Evet sürekli daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum. Sonrasında ben de diyorum olanları değiştiremezsin bundan sonrası yok diye ama ister istemez yine düşünürken buluyorum kendimi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim :)Keşke şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünmeyin artık. Olan olmuş.. Kafanızı hâlâ bu durum kurcalıyor ki kitaplara, dizilere bile odaklanamıyorsunuz. Bu durumda en iyi şey koşmak olur bence. Doğada temiz havada koşun. Yanınıza bir arkadaşta alabilirsiniz.. İnanın rahatlayacaksınız. Yolunuz açık olsun :)
Bu yorumu ekran görüntüsü olarak al aklına geldikçe oku valla bn okurken içim şiştiİşten eve gelmişsin, koştur koştur yemek hazırlıyorsun. Geçiştirme bir yemekte yapamazsın evde kv kp var, eşin gibi nazında geçmez. Yemek biter sofra toplarsın, eşin oturması gözüne batar ama tersleyemezsin kv kp yanında olmaz, geçimsiz gelin olursun. Koltuğa uzanıp kumandayla zap yaparken günün yorgunluğunu atmak istersin, büyüklerin yanında totonu devirip yatmak ayıp olur. Kocan için süslenmek istersin y.odana kapanman lazım ve cilveleşirken bile sessiz gülmen lazım. Dahası var, haftasonu gezme/temizlik ikilemi, sık gelen misafir, bayramda büyükler sizde olduğundan bitmek bilmeyen akraba ziyaretleri, kv yada kp laf sokmaları, eşine anlatsan bir iki çeker darlanınca sen geçimsizsin vs vs. Aşk meşk kafi gelmez ruhunda ki yorgunluğa.
Bir bakmışsın, şimdi ki hayatın için yalvarırken bulmuşsun kendini. Bence tüm bunları yaşamaktan kurtulduğun ve hayatının ipleri elinde olduğu için şükret. Adımlarını daha sağlam atman ve doğru seçimler yapabilmen için gördüğün dersleri aklının bir köşesinde tut.
Okurken bunları yaşadığımı düşündüm de haklısınız.İşten eve gelmişsin, koştur koştur yemek hazırlıyorsun. Geçiştirme bir yemekte yapamazsın evde kv kp var, eşin gibi nazında geçmez. Yemek biter sofra toplarsın, eşin oturması gözüne batar ama tersleyemezsin kv kp yanında olmaz, geçimsiz gelin olursun. Koltuğa uzanıp kumandayla zap yaparken günün yorgunluğunu atmak istersin, büyüklerin yanında totonu devirip yatmak ayıp olur. Kocan için süslenmek istersin y.odana kapanman lazım ve cilveleşirken bile sessiz gülmen lazım. Dahası var, haftasonu gezme/temizlik ikilemi, sık gelen misafir, bayramda büyükler sizde olduğundan bitmek bilmeyen akraba ziyaretleri, kv yada kp laf sokmaları, eşine anlatsan bir iki çeker darlanınca sen geçimsizsin vs vs. Aşk meşk kafi gelmez ruhunda ki yorgunluğa.
Bir bakmışsın, şimdi ki hayatın için yalvarırken bulmuşsun kendini. Bence tüm bunları yaşamaktan kurtulduğun ve hayatının ipleri elinde olduğu için şükret. Adımlarını daha sağlam atman ve doğru seçimler yapabilmen için gördüğün dersleri aklının bir köşesinde tut.
Evet benim de bir kedim var ve bu süreçte onla ilgilenmek iyi geliyor. Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)Hayvanları seviyorsanız bir kedi ya da köpek evlat edinin. Başta anlamsız gelebilir ama inanın çok farklı bir şey onların enerjisi. Ben kedim Tarçınla atlattım o süreci. Saf bir sevgileri var ve onlar sizi asla terketmez.
"Bütün bu yaşananlara rağmen kendimi ve herkesi affediyorum,kabul ediyorum,onaylıyorum"İçimdeki acı ve hayal kırıklıklarına rağmen kendimi kabul ediyorum,onaylıyorum.""Bütün bu yaşananlara rağmen kendimi ve herkesi affediyorum,kabul ediyorum,onaylıyorum"İçimdeki acı ve hayal kırıklıklarına rağmen kendimi kabul ediyorum,onaylıyorum."
Bütün bu olanları...ve benzeri şeyleri sizi rahatlatacak,aslında itiraf ettiğinizde canınızı acıtabilecek şeyleri söyleyerek duygularınızı özgür bırakabilirseniz genelde işe yarıyor.Bunları söylerken ağlayabilirsiniz de.
Bazen sadece kelimelere dökülmeyi bekliyor içimizde yaşananlar çekip gitmek için.
Okurken bunları yaşadığımı düşündüm de haklısınız.
Tavsiyenizi dikkate alacağım teşekkür ederimen iyisini yapmışsın ve şuan yaşadıkların çok normal. Emin ol ilerdeiyiki diyeceksin. Spora veya dansa vs yazılsan kafan çok dağılır
Mutlu olmayacağımı bildiğim için bitti zaten. Ailesini bilmiyorsunuz, yaptıkları baskıları bilmiyorsunuz. Ben onu savunmuyorum ama sevmediğini ve bunun için kestirip attığını da düşünmüyorum. Böyle olmasını ben istemedim dedi defalarca.Bu kadar dusunecek ne buluyorsun? Kv ve kp ile ayni evde oturup kaç kişi mutlu olabilmiş?
O adam seni sevmemiş, sevseydi "hayir diyemiyorum" demezdi sonuçta ailesini sil at diyen yok alti ustu bir cok insan gibi ayri eve cikacak yani bunda bir dram filan yok.
Seviyordu ama şu an beni sevip sevmemesinin bir önemi kalmadı zaten. Ben sadece yaşanılanları düşünüyorum ve yaşanılamayanları...Sızı sevmedıgını idrak ederseniz, dusunmezsınız.
Cunku sızı sevmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?