cok arkadasiyla tanistim, herkes benim o somurtuk yuzumu gordu..

Donus yolunda da kavga ettik. Onu aglatana kadar konustum. Sarilmak istedi sarilmadim, "ne olur gel biraz sarilalim, atlatalim bunu" dedi istemedim. O aglarken cektim gittim.

O gunun aksami bi sekilde baristik..

Neyse, Cumartesi gunu yine bulustuk arkadasinin evinde. Ben gelmeden once baya icmisti. Bu icki problemimiz zaten.. Bana bir iki tane ictim dedi. Sonra arkadaslariyla konusurken ogrendim ki 10 tane bira, 4 kucuk bardak da viski icmis, iyicene delirdim. Yine kavga ettik hemde arkadaslarinin onunde. yani iki gun ust uste bir ailesinin ve annesinin arkadaslarinin, bir de kendi arkadaslarinin onunde onu rezil ettim...

Simdi de vicdan azabi cekiyorum. Cunku cok kirici oldum. Ben sinirlenince cok kirici laflar ediyorum. Ona da cok kirici seyler soyledim. O aglarken kalpsiz gibi davrandim. Simdi de onun sevgisini bitirdim diye korkuyorum...

iliskisinde bu kadar cok kavga edip, sonradan barisip arasi cok iyi olan var mi? Bana hala seni seviyorum diye mesaj atiyor ama kirilmis oldugunu hissediyorum. Ne yapmaliyim? Lutfen bir tavsiye verin.

Kusura bakmada herşeyi ben öderim demiş ben olsam öyle bi teklifi kabul etmezdim eğer çalışıyor ve param varsa parası yetmemiş olabilir peki ilerde evlensen adam işsiz kalsa yinemi aynı lafları edeceksin gideceğin yerin nasıl olacağını az çok sende tahmin edebilirdin düğünmü ,nişanmı,doğumgünümü açıkhavamı ona göre tedbirli giyinseydin

Herşey benden diyipde sonra senden para istemesi ayrı sacmalık olmuş. kızmanızda az fazla olmuş
ona karşı tahammülsüzsünüz... biraz birbirinizden uzaklaşsanız. :26:

Tavırlarınız şık olmamış evet ama bu kadar vicdan azabı çekecek bir durum da yok.
Her seferinde ayıp eden ve hatalı olan kendisi..
Neden kendinizi bu kadar suçlu hissediyorsunuz anlayamadım.

Neden harcamalari bolusmeyi kabul etmediniz anliyamadim. tamam ben oderim demis ama belli ki yetmemis nazikce sormus.. Nasil utanmadiniz hic anlamiyorum. Ama kisilik meselesi tabi..
adam senden ayrilincaya kadar ne odetebiliyorsan odet canim,taktik iyi.
ama fazla dayanmaz,hele boyle kavgaci,huysuz,paraci biriyle evliligi hic dusunmez bir adam
bye:)

Bence konuyu olay bazlı incelemekten çok genel çerçevede ele al. Bana kalırsa bu insanın ciddi olarak alkol sorunu var. Dediğin miktarlar durduk yere içilecek kadar az değil..
Alkol sorunun olduğu her yerde başka sorunlar da mutlaka vardır.

istemedıgın seyler yapmış,sende basmışsın kalayı..

bı dahakine laflarına dıkkat ederek cemkırırsen,daha az vicdan yaparsın..

Cunku normalde zaten her zaman bolusuruz. Kirk yilin basinda bi icelik yapip o odeyecekti ondan da geri kacinca sinir oldum. Kendisi calisiyor ama hep 5 kurussuz gibi davranir. Biktim onun bu hallerinden ve bi patlama yasadim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Adamın parası yetmemiştir belki çemkirmeye ne gerek vardı? Tavrınız aşırı çirkin. Şu an benim kafamda her şeye bağıran huysuz biri canlandı. İçki konusunda haklısınız ama onu da bağırıp çağırıp kavga ederek çözemezsiniz. İlişkinizde genel olarak bir kavga havası hakim sanırım

Onu bunu bilmem ben.
Bu kadar içen adamla mutlu olamam ben olsaydım...

Cimri olduğundan mı parası yetmediğinden mi böyle davranıyor orası önemli. Parası olmasa ya da baştan yarı yarı öderiz dense tamam ama ortada bir geri dönüş var. Arkadaşın kızdığı para ödemesi değil, sözden dönülmesi.

