Onu evime çağırayım mı ?

Sen evine gitmişsin normal onun gelmesi neden anormal geliyor ? Karakteri çözmüşsündür gidip geldiğine göre ama evine erkek bir arkadaşın geliyor dikkat et beni eve aldı neler yaptık demesin psikopat çok istediği olmadığı zaman burada bile birden kuzuyken kurt olanları okuyoruz. Eğlencek tipte derken ne demek istedin acaba el altında tutulacak saf gördüğün biri değildir inşallah saygısızlık olarak görürüm bunu. Ve acaba kendinimi kandırıyorsun hoşlanıyor gibisin canın sıkılıyor ise bayan arkadaşlarını çağır o zaman kafa dağıtın.

Kız Allah seni bildiği gibi yapsın emi eğlenilecek adammış güvenmiyorumda diyorsun oda seni eğlenilecek kız görmesin güvenmiyorsan aman dikkat :52:

Sen evine gitmişsin normal onun gelmesi neden anormal geliyor ? Karakteri çözmüşsündür gidip geldiğine göre ama evine erkek bir arkadaşın geliyor dikkat et beni eve aldı neler yaptık demesin psikopat çok istediği olmadığı zaman burada bile birden kuzuyken kurt olanları okuyoruz. Eğlencek tipte derken ne demek istedin acaba el altında tutulacak saf gördüğün biri değildir inşallah saygısızlık olarak görürüm bunu. Ve acaba kendinimi kandırıyorsun hoşlanıyor gibisin canın sıkılıyor ise bayan arkadaşlarını çağır o zaman kafa dağıtın.

hoşlanıyorsan çağır bence :51:

benim kız arkadaşlarımda bir sorun var, böyle çokçok sıkıldığımda nedense hiçbiri uygun olmuyor..
yok neler yaptık diyecek bir erkek değil, sadece beni yanlış anlarsa bana karşı tavırları değişebilir.. bunu da göze alamam..
Akışına bırakmaya karar verdim..
Gazım bi şişiyo bi iniyo :)
Zaten ders çalışmaya başladım geri..

Yanlis anlama ama sanki bana birazda heyecan ariyomussun gibi geldi "evlenilicek biri degil ama eglenilicek biri" demissinde. Yada kabul etmek istemedigin bir hoslanti var.

Kız Allah seni bildiği gibi yapsın emi eğlenilecek adammış güvenmiyorumda diyorsun oda seni eğlenilecek kız görmesin güvenmiyorsan aman dikkat :52:

Bu arkadaş aynı evdeyiz diye ne yanlış bişey yapar, ne de ardından 'evine gittim şunu yaptık ' felan der.. Zaten o yüzden çağırmaya karar vermiştim.. Ama ondan hoşlandığımı düşünebilir, bu da hoş sonuçlar doğurmaz o yüzden vazgeçtim..

mecnun gazı ne?:9::9:

bende de biber gazı var:27:

Leylamecnun dizisinden bir söz, çabuk gaza geliyorum anlamında :)
biber gazı mııııı ??? bana versene onu, çocugu eve çağırayım üstüme atlarsa üzerine gaz sıkayım :))
ya da kolasına ilaç atayım..
aaa, ben onda kola içmiştim içinde ilaç var mıydı acep :)

yanlış anlarsa diyosunn:1::1: erkekler en ufak bi hareketimizden bile umutlanıyolar düşünn bence çağırırsan adım attığını düşünür:18::18: arkadaş kalmak istiyosan hiç bu işlere grişme, yok aşık oldum hoşlanıyorum diyosan çağır ki sana karşı onunda duyguları varsa açılabilsin:132:

yanlış anlarsa diyosunn:1::1: erkekler en ufak bi hareketimizden bile umutlanıyolar düşünn bence çağırırsan adım attığını düşünür:18::18: arkadaş kalmak istiyosan hiç bu işlere grişme, yok aşık oldum hoşlanıyorum diyosan çağır ki sana karşı onunda duyguları varsa açılabilsin:132:

erkeklerin bu yanlış anlamalarından çok çekmişimdir zaten..
Aramızda bişey olma ihtimali -2 :)
sebep 1- benden hoşlanmadığına eminim sebep 2- ben onun gibi birile bişey yaşamak istemem
ama dediğim gibi muhabbetini çok severim, karnım acıktıgı zaman gozlerım onu arar gelse de bana yemekte eşlik etse diye :))

Son düzenleme:
Bu arkadaş aynı evdeyiz diye ne yanlış bişey yapar, ne de ardından 'evine gittim şunu yaptık ' felan der.. Zaten o yüzden çağırmaya karar vermiştim.. Ama ondan hoşlandığımı düşünebilir, bu da hoş sonuçlar doğurmaz o yüzden vazgeçtim..

