Onu görmeyi 1 dk ile kaçırmam peki

Ya kotu yorum yapanlar da ne biliym hic mi genc olmadiniz? Duayla olmaz bu isler denmis olur neden olmasin yurekten iatenen her dilek eninde sonunda gerceklesir.gerceklesmeyen dilek gormesim ben daha yurekten istendigi halde olmayan dilek gormedim.sadece cok inan.elbet olur.

Ya kotu yorum yapanlar da ne biliym hic mi genc olmadiniz? Duayla olmaz bu isler denmis olur neden olmasin yurekten iatenen her dilek eninde sonunda gerceklesir.gerceklesmeyen dilek gormesim ben daha yurekten istendigi halde olmayan dilek gormedim.sadece cok inan.elbet olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Kk de her duruma bahane bulan bir tayfa olduğu için alıştım ben sanırım.

Sosyal medya hesabım yok. Onun bana karşı çözemediğim garip davranışları var ve okulumun bitmesine de çok var. Yüz yüze gelmek zorundayız hep o sebeple açılamam :KK43:
Bir hesap açmak zor değil. Alt tarafı bir hesap açıp diğer tanıdıklarınızla beraber onu da eklemek. İllaki açılmanıza gerek arada ufak tefek mesajlar atarsınız. Bayramda, doğum gününde vs. Niyetinizi anlar zaten, olacağı varsa olur.

Birisini çok seviyorum. Beni sevmesini gerçekten çok istedim. Kaç gün dua ettim bilmiyorum :KK43: Hayatımdaki en büyük eksik o sanki. Gidip açılmadım açılamam da. Ama onu sevdiğimi anlasın diye elimden gelen her şeyi yaptım. Malûm okullar bitiyor kendi yaşadığım şehire dönüyorum. Allahım lütfen son kez görebileyim diye içimden o kadar çok geçirdim ki garda bile sürekli etrafıma baktım. Ama yok zaten burda hiç karşılaşmadık, bunu beklemem garip. Bilet kontrolünden geçtim sadece 1 dk sonra arkadaşım aradı buradan geçti gördüm mü diye :KK43: Ya bu nasıl olabilir anlayamıyorum. Dizi sahnesi gibi nasıl onu görmeyi sadece 1 dk ile kaçırabilirim. İçim çok acıyor şuan. Yani hayırlısı bu olmadığı için mi böyle oluyor? O kadar duam kabul olmuyor. Biliyorum burdan sizlerin yapabileceği bir şey yok ama içim o kadar daraldı ki yazmak istedim. Bu gün Kadir gecesi inançlı olup dua edicek olan varsa benim için de edebilir mi lütfen? Okuduğunuz için teşekkürler.

Bayanlar, çok realist davranıp genç pıtırcığımızın içindeki sevgi kıpırtılarını yaşamasının önüne geçmeyin lütfen :)
Bırakın yaşasın...

Fazla mı hayalperestim?

Hayır.. Sadece burada birçok insanın zamanında yaşadıklarını sen de yaşıyorsun. Ama ben ve buradakiler zaten bunları yaşayıp sonucunda kötü hatıralarla buluştuğumuz için dediklerini anlamsız ve hayalci buluyoruz o kadar :)

Sen de sonuçta yaşamadan öğrenemezsin. Sadece buradaki tecrübelerden biraz olsun yararlanıp temkinli ve kendini çok yıpratmamanı tavsşye ederim :)

Birisini çok seviyorum. Beni sevmesini gerçekten çok istedim. Kaç gün dua ettim bilmiyorum :KK43: Hayatımdaki en büyük eksik o sanki. Gidip açılmadım açılamam da. Ama onu sevdiğimi anlasın diye elimden gelen her şeyi yaptım. Malûm okullar bitiyor kendi yaşadığım şehire dönüyorum. Allahım lütfen son kez görebileyim diye içimden o kadar çok geçirdim ki garda bile sürekli etrafıma baktım. Ama yok zaten burda hiç karşılaşmadık, bunu beklemem garip. Bilet kontrolünden geçtim sadece 1 dk sonra arkadaşım aradı buradan geçti gördüm mü diye :KK43: Ya bu nasıl olabilir anlayamıyorum. Dizi sahnesi gibi nasıl onu görmeyi sadece 1 dk ile kaçırabilirim. İçim çok acıyor şuan. Yani hayırlısı bu olmadığı için mi böyle oluyor? O kadar duam kabul olmuyor. Biliyorum burdan sizlerin yapabileceği bir şey yok ama içim o kadar daraldı ki yazmak istedim. Bu gün Kadir gecesi inançlı olup dua edicek olan varsa benim için de edebilir mi lütfen? Okuduğunuz için teşekkürler.
Dua ile olmaz nasip se zaten olur nasip degilse ne kadar dua etsen deolmaz

seviyorsan git konuş bence🤣

ben böyle sürüncemede dayanamaz gider konuşurdum sanırım.
hele de sizden başkaları da biliyorsa sonunda kulağına gidecektir. hiç değilse sizden duysun :)

Çocukları ölmesin diye dua eden anneler yeterinde içten dilemiyor mu?
Dua edilir gerisi de allahın takdiridir kaderdir kısmettir.
Savunduğunuz şeyi mantıklı savunun lütfen komik oluyorsunuz böyle.