Ayrıca size mutlaka elbise giyin dediği etkinliğin bambaşka çıkması da cabası. Ben sizi haklı buldum ama kendinizi ifade ediş biçiminiz yanlış.

Ücret olarak ne kadarlık bir etkinlikten bahsediyoruz? Herkes kotla falan katıldığına göre konser diye düşündüm ben.

para konusunda hatalı davranmışsın, demek ki çıkışmamış parası sanada söylemiş bu konuda azarlamn hata, giyim konusunda da hatalısın, demek ki o herkesin şık geliceğini düşünüyordu sanda öyle demiş,olabilir insanlık hali.... ama içki konusunda haklısın, gönlünü al seviyorsa affeder zaten :)

para konusunda hatalı davranmışsın, demek ki çıkışmamış parası sanada söylemiş bu konuda azarlamn hata, giyim konusunda da hatalısın, demek ki o herkesin şık geliceğini düşünüyordu sanada öyle demiş,olabilir insanlık hali.... ama içki konusunda haklısın, gönlünü al seviyorsa affeder zaten :)

Ya neden vicdan azabı çekiyorsun ki bisey olmaz erkek milletinin biraz burnunu surtcen ki bi daha aynısını yapmasın bizde oooo ne kavgalar ettik telafisi olmaz sandık ama cok şükürler olsun ki musmutlu bir yuvamız var:)

Allah çocuğa sabır versin, her ne olursa olsun o suçlu yada siz suçlusunuz fark etmez, sevdiğinizi söylediğiniz insanı kimsenin yanında küçük düşürmeye hakkınız yok. Varsa bir derdiniz, başbaşa kaldığınızda adam gibi konuşursunuz. Açıkçası ben bir bayana böyle çemkirir şekilde bağırmalar özellikle başkalarının yanında hiç yakıştıramıyorum. Siz bir kere sevdiğiniz insana saygı duymuyorsunuz, eğer ona birazcık saygınız olsa, sorunları böyle bağıra çağıra başkalarına göstere göstere değil konuşarak hallederdiniz.

-Erkek arkadaşınızın parası çıkışmamış olabilir neden bu kadar tepki tahammülsüzlük eğer cimriliğinden yapıyorsa orası ayrı ama bu kadarı fazla gibi:26:
-Belki o da özel birşey olacağını düşünmüştü öylesine söyledi sinirlendiniz ama bütün gün surat astınız insanlara normal davransaydınız bari
-Hiç bir şekilde birilerinin önünde kavgayı tartışmayı doğru bulmam saygı çok önemli kendi başınıza kaldığınızda halletmeliydiniz dışarıda ki insanı ilgilendirmez ne için kavga ettiğiniz anlamazlar da sadece didişen bir çift görürler onlarda bıraktığınız izlenim hiç hoş olmaz
-Herşeyin başında bence bu kavgayı değil sevgilinizin içkisini düşünün bu kadar fazla içmek bu alışkanlık mı bağımlılık mı alkol bu kadar fazla tüketiliyorsa hiç hoş şeyler doğurmaz ilerisi için de tehlikeli

Ben de katiliyorum size, madem parasi yok, o zaman ben oderim demesin. Ben oderim diyip de park parasi istemek bence erkek adama yakismiyor, ben olsam karsimda bu kadar eziklesen bir erkege ben de sinirlenirdim.

Ben de katiliyorum size, madem parasi yok, o zaman ben oderim demesin. Ben oderim diyip de park parasi istemek bence erkek adama yakismiyor, ben olsam karsimda bu kadar eziklesen bir erkege ben de sinirlenirdim.

Hayır cevabı aldığı halde o zaman park parasını öde diye tekrar arayan birisi var. Ben olsam hayır cevabından sonra asla ikinci kere aramam.

Ha bu demek değil ki hep erkek alsın, ödesin, ödeyemiyorsa eziktir. Ben eşimle tanıştığımda öğrenciydim yol paralarımızı birleştirip yemek yiyorduk. Bir gün olsun şikayet etmedim.

Gücün yetmiyorsa jest yapmazsın ya da daha kesene uygun bir şeyler yaparsın. Yapılan inceliğin parası bayandan istenmez.

Son düzenleme:

Bence de dediginiz gibi, ben de hep erkek odesin asla demem ama bence burda farkli bir durum var. Bu is incelik olmaktan cikip hanzoluga donmus iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…