Leylamecnun dizisinden bir söz, çabuk gaza geliyorum anlamında :)
biber gazı mııııı ??? bana versene onu, çocugu eve çağırayım üstüme atlarsa üzerine gaz sıkayım :))
ya da kolasına ilaç atayım..
aaa, ben onda kola içmiştim içinde ilaç var mıydı acep :)

:27: evine çağırdıgın zaman
belirli bir süre sonra arkadaslarının geleceğini ve senden haber bekledıklerını söylersın çocuğa
sen benı evıne davet etmiştin, bende senı davet edeyım dedım, dersin.

ve onun geleceğinden bazılarının haberı oldugunu da söylersın:27:

hemen havalara girer ve senin ondan hoşlandıgını düşünür erkek sekerim sonucta düz mantık kuracaktır:34:
evet ya zaten bu sabah ona bi link gönderdim
nerden aklına geldi bu dedi
seni düşünüyom sabah akşam, seninle muhabbet etmek için fırsat arıyorum, nette ne buluyosam sana mesaj atıyom muhabbet edelim diye..
bi dakika.. galiba öyle ya..

benim kız arkadaşlarımda bir sorun var, böyle çokçok sıkıldığımda nedense hiçbiri uygun olmuyor..
yok neler yaptık diyecek bir erkek değil, sadece beni yanlış anlarsa bana karşı tavırları değişebilir.. bunu da göze alamam..
Akışına bırakmaya karar verdim..
Gazım bi şişiyo bi iniyo :)
Zaten ders çalışmaya başladım geri..

Evine gitmeni yanlış anlamadıysa senin onu çağırmanı neden anlasın ki ?

bence hoşlanıyorsun ama mantığına yetmadığı için ilişki istemiyorsun onunla ..
ama bir yandanda bir çekim var gibi ...
çok açık bu zaten .... hoşlanmıyorsan neden kafa patlatıyorsun yani çağırır gidersin yanlış anlasa ne olucak ki sana saldıracak mı sanki ..medeni biridir sonuçta okuyan biri ...
ben bu kızla çıktım dese ne olucak sanki mahalle apaçisi orda burda yapmadıklarını anlatıcak ne saçma ..

:27: evine çağırdıgın zaman
belirli bir süre sonra arkadaslarının geleceğini ve senden haber bekledıklerını söylersın çocuğa
sen benı evıne davet etmiştin, bende senı davet edeyım dedım, dersin.

ve onun geleceğinden bazılarının haberı oldugunu da söylersın:27:

abim gelecek birazdan, gitsen iyi olur :)) (sizin güzel smileyleriniz niye bende yok ya :(( )

Evine gitmeni yanlış anlamadıysa senin onu çağırmanı neden anlasın ki ?

yaaaaaa işte o yüzden çağırmaya niyetlendim. yapma nihali gaza getirme beni.. şimdi ondan hoşlandığımı düşünecek, al başına belayı..

bence hoşlanıyorsun ama mantığına yetmadığı için ilişki istemiyorsun onunla ..
ama bir yandanda bir çekim var gibi ...
çok açık bu zaten .... hoşlanmıyorsan neden kafa patlatıyorsun yani çağırır gidersin yanlış anlasa ne olucak ki sana saldıracak mı sanki ..medeni biridir sonuçta okuyan biri ...
ben bu kızla çıktım dese ne olucak sanki mahalle apaçisi orda burda yapmadıklarını anlatıcak ne saçma ..

yanlış anlama dediğimiz, bu kız benden hoşlanıyo diye anlaması. Ve erkeklerin bir kızın ondan hoşlandığını düşünürse hoşlanacağı varsa da hoşlanmaz..
Yahu neyin muhabbetini yaptırıyorsunuz bana, hoşlanmıyorum diyorum :) Ders konusunda ondan çok yardım istiyorum, okulda yüzyüze bakıyoruz.. Aramıza bir soğukluğun girmesi iyi olmaz benim için, çünkü bi ihtiyacım oldugunda ilk gideceğim kapı abimden sonra odur..

abim gelecek birazdan, gitsen iyi olur :)) (sizin güzel smileyleriniz niye bende yok ya :(( )

yaaaaaa işte o yüzden çağırmaya niyetlendim. yapma nihali gaza getirme beni.. şimdi ondan hoşlandığımı düşünecek, al başına belayı..

öyle değil yaa:9::9:
sanki çocuk davetsız gelmiş gibi, çağıran sensın:27:

laf arasında öyle bişi söylersın
korku varsa ... ya da çağırmassın
ama , bugün olmasa da
sen bir gün çağıracaksın.

kızlar çıksam ayıp olur mu ?
Çağırmamaya karar verdim. Çünkü iki hususta da çağırmamam iyi olacak, hem arkadaşlığımızın devam etmesi için, hem de aramızda bişey olacaksa olabilmesi için..

bu arada bana yakın varsa buyursun , tepside hala brovni var :)

teşekkürler fikir paylaşımı için, öpüldünüz :)

öyle değil yaa:9::9:
sanki çocuk davetsız gelmiş gibi, çağıran sensın:27:

laf arasında öyle bişi söylersın
korku varsa ... ya da çağırmassın
ama , bugün olmasa da
sen bir gün çağıracaksın.

yok kız şaka yaptım hep, üstüme atlayacak biri değil :D
bugünden başka çağıramam, çünkü taşınıyorum..

Sen ona giderken hoşlanmadı yani sana gelmesi ile aha benden hoşlanıyor mu diyecek ya seviyorsun bu çocuğu yada derslerinde felan yardımcı olması kullanabileceğin biri olduğu için yanından ayırmıyorsun ikisinden biri artık :)

Back
X