Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dedi :( Bana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibi :D ayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedim :( Bişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum :(

Kızlar sizce durum nedir :14:

Kızlar bugün görüştük sonunda
Nasıl geçti bir fikrim yok. Bazen çok mesefali bazen çok sevgi doluyduk .
Onca konunun üstüne yüz yüze gelince kavga falan etmedik ama biraz umursamaz gibiydi sinirli oluşuna veriyorum.
Öyle evdekileri sordu iş yerinde ki şeyleri anlattı telefonunda bişeyler gösterdi.
Böyle geçti elim duruyordu parmaklarımı sevdi sonra elini uzattı elimi tuttu yüzünü falan sevdirdi o da sevdi olağandı işte konuları açmadık o konuş dedi bende konuşamıyorum ki kötü oluyorum dedim telefonda konuşuyordun ama dedi ne bilim konuşamıyorum dedim .
Ne olacak peki dedim bilmiyorum dedi :( Bana güvenmediğini yine aynı olacağımı söyledi.
Ben onu hiç gitmez sanmışım sürekli bitti demişim ben istemişim falan filan.
Annem arayınca kalkmak zorunda kaldık. Çıktık cafeden yürüyorduk koluna girmemi söyledi öyle gittik. Sessiz sessiz yürüdük.Koluna girip elimi cebine soktum elimi tuttu. Ama bişey demedik sonra durağa geldik öptük birbirimizi bana paran var mı dedi herzaman yaptıkğı gibi :D ayrıldık .
Ama eve gidip geldin mi demedi sonra msj attım işte baktım bşy yazmıyor hiç mi beni merak etmiyorsun dedim o da içime saklıyorum dedi dedim ki bak biz hala birbirimize aşığız zaman kaybetmeyelim artık temiz bir sayfa açalım. Dedi değişeceğine imkan vermiyorum. Dedim senden başka kimseyi istemiyorum sadece sen ceza verme yeter artık. Dedi ki düzelmezsin düzelmez . Söz düzelcem dedim :( Bişey yazmadı belki uyudu bilmiyorum :(

hmmm , ne desem bilemedim ki canım.Bir taraftan halen seni seviyor gibi duruyor.Bir taraftanda o kadar çok seviyorsa neden devam etmiyor diye düşündüm ben.Senin yaptığın davranışın abartılacak birşeyi yoktu ufak bir yanlış anlaşılmaydı bence.
Senle görüşmüş ve elini falan tutmuş ama barışmak istemiyor.Çok karışık bir durum ya.Keşke yanındayken beni seviyor msun? diye sorsaydın.

Ve şu şekilde anlatsaydın durumu keşke ; bak eğer seni aldatmış olaydım veya aklımda bir başkası olsaydı sen ayrıldığındda bu olay yüzünden bana kızdığında madem kii seni aldattığımı düşünüyorsun yada aklıma başkalarının geldiğini peki sence öyle bir durum olsa ben halen acı çeker miyim?Halen seni bekler miyim? Bunu iyice düşün sana 2 gün süre veriyorum gerçkten düşün.Ve 2 gün sonra kararını bana bildir.Eğer beni istemiyorsan , sevmiyorsan ben bunu anlarım.Ama lütfen böyle belirsizlik içinde bırakma benii hergün bunları düşünmekten yoruldum.Ayrıldığımızdan beri yeterince acı çekiyorum zaten.Ama eğer beni istemiyorsan ben yinede seni anlarım belki üzülürüm uzun süre başkasını sevemem belki seni sevdiğim gibi hiç kmseyi sevemem.Ama beni istemediğini kabullenebilirim.Lütfen sadece bana ne istediğini söyle

Aynen bu şekilde bir konuşma yapmalısın canım.Çünkü bak sen yanlış alandan ilerliyorsun ben yapmadım tamam düzelicem dersen oyalarda oyalar yanii.Ama sen onun seni istemediğini düşünüyormuş gibi yaparsan eğer seni gerçketen seviyorsa öyle olmadığını kanıtlar.Sana vereceği cevapları burayada yazarsan bizde yorumlayabiliriz.

Bana göre bu durumun ancak şöyle bir açıklaması olabilir:

1) Ya seni artık eskisi kadar sevmiyordur , ama tam olarakta vazgeçemiyordur ki senle buluşup elini vs. tutatrak açık kapı bırakıyordur kararsızdır.

