• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok üzdüm

ben karısmıs gıbı olmıyım baslama derım aynı drum az cok yasadım su var 5 senelık yakın arkadasımla bu yıl sevgılı olduk onceden ole bsede hıssetmıoduk sonra sevgılı olunca hersey degıstı ve bttı 6 ay snunda :( tamda bıttı dyemem ama su var ınsanlar tabdgımız gbı ckmıo
guya benı en bastan sevıodu ama artık bttı dedım ve ınanmıorum ona

hep kavga et hep bars arkadaskende öylşedık suan belkıde 2 ay snra gene barscaz ama blıorumkı snumuz yok.. o braz kafasına buyruk vede aynı yastayız kısılıgıgı oturmamıs .... ınsanın kalbı dha cok acır bıldgın brını sonsuza kadar sılmek yerıne bsey hssetmıosan arkadas kal ...:14::14:

ama onun kişiliği onun karakteri beni çok etkiliyo sevgili olmasakta onsuz olmak istemiyorum..Görüşcez sanırım eğer bişey hissetmezsem zorlamıycam

ama onun kişiliği onun karakteri beni çok etkiliyo sevgili olmasakta onsuz olmak istemiyorum..Görüşcez sanırım eğer bişey hissetmezsem zorlamıycam

sen onun ilgisine fena alışmışsın..

sevgili olmasak da onsuz olmak istemiyorum..lafı bunu gösteriyor..

yani sevgilim olmasın ama hayatımda olup bana ilgisini hep sürdürsün..egom beslensin:34:

senin açından güzel tabii..

ya onun açısından nasıl bir durum? biraz empati..

benı karakterden cok alıskalıgım etkıledı hayatımda olması bırgun gtmesın dye hep benımle kalsın dye cıkmısımdr ıkımızde baskalaryla evlencemıze brbrımızden kopamıyoken nye denemeyelım dedık baskasıyla ble knustrmuodu arkadasken
yanı o bı benı sevmıs öle dedı ama bazen asklar btmelı hala sevıorum kavgadan bska bısey olcagı yok aynı burc ve aynı yas cok zıtız ve balık burcu anlasılmaz bı erkek ne hssetgını anlayamıorum blkı sevdgını dle getremıo dye bttı arkadasken dha ıyıydk arkaslıgımızın ıcıne ettık
sen sımdı kendını dınle ama ıyı dınle onu her ıkı sekıldede kaybetcen ya baskasıyla velencek ya sonu senle olucak ıkı yol ıkısıde rısklı ıkısındede kaybetmek var....

sen onun ilgisine fena alışmışsın..

sevgili olmasak da onsuz olmak istemiyorum..lafı bunu gösteriyor..

yani sevgilim olmasın ama hayatımda olup bana ilgisini hep sürdürsün..egom beslensin:34:

senin açından güzel tabii..

ya onun açısından nasıl bir durum? biraz empati..

Hayır mesele ilgisi değil.Ben ne çıkarcı insanlara denk geldim bugüne kadar ama o bu insanların içinde bi inci gibi.Böyle birisini kaybetmeyi göze almak kolay mı sizce?

Arkadasin da yazdii gibi sen onun ilgisine alismissin, egonu besliyorsun

Arkadasin da yazdii gibi sen onun ilgisine alismissin, egonu besliyorsun

Hayır.Egoist birisi değilim.Ben onu seviyorum kaç yıldır tanıyorum kötü zamanımda yanımdaydı bende onun aynı şekilde.Böyle bi bağı atmak kolay değil.

Yarın görüşücez sanırım hiç değilse affedicek gibi gözüküyo bu yüzden çok mutluyum yollarımız ayrılsada kırgın ayrılmak istemem...

Hayır.Egoist birisi değilim.Ben onu seviyorum kaç yıldır tanıyorum kötü zamanımda yanımdaydı bende onun aynı şekilde.Böyle bi bağı atmak kolay değil.

Bagi atmak degil, acik olmak. Ona karsi birsey hissetmedigini acikca soylemek. Ama sen bunu yapmak yerine adami oyalamayi tercih ediyorsun, neyse banane hakkinizda hayirlisi :9:

banane yazan sensin arkadaşım.Ben olsam banane dediğim bişeye yorum yazmam hayır bananeyse niye yazıym ama kişiye göre değişiyo demek ki.

Yazdigimi anlamadin herhalde, ben karsimdakinde egomu tatmin etmem, sense sirf cocuk pesinde dolansin diye onunla cikmayi dusunuyorsun ki onu sevmedigin halde. Cunku acika sevmiyorum desen minik oyuncagini kaybedeceksin. Iste bu noktada banane diyorum. Neyse anlamaman ya da anlamamaliga gelmende beni cok ilgilendirmiyor aslinda

Back
X