Onu düşünmemek için..

Yasanmamisliklari yaşamak istemen normal. Insan sevdiği ile hayaller kurar. Gerçekleşmeyince hüsran olur. Şimdi üzüldügune sevinmelisin. Insanın kendi evi düzeni gibisi yoktur. Bazen sadece sevmek huzuru getirmiyor

Mutlu olmayacağımı bildiğim için bitti zaten. Ailesini bilmiyorsunuz, yaptıkları baskıları bilmiyorsunuz. Ben onu savunmuyorum ama sevmediğini ve bunun için kestirip attığını da düşünmüyorum. Böyle olmasını ben istemedim dedi defalarca.

Canini mi alacak ailesi birlikte oturmasa??? Başinda silah mi dayadilar nedir yani?
Canini istiyorlardi birlikte oturmasak o yuzden bosandik dersen anca hak veririm. Ondan ötesi ailesi ayildi bayildi küstü bilemem ne tiri viri...
Bunun icin bosanan sevmiyordur yeterince. Kabul etmesende

Canini mi alacak ailesi birlikte oturmasa??? Başinda silah mi dayadilar nedir yani?
Canini istiyorlardi birlikte oturmasak o yuzden bosandik dersen anca hak veririm. Ondan ötesi ailesi ayildi bayildi küstü bilemem ne tiri viri...
Bunun icin bosanan sevmiyordur yeterince. Kabul etmesende
Evli değildim yanlış anladınız sanırım. Evlenmeye karar verdikten sonra bunlar olunca vazgeçtik. İnsanın ailesini tamamen yok sayması kolay bir şey değil.

Evli değildim yanlış anladınız sanırım. Evlenmeye karar verdikten sonra bunlar olunca vazgeçtik. İnsanın ailesini tamamen yok sayması kolay bir şey değil.

Haa ben de bosandiniz sandim bu kadar cok dusunuyorsunuz...
Yok saymak degil bu, arkanizda durabilseydi ailesi oyle veya boyle gorusecekti zaten.

Benim yakin bir akrabami evlenecegi adamin ailesi istemedi, adama seni evlatliktan redederiz dediler, akrabama turlu hakaret ve baskilar. Adam nikahi kiydi ailesi olmadan hemde, ailesi nikah gunu bile adami vazgecirmek icin baskalarini araya soktular. Şimdi 1 yillik evliler ve adam ailesiyle gorusuyor gayette.

Seven adam vazgecmiyooorr....

NOKTTAA

Seviyordu ama şu an beni sevip sevmemesinin bir önemi kalmadı zaten. Ben sadece yaşanılanları düşünüyorum ve yaşanılamayanları...
Herkes Bı donem hayatına aldıgı insanı sevmıstır
Demek ıstedıgım severek ayrılmamıssınız sevılmedıgınız ıcın bıtmıs ılıskınız.. Bunu kabullenırsenız aklınıza da gelmez artık acı da cekmezsınız.

Son düzenleme:
Back
X