2) Ya da gerçketen onu aldattıığını vs. düşünüyordur.Fakat sen onu aldatmış olsan ve bu durumdan erkek arkadaşın emin olsa senle asla bağlantıda olmaz diye düşünüyorum.Yani gerçkten onu aldattığı düşünse senle niye bağlantıda olsun.Defol git hayatımdan der.

Belki yukarıda dediklerimi yaparsan durumu anlamamıza yardımcı olur.:31:

Ben belki başkasına aşık olmuşsundur dedim bana saçmalama neden başkasına aşık olayım ben sana aşığım dedi.
Özledin mi dedim özledim dedi sana hiç özlemedim demedim ki ben dedi.
Zaten dün buluştuk bana aldattınn tarzı ithamda bulunmadı.
Ayrılmayı sen istedin dedi ben sana onca şey oldu hiç bitti dedim mi dedi ?
Ki o hiç demedi bana .
Bana dedi ki sen onca laf söylemesen ben zaten barışırdım seninle. Ama hiç susmadın hakaret edip durdun . Ağzımdan kötü bişey çıktı mı hiç dedi.
Onca şey yaptın sineye çektim 1 senedir hergün bitti diyorsun dedi.
Ben biraz üzgün duruyordum durma öyle canım sıkılıyor dedi.
O hala eskisi gibi aşk dolu bakıyor bana onu hırpalamamdan korkuyor artık .
Söylediklerine hak veriyorum etek giyme dedi inatlaştım sanane dedim , 2 numarayı sil dedi gene defola kadar vardırdım olayı.
Ya kızlar çok bezdirdim o bana yapsaydı ben çoktan yol al demiştim .

Akşam uyumuş sabah attığı mesajı aynen yazıyorum.
'' Ben sana dizimin dibinde otur bundan sonra demiştim hani böyle bir iki günük ayrılıkta bundan önce hatırladın mı tamam dedin olucam ama olmadın sonra o msne msni eklediğinde gene aynı hiç üzmeyecektin gene sonuç hüsran oldu bunlar yakın zamandakiler sonra söz verip yapmadığın onca şey var hatırlayamadığımda dahil. Yani yapmıyorsun yapmak istemiyorsun deli oluyorum zaten bikere bişey yaptın mı aklımdan çıkaramıyorum hep içim içimi yiyor dert oluyor sonrasını sen biliyorsun ne saç kalıyor ne sağlığım ben yoruldum bunlardan artık sabrım yok gücüm yok askerde böyle yaparsan kesin ölüm gelir daha araba kullanamıyorum triplerinle silah nasıl tutucam''

Bende dedim ki kapatalım herşeyi yeni bir sayfa açalım bende çok yoruldum artık.

İşteydi bana hep cücüğüm derdi o

Cücüğüm işim var yoğunum yazdı

:1:

Son düzenleyen: Moderatör:
e canım o zaman aranız düzelmiş sizin , ama sende çok fazla trip yapma bak benim arkadaşım var çok yakın aynı senin gibi yani senin gibi derken hni snde diyorsun ya bende çok hata yaptım sanane dedim defol git e kadar vs. benim arkadaşımda sevgilisi bşey dediğinde sanane by vs. tarzında konuşuyor sevglisiyle.mesela sevgilisi onu kıskandığında hemen diyor yaa of bıktım senin kıskançlıklarından sen bana güvenmiyo musun tarzında konuşuyor.Ama kendisi çocucağa facebookta foto bile koydurmuyor.

Yani sırf trip olsun diye trip yapıyor bazen, mesela çocuk ona iltifat etmek için diyormuş kii ya ben seni herşeyinle kabul ediyorum çok seviyorum seni. arkadaşımda çekemiyorsan ayrılalım diyormuş.

Eminim oda farkında değildir ama ben uyardım bak böyle yapma dedim tamam 1 katlanır 2 katlanır 3. de der yani yeter. Çünkü her insanın belli bir dayanm kapasitesi vardır.

Sanırım siz de sevgilne buna benzer olaylar yaşamışsınız.Ve bunlar birikmiş sevgilinde , sen değişmemişsin ya yine aynı olayları yaşamaktan korkmuş demek ki.
Suan aranız düzelmiş gibi duruyor :1: inş. daha iyi olur canım.

Çünkü her insanın belli bir dayanma kapasitesi vardır.