Çocukları ölmesin diye dua eden anneler yeterinde içten dilemiyor mu?
Dua edilir gerisi de allahın takdiridir kaderdir kısmettir.
Savunduğunuz şeyi mantıklı savunun lütfen komik oluyorsunuz böyle.
Ölüm baska bi durum hanimefendi.ben yurekten dilenen dileklerden bahsediyorum.gercekten istetseniz olur.tartismak istemiyorum benim oldu dileeim sizin de olur yureginizden gecen dilekler de bu kadar saldirgan olmazsiniz.size gire Allah in takdiridir bana gore dusunce gucudur.tek dogru yoktur.istedigim mantikla istedigimi savunurum.negatif enerjinizi bana sacmayin.

Azıcık cesur olun ya. Neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Sorsak herkes kadın erkek eşitliğini savunur. Erkekler nasıl açılıyorlarsa kadınlar da açılabilirler. Yaptığınız ayıp bir şey değil. Bak mesaja eklediğim kişiye ben açıldım, sevgilisi varmış sözde facebook'dan bakınca görmemiştim. Sonra kız arkadaşından ayrılmış olacak ki bana kendisi yazdı.Ha artık ben istemiyorum, soğudum ama pişman değilim.

Eklentiler

• IQFX6468.webp
    IQFX6468.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 64

Shakespeare'in dediği gibi beğendiğimiz bedenlere hayalimizdeki ruhları yerleştirip adına aşk diyoruz ve bu bize hayal kırıklığı ve üzüntü olarak geri dönüyor.
Adama ulaşamadığın için kıymetli ama belki görüşüp tanısan belki de beğenmeyeceksin bir çok huyunu, şimdi ulaşılmaz gibi olması asıl sizi çeke
n..

Azıcık cesur olun ya. Neden her şeyi erkeklerden bekliyorsunuz? Sorsak herkes kadın erkek eşitliğini savunur. Erkekler nasıl açılıyorlarsa kadınlar da açılabilirler. Yaptığınız ayıp bir şey değil. Bak mesaja eklediğim kişiye ben açıldım, sevgilisi varmış sözde facebook'dan bakınca görmemiştim. Sonra kız arkadaşından ayrılmış olacak ki bana kendisi yazdı.Ha artık ben istemiyorum, soğudum ama pişman değilim.
Sizi tebrik ederim ama ben bu kadar cesur değilim malesef. :( Bu kişiyi 2 senedir tanıyorum. Gerçekten yakışıklı birisi ve benim bildiğim 3-4 kişi açıldı ona. Onun derdi ne bilmiyorum kimseyle sevgili olmadı. Kendimle aram iyidir ama insan ister istemez kıyaslıyor. Ve benden çok daha güzel bir kızı reddetti. Cesaret edemiyorum :(

Shakespeare'in dediği gibi beğendiğimiz bedenlere hayalimizdeki ruhları yerleştirip adına aşk diyoruz ve bu bize hayal kırıklığı ve üzüntü olarak geri dönüyor.
Adama ulaşamadığın için kıymetli ama belki görüşüp tanısan belki de beğenmeyeceksin bir çok huyunu, şimdi ulaşılmaz gibi olması asıl sizi çeke
n..
Evet çok doğru söylüyorsunuz. Bana karşı olan tavırları bile kafamı çok karıştırdığı için aklımdaki sorulara cevap bulabilmek istiyorum. Aramızdaki ilişki bunu doğrudan sormama izin vermiyor. Ve iyice gizemli bir hal aldı benim için. Sanırım birazda takıntılı yaptım.

Sizi tebrik ederim ama ben bu kadar cesur değilim malesef. :KK43: Bu kişiyi 2 senedir tanıyorum. Gerçekten yakışıklı birisi ve benim bildiğim 3-4 kişi açıldı ona. Onun derdi ne bilmiyorum kimseyle sevgili olmadı. Kendimle aram iyidir ama insan ister istemez kıyaslıyor. Ve benden çok daha güzel bir kızı reddetti. Cesaret edemiyorum :KK43:
Herkesin beğendiği insan tipi farklıdır. Bak ben göbekli sakallı adamlara bayılırım. 90 kilo altı hiçbir erkeği beğenmem. Çoğu kadın kaslı sever ama kas benim midemi bulandırır. Çok yakışıklı bir erkeği sırf zayıf diye reddettim. Kendine güven ve adım at. En azından içinde kalmaz, elimden geleni yaptım dersin.

Back
X