- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
-
Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dediBana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibiayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedimBişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum
Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dediBana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibiayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedimBişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum
Çünkü her insanın belli bir dayanma kapasitesi vardır.
buluşmuşsunuz sonunda :) bana da birbirinize hala aşıkmışsınız gibi geldi :) seninki nazlanıyor.. :)
bence geldiği zaman onu saece özlediğini yansıt ona ama sakın ilişkinizi kurtarmak falan istediğini söleme ağlama yalvarma umursamaz tavırla takıl ve normal şeylerden konuş sonuc daha iyi olacaktır emin ol :)
canımm yaa yemin ediyorum her satırını heyecanla okudum yazdıklarının
ben bu buluşmadan şunu çıkardım seni hala çok seviyor ama korkuları var sana güvenmeyi çok istiyor ama yıpranmaktan yine aynı sorunları yaşamaktan dolayı çok korkuyor
ben sana her zaman diyodum canım seni bırakmaz ve hala seviyor diye
bence çok iyi olacak gibi duruyor sonu ama herşey senin elinde canım inan ki buna benzer olayları bende yaşadım erkek arkadaşımla ama arada sevgi olduktan sonra hepsi düzeliyor buna inan...
bundan sonra yapman gereken eski hatalarının hepsinin listesini döküp onlardan vazgeçmen ve birdaha asla yapmaman canım
onun üzerine çok gitme ve onu yıprattığını düşündüğün tüm alışkanlıklarından bir an da vazgeç...
bizde aynı böyleydik hatta daha kötü durumlar yaşadık ama şimdi düzeldi ve çok mutluyuz ben inanıyorum sizde çok mutlu olacaksınız ama iş sende bitiyor canım
Canım inan onsuz kalmaktansa dediği gibi olmayı yeğlerim.
Çünkü o okadar düzgün bir insan ki inan ona değer.
Ben artık dikkatli olacağım onu kaybetmek istemiyorum.
O da inşallah ekisi gibi olur.
Beni kaybetmekten korkar yine.
Ama bu süreçde sabırlı davranacağım.
İnşallah eskisi gibi olacağız
Canım o da bana aynenn bunu dedi artık üzerine gitmeyeceğim düzelmesini bekleyeceğim.
Gördüm ya yetti yani elimi tuttu çünkü yine ben elini tutmaya yeltenmedim ondan bekledim.
Benim ellerim parmaklarım biraz ufak o en çok parmaklarımı severdi benim.
İşte önce parmaklarımı sevdi sonrada elini uzattı ellerimi istedi tutmam için
Ay affetsin de sonra o zaten iyice düzelir .
Bundan sonra nasıl davramalıyım peki ?
Her seferinde sana hiç inancım yok , güvenim yok diyor
Yok ya hiç birşeyin düzeleceği yok.
Nalet olsun onun sevgisine.
Ben düzelir sanmıştım ama onun alacağı intikam daha bitmemiş.
Benim yaptıklarımın cezasını ödetiyor.
İşkencesi de bitmeyecek.
Hattımı kırdım birdaha asla aramaya niyetim yok.
Derdini hiç anlamıyorum , sevmiyorum demiyor , istemiyorum asla demiyor , msnde aynı resim , yatağında ki resmi çıkarmadığını söyledi , msnde evlenmeyi düşündüğümüz tarih duruyor. Cepte tutmak falan değil onun yaptığı , zayıflamış o da iyi görünmüyor.
Ama gelin görün ki baana böyle davranıyor. Bitmiyor intikamı bitmiyor.
Allah beni kahretsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?