Canım o da bana aynenn bunu dedi artık üzerine gitmeyeceğim düzelmesini bekleyeceğim.
Gördüm ya yetti yani elimi tuttu çünkü yine ben elini tutmaya yeltenmedim ondan bekledim.
Benim ellerim parmaklarım biraz ufak o en çok parmaklarımı severdi benim.
İşte önce parmaklarımı sevdi sonrada elini uzattı ellerimi istedi tutmam için :69:

Ay affetsin de sonra o zaten iyice düzelir .
Bundan sonra nasıl davramalıyım peki ?

bence geldiği zaman onu saece özlediğini yansıt ona ama sakın ilişkinizi kurtarmak falan istediğini söleme ağlama yalvarma umursamaz tavırla takıl ve normal şeylerden konuş sonuc daha iyi olacaktır emin ol :)

bence geldiği zaman onu saece özlediğini yansıt ona ama sakın ilişkinizi kurtarmak falan istediğini söleme ağlama yalvarma umursamaz tavırla takıl ve normal şeylerden konuş sonuc daha iyi olacaktır emin ol :)

Yok canım yalvarmadım zaten , görüşmemizi anlattım :)

canımm yaa yemin ediyorum her satırını heyecanla okudum yazdıklarının:1:
ben bu buluşmadan şunu çıkardım seni hala çok seviyor ama korkuları var sana güvenmeyi çok istiyor ama yıpranmaktan yine aynı sorunları yaşamaktan dolayı çok korkuyor
ben sana her zaman diyodum canım seni bırakmaz ve hala seviyor diye :16:
bence çok iyi olacak gibi duruyor sonu ama herşey senin elinde canım inan ki buna benzer olayları bende yaşadım erkek arkadaşımla ama arada sevgi olduktan sonra hepsi düzeliyor buna inan...
bundan sonra yapman gereken eski hatalarının hepsinin listesini döküp onlardan vazgeçmen ve birdaha asla yapmaman canım
onun üzerine çok gitme ve onu yıprattığını düşündüğün tüm alışkanlıklarından bir an da vazgeç...
bizde aynı böyleydik hatta daha kötü durumlar yaşadık ama şimdi düzeldi ve çok mutluyuz ben inanıyorum sizde çok mutlu olacaksınız ama iş sende bitiyor canım:16:

Son düzenleme:
canımm yaa yemin ediyorum her satırını heyecanla okudum yazdıklarının:1:
ben bu buluşmadan şunu çıkardım seni hala çok seviyor ama korkuları var sana güvenmeyi çok istiyor ama yıpranmaktan yine aynı sorunları yaşamaktan dolayı çok korkuyor
ben sana her zaman diyodum canım seni bırakmaz ve hala seviyor diye :16:
bence çok iyi olacak gibi duruyor sonu ama herşey senin elinde canım inan ki buna benzer olayları bende yaşadım erkek arkadaşımla ama arada sevgi olduktan sonra hepsi düzeliyor buna inan...
bundan sonra yapman gereken eski hatalarının hepsinin listesini döküp onlardan vazgeçmen ve birdaha asla yapmaman canım
onun üzerine çok gitme ve onu yıprattığını düşündüğün tüm alışkanlıklarından bir an da vazgeç...
bizde aynı böyleydik hatta daha kötü durumlar yaşadık ama şimdi düzeldi ve çok mutluyuz ben inanıyorum sizde çok mutlu olacaksınız ama iş sende bitiyor canım:16:

Canım inan onsuz kalmaktansa dediği gibi olmayı yeğlerim.
Çünkü o okadar düzgün bir insan ki inan ona değer.
Ben artık dikkatli olacağım onu kaybetmek istemiyorum.
O da inşallah ekisi gibi olur.
Beni kaybetmekten korkar yine.
Ama bu süreçde sabırlı davranacağım.
İnşallah eskisi gibi olacağız :69:

Canım inan onsuz kalmaktansa dediği gibi olmayı yeğlerim.
Çünkü o okadar düzgün bir insan ki inan ona değer.
Ben artık dikkatli olacağım onu kaybetmek istemiyorum.
O da inşallah ekisi gibi olur.
Beni kaybetmekten korkar yine.
Ama bu süreçde sabırlı davranacağım.
İnşallah eskisi gibi olacağız :69:

sende resmen kendimi gördüm canım inan bana:7:

Canım o da bana aynenn bunu dedi artık üzerine gitmeyeceğim düzelmesini bekleyeceğim.
Gördüm ya yetti yani elimi tuttu çünkü yine ben elini tutmaya yeltenmedim ondan bekledim.
Benim ellerim parmaklarım biraz ufak o en çok parmaklarımı severdi benim.
İşte önce parmaklarımı sevdi sonrada elini uzattı ellerimi istedi tutmam için :69:

Ay affetsin de sonra o zaten iyice düzelir .
Bundan sonra nasıl davramalıyım peki ?

