- Konu Sahibi karbeyaz00
.ç..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece sevgi yetmez bazı şeyler için yaşayarak öğrenmiş oldun..
1 ay once sevgilimle ayrildik. 3 aylik bir sevgili olma donemimiz oldu. Ayni okulda dolu dolu dipdibe gecen bir donem. Ve ben onun ozguvensizligini gordukce, cok duygusal oldugu icin karsimda aglayinca sogumaya basladim cabasi durumlari onlarin da cok iyi degil ama cimri oldugunu dusunuyorum ona bile soledim dusuncemi ayrilirken kabul etmedi tabi. Herseyi ortaklasa oderdik yada alman usulu o birsey oderse bn birseyi bn zaten para yicek bi kiz degilim haftasonu kndimde calisiyordum. Herneyse ailesi cok pinti anladigim.kadariyla ozellikle babasi faizle geciniyorlarmis babasi ogretmen. Derken o soguklukla ayrildim ondan cok agladi etti bnde agladim ama.bolesi iyi olacak diye dusundum. Simdi ise cok ozluyorumm beni cok seviyor hala donsem kabul eder biliyorum ama sorun barissak bile yine sogurum diye korkmam ve uygun olmadigimizi dusunmem. Benim okulum 2 yila bitiyor o ise yukseklisans doktora filan istiyr . Cok acayip bi durumdayim. Biliyorum dengesiz diyeceksiniz ama.isin icinden cikamiyorum. Arkadaslarima anlatmaktan biktim ne istedigini bilmiyorsun diyorlar haklilar ama elimde degil napmaliyim.hic bilmiyorum.bu ozlem gecer mi ? barissak bu dusuncelerim gecer mi ?
bade sıkıntı başka olsa neyse diyeceğim ama para gaiba bu da çok sinir bozucu bi durum
bade sıkıntı başka olsa neyse diyeceğim ama para gaiba bu da çok sinir bozucu bi durum
Beğenmediğiniz türlü kusurları olan bir adamla neden birlikte olmak istiyorsunuz? İlgisini özlediğiniz, sizden vazgeçmesini kabullenemediğiniz için. O yüzden tekrar dönmeyin. Aynı filmi iki kere izlemiş olacaksınız dönseniz de.
özgüven eksikliği var diyor bu ciddi bir şey ama. erkek dediğin sevdiğinin yanında sağlam durmalı bence. maddiyat bir şekilde halledilir yani illa erkek ödemeli diyemeyiz. ağlaması, güçsüz durması zaten olayın temel sorunu
hayirrrr aslaaa cok yanlis anlasildim para degil sorun bn hic oyle biri degilim. Sorun onun zihniyeti mesela ornek verim en son konusmamizda kadin calismali evliyken kocasinin sirtindan gecinmemeli dedi .Paraya o ve ailesinim deger verdigini dudundugum.icin biraktimNormal birsey mi soyledigi sirtindan gecinmek nedir evlilikte?
Haklisiniz ama bazen oyle ozlem bastiriyor ki isin garip yani baskasini da istemiyorum baskasina bakamiyorum aklima o geliyor sevmiyorsam nie geliyor seviyorsam neden sogudum diyorum![]()
bunu istemeyen erkek çok az tüm erkekler çalışan hatun istiyor şu anda. paraya değer veriliyor hepimiz veriyoruz belki daha zor kazanıyorlar bilemeyiz ki. cümlesi yanlış olabilir ama şu anda tüm erkekler çalışan bayan istiyor
belki de eski sevgilinizin cimri olmasını gerektiren sebepler var belki paraya ihtiyacı var,harcayacak parası yok tutumlu olması lazım biliyorsunuz? ayrıca özgüven eksikliği var demişsiniz özgüveni yok diye sevdiğiniz insan bırakılmaz bu problemini yenmesi için ona yardımcı olabilirdiniz ayrıldıktan sonra onun değerini anlamışsınız ve boşlukta hissediyorsunuz kendinizi sanırım
şu var ki özgüven eksiikliğini nasıl hissetmiş ne yaparken bana nedense olaylar maddi odaklı geldi. ayrılırken ağlamış çocuk belki çok sevdi bilemeyiz ki.