Onu geri kazanmak istiyorum,ne yapmalıyım?

Kızlar ben biraz söylenir gibi oldum o da bana kızdı senin değişmeye niyetin yok.
İşe yeni girdim bişeyler yapmaya çalışıyorum , küçücük yer dışarı çıkamıyorum telefonu elime alsam bakıyorlar falan dedi
Ben de soğudun işte dedim sana dert anlatmıycam dedi.
Bende dedim ki artık hep böyle mi olacaksın ?
Sebebi kim dedi
Benim jeton trankkk etti , dedim kızım napıyorsun sen kendine gel.
Durumu kurtarışa geçtim
İşte aşkım ben uzaklaşmandan özlememenden korkuyorum ondan öyle söyledim .
Eve geldim dedi.
Peki beni artık çok sevmeyecekmisin dedim
Bana dedi ki sen beni bir sindir de şu hıncım sinirim bir geçsin de ben herşeyi yaparım.

Sonra msne girdi konuştuk biraz gelinlik modeli beğenmiştim onunla paylaştım
Yakışacağını falan söyledii bana .
Şuan kurtardım bu duurumu

Bu da msnden bir kısım olsun :16:

мUѕтαҒ
α♥βυ
кЄt: *beni seviyormusunnn
βυкЄt♥мUѕтαҒα: *seviyorum cücük
мUѕтαҒα♥βυкЄt
: *aşığımm dee (:
βυкЄt♥мUѕтαҒα: *aşığım bebemee
мUѕтαҒα♥βυкЄt: *bende aşkım saana aşığım
:nazar:

canım zamanla düzelir merak etme zaten senni sevdiğini söylüyor fakat birşey diyeceğimm beni sevmiyor musun vs. bu tarzda şeyler söyleme erkek arkadaşını tanımıyorum kişilik olarak ama bende bu soruları sormuştum erkek arkadaşıma eski erkek arkadaşıma yani aslında ondan pek bahsetmek istemiyorum artık ama sana örnek vermek için diyorum neyse işte bende senin gibi soruyordum oda nye sruyosun şimdi böyle bşy seviyorum vs. tarzı konuşuyordu ama bir havalar bir havalar görmen lazımdııı.Daha çok kendini birrşey sanmalarr vs. bencee sende sürekli sormaa biraz akışına bırak ne zaman isterse o zaman yazsın çok üstüne gtme ozaman afedersin ama totoları kalkıyor.Ha trip yap demiyorum trip asla yapma ama ilgiyede boğma üstüne gitme yanii

canım kçk şeylerden tartşma çıkartma sürekli soğudun hep böyle mi olck gbi şeyler söyleme.hem yaşadklarnızı unutmanız zor olur böyle

bi yere gtceğin bişi yapcağn zaman haber ver msj at ama nye msj atmıyosun noldu falan gbi şeyler syleme derim ben

Ozaman ararsa arayacağım mesaj atarsa mı mesaj atacağım ne yapmalı ki

hayır canım şöyle meselaa şöyle yapabilirsin ; gün içerisinde canım nasılsınn vs. tarzında msj atabilirsin günydın msjıda atabilirsin yada yine canın birşey yazmak istediğinde özledim vs. böyle şeyler yaz sevgini hissettir ama diyelim ki senin msjına cvp vermedi görmedi etmedi yada geç cvp verdi asla niye geç cvp verdin ? vs. bu tarzda konuşma o geçte cvp verse normal davran hem trip yapmamış olursun hemde çok üstüne düşüyormuş durumuna düşmezsin .Ayrıca dedğim gibi sürekli beni seviyor musun veya sevmiyor musun bu soruları sorma

hayır canım şöyle meselaa şöyle yapabilirsin ; gün içerisinde canım nasılsınn vs. tarzında msj atabilirsin günydın msjıda atabilirsin yada yine canın birşey yazmak istediğinde özledim vs. böyle şeyler yaz sevgini hissettir ama diyelim ki senin msjına cvp vermedi görmedi etmedi yada geç cvp verdi asla niye geç cvp verdin ? vs. bu tarzda konuşma o geçte cvp verse normal davran hem trip yapmamış olursun hemde çok üstüne düşüyormuş durumuna düşmezsin .Ayrıca dedğim gibi sürekli beni seviyor musun veya sevmiyor musun bu soruları sorma

:46::46::46::46::46::46:

Tamamdır anlaşıldı böyle davranacağım zaten pazar günü buluşacağız herşeyi iyice oturturuz diye düşünüyorum bu süreç içinde de sizlerin dediği gibi davranacağım.