Canım bundan sonra daha yapıcı davran yani seni kızdırsa bile , ters tepki göstermek yerine ama beni kırdın ya niye böyle yaptın canım cicim bu tarzda konuşmalısın.Bir süre düzene girene kadar lişkiniz bu şekilde davran ve bence güven oluşturması açısından sosyal ağ adreslerin vrsa kapat msn kullanma.Çünkü bu konular yüzünden de sorun olmuş aranızda.

Tamamen düzeleceğine inanıyorum.İlk yazdıklarını okuduğunda yanii açıkçası hem elini tutup hemde barışmak istemiyorum tarzında konuşmasına anlam verememiştim yani barışmak istemiyorumda dememiş ama güvenmiyorum vs. öyle birşey demiş sanırım.Oyüzden sana demiştim beni seviyor musun diye sorsaydın keşke hani sonuçta sevgilisin birşeyi söylerken içten söyleyip söylemediğini anlarsın diye.Ama zaten o kendisi demiş ben sana aşığım vs.Yani bunları söylediğine göre bayağı durumunuz düzelmiş gibi yine eskisi gibide hitap ediyor.Bence zamanla tamamen düzelicek

canım çok sevindim buluşmanıza ve her yapılan yorumu heyecan içerisinde okudum. seni kesinlikle seviyor sadece senin aklının başına gelmesini istiyor bunuda ancak zaman belirler gibi görünüyor. ama zaman derken düzeldiğini kanıtlaman yaralarını sarman konusunda zaman. kırgın sana hala tavırlarını çok beğendim. ikinizde birbirini çok seven aşık iki çiftsiniz. bundan sonra daha ılımlı davran...

canım normal bunlar bir şekilde ikna etmelisin.En azından bitsin seni istemiyorum demiyor buda önemli:31:

Yok ya hiç birşeyin düzeleceği yok.
Nalet olsun onun sevgisine.
Ben düzelir sanmıştım ama onun alacağı intikam daha bitmemiş.
Benim yaptıklarımın cezasını ödetiyor.
İşkencesi de bitmeyecek.
Hattımı kırdım birdaha asla aramaya niyetim yok.
Derdini hiç anlamıyorum , sevmiyorum demiyor , istemiyorum asla demiyor , msnde aynı resim , yatağında ki resmi çıkarmadığını söyledi , msnde evlenmeyi düşündüğümüz tarih duruyor. Cepte tutmak falan değil onun yaptığı , zayıflamış o da iyi görünmüyor.
Ama gelin görün ki baana böyle davranıyor. Bitmiyor intikamı bitmiyor.
Allah beni kahretsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ya hiç birşeyin düzeleceği yok.
Nalet olsun onun sevgisine.
Ben düzelir sanmıştım ama onun alacağı intikam daha bitmemiş.
Benim yaptıklarımın cezasını ödetiyor.
İşkencesi de bitmeyecek.
Hattımı kırdım birdaha asla aramaya niyetim yok.
Derdini hiç anlamıyorum , sevmiyorum demiyor , istemiyorum asla demiyor , msnde aynı resim , yatağında ki resmi çıkarmadığını söyledi , msnde evlenmeyi düşündüğümüz tarih duruyor. Cepte tutmak falan değil onun yaptığı , zayıflamış o da iyi görünmüyor.
Ama gelin görün ki baana böyle davranıyor. Bitmiyor intikamı bitmiyor.
Allah beni kahretsin.

Canım sakin ol.Çok fevri kararlar veriyorsun.Bu kadar adım attığına da şükretmelisin.Biraz daha sakin davransan emin ol daha iyi olacak.Elinden gelenin fazlasını yaptın.Sana geriden durup beklemek düşer.Sabırlı ol.Boğma erkek arkadaşını.Zor bir durum ama emin ol zamanla düzelecek.Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Back
X