βυкЄt♥мUѕтαҒα    :
gece güneş doğmaz affett
suss yıldızları seyret
bir yol bulunur elbet
gitmee biraz sabrett
bekledimm gelmedin
ağladım görmedin
özledim bilmedin
sen gelmee yine beklerim

мUѕтαҒα♥βυкЄt        :
gece doğan güneşin olurum emret
istersen batmam ilelebet
:)

Üstekini o yazdı alttakini ben :16:

βυкЄt♥мUѕтαҒα    :
gece güneş doğmaz affett
suss yıldızları seyret
bir yol bulunur elbet
gitmee biraz sabrett
bekledimm gelmedin
ağladım görmedin
özledim bilmedin
sen gelmee yine beklerim

мUѕтαҒα♥βυкЄt        :
gece doğan güneşin olurum emret
istersen batmam ilelebet
:)

Üstekini o yazdı alttakini ben :16:
çok güzel:16: Allah'ım bozmasın:16: ah bu mustafalar ahh benimkide mustafa :1:

Dün msnden şarkı falan attı 3 tane daha birsürü olduğunu söyledi o ara dinliyormuş

Bitanesi şu ;

Anıl Durmuş - Çok Zor Geliyor

dayanamıyorum artık
gözlerinde olmamaya
bulunamıyor artık çare bana
her yer karanlık
tek taraflıydı galiba bu dilimde olamayan
sadece acıtandı
kalbime sığamayan

çok zor geliyor
aslın olmayan
sabahlara uyanıp
gerçeğin kadar
acıtan gecelerde uyanamamak

Sözler için ne yorum yaparsınız ? Çenemi tutunca sonuç iyiye gidiyor sanırım , hepinizden allah razı olsun :38:. Ama daha düzelicek çok şey var

bencede kesinlikle iyiye gidiyor düzeliyor aranızz canımm , ama yinede dikkat et sorun çıkmasın aranızda sana güvenmesine izin ver.

Amin canımmmmm :14: Seninki de mi mustafa :1: Bu kadar tesadüf olur zaten birbirlerine de benziyorlardı :1:

aynen canım isimleride aynı karakterleride buarada son paylaştığın şarkının sözlerinden gerçekten iyiye gittiğiniz doğru fakat çok daha hassas olmaya devam etmelisin canım benim

Son düzenleme:
canım uzaktan da olsa konunu takip ediyordum, en sonunda mutlu sona ulaşmıssınız, tebrikler:46:

ama her zaman olduğu gibi dilimiz sorun. biraz onu tutunca sorun falan kalmamış zaten.

sonuç olarak yaptığın şeyden dersini almışsın, onu kaybetmenin acısını yaşamışsın, korkusundan bahsetmiyorum bile. bunları aklından çıkarmayacağını biliyorum. sakın çıkarma birşey olduğunda, öfkelendiğinde önce o yaşadıklarını şöyle bir aklına getir, sonra onun söylediklerini ondan sonra hala söylemek istiyorsan söyle...

kaybetme korkusunu yaşamış biri olarak benim sana tavsiyem yalnızca bu olabilir..

Kızlar giremedim cumartesiden beri..
Pazar günü buluştuk :16:
Sinemaya gittik , sonra bişeyler yedik, nargile , çay falan içtik.
Güzel dolu dolu birgün geçirdik.
Genel anlamda çok çok çok iyiydik ama eksik bişeyler var gibi.
Artık trip yapmaya bile hakkım olmadığını söyledi. :14:
Bana güvenmesi gerekiyormuş , ilişkinin doğru düzgün gideceği konusunda.
Sonra beni anneannemin kapısının önünde bıraktı eve girene kadarda peşimden baktı.
Birbirimizi çok seviyoruz sevgimiz sorunların üstesinden gelecek inşallah :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar giremedim cumartesiden beri..
Pazar günü buluştuk :16:
Sinemaya gittik , sonra bişeyler yedik, nargile , çay falan içtik.
Güzel dolu dolu birgün geçirdik.
Genel anlamda çok çok çok iyiydik ama eksik bişeyler var gibi.
Artık trip yapmaya bile hakkım olmadığını söyledi. :14:
Bana güvenmesi gerekiyormuş , ilişkinin doğru düzgün gideceği konusunda.
Sonra beni anneannemin kapısının önünde bıraktı eve girene kadarda peşimden baktı.
Birbirimizi çok seviyoruz sevgimiz sorunların üstesinden gelecek inşallah :16:

Bencede caımm kesinlikle üstesinden geliceksiniz.Bence şuan olumsuz birşey yok sana güvenmek istedği konusunda kendine göre haklı.Sende boş yere trip falan yapma canım.Önce güvensin ilişkiniz eski haline gelsin ara sıra yaparsın sonra :23: :1:

